|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 15 лют, 2010 21:34
Объективно без реальной, доступной ипотеки цены будут падать, ибо купить на зарплату нереально, остальное все базар - вокзал...
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 лют, 2010 21:39
Ukrnalogi написав:раздел ТОП-НОВОСТИ
14.02.10 Самый высокий в мире небоскреб Burj Khalifa закрылся 15.02.10 Финансовый кризис в Греции положил начало развалу зоны евро 15.02.10 Технический дефолт поможет премьеру уйти 15.02.10 "Ъ": Государственным финансам грозит дефолт 15.02.10 Новый кризис случится из-за американской ипотеки?
Слышите, чем пахнет ? и взгляните на благоновости например лета 2009. Какой то дурацкий юниорский оптимизм.
Какие 500 ? 300-350 за квадрат, пртому что и по такой цене рынка НЕ БУДЕТ. Обнищают.
Согласен..... Охххх... Горячоооо.... Да новости просто прелесть  Даешь евробакс 1,8!!!!
-
uniorJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 лют, 2010 21:44
"На 1 января 2010 г. на едином казначейском счете (ЕКС) было 1,7 млрд. грн., а сумма обязательств казначейства составляла 25,4 млрд. грн. Прошел месяц. Сумма на ЕКС стала 2,4-2,5 млрд. грн., а обязательства выросли до 28,3 млрд. грн.",- с таким заявлением в минувшую пятницу выступил глава Счетной палаты Валентин Симоненко.
ЗА ШО БУДЕМ ПОКУПАТЬ МЕТР ПО 2000 долл??? 
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 лют, 2010 21:46
turbina написав:"На 1 января 2010 г. на едином казначейском счете (ЕКС) было 1,7 млрд. грн., а сумма обязательств казначейства составляла 25,4 млрд. грн. Прошел месяц. Сумма на ЕКС стала 2,4-2,5 млрд. грн., а обязательства выросли до 28,3 млрд. грн.",- с таким заявлением в минувшую пятницу выступил глава Счетной палаты Валентин Симоненко. ЗА ШО БУДЕМ ПОКУПАТЬ МЕТР ПО 2000 долл??? 
Кстати по дефолт давно не вспоминали.  Надо бы гриню до 8.6 подбросить 
-
uniorJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 лют, 2010 22:21
budivelnik написав:До речі особисто я знаю варіант з допомогою якого Андрію_в можна зберегти лице  , повідомлю про цей варіант після хоча б якихось кроків опонента . 
будивельник, вы так и не раздуплились?)) беречь лицо надо вам, бо вы опустились с дискуссии, в которой обсуждались факты и цифры до хамства и банального спора
так поступают обычно школьники, когда в своих спорах они не могут друг друга переубедить в чем либо (поните школу 5 класс - а спорим, а спорим...)))
отвлечь других от цифр и фактов дешевым шоу не прокатит)))
клоунада, да и только
вы бы лучше мои последние посты прокомментировали, внесли ясность, может кто там шо не правильно сказал 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 лют, 2010 22:32
Андрей_В написав:budivelnik написав:До речі особисто я знаю варіант з допомогою якого Андрію_в можна зберегти лице  , повідомлю про цей варіант після хоча б якихось кроків опонента . 
будивельник, вы так и не раздуплились?)) беречь лицо надо вам, бо вы опустились с дискуссии, в которой обсуждались факты и цифры до хамства и банального спора так поступают обычно школьники, когда в своих спорах они не могут друг друга переубедить в чем либо (поните школу 5 класс - а спорим, а спорим...))) отвлечь других от цифр и фактов дешевым шоу не прокатит)))клоунада, да и только вы бы лучше мои последние посты прокомментировали, внесли ясность, может кто там шо не правильно сказал 
в очередной раз Будивельник был прав.

-
ВИТУС
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 лют, 2010 22:37
20:12 Якщо когось цікавить подальший розвиток подій то на мій погляд він буде слідуючий 1 Пауза на пару годин від Андрія_В - швидкістю думки цей персонаж не відрізняється 2 Спроба 5-10 повідомленнями заговорити тему , в надії що про неї забудуть 3 Після того як виявиться що не тільки я , а й інші форумчани ( не обовязково Вітус , Юніор чи ще хтось з потенційних растішок ) . не дадуть цю пропозицію замовчати , то Андрію_в прийдеться приймати рішення або : а) вибрати термін в 2 роки , але тоді він повинен заморозити на цей час 100 грн ( думаю для нього ця сума набагато більше важить ніж для мене моя ( я на відсотках на 500 грн , загублю більше ніж зможу виграти за два роки )) б) зменшити термін очікування і величину падіння ( але тоді для збереження шансів на виграш потрібно зафіксувати ціну хоча б на рівні 1600 ) в) зникнути , щоб зявитись під іншим ніком г) зробити вигляд що нічого не відбулося і далі засипати форум ссилками на чужі думки . Я прогнозую що ймовірність варіанту : а) - 5 % б) - 5 % в) - 35 % г) - 55 % Тепер глянемо всі разом , який з мене аналітик
будивельник, вы так и не раздуплились?)) ......
Отже констатуємо затримку з відповіддю на 1 годину 12 хвилин  , п№1 - виконаний , переходимо до п№2
Залишилось 4-9 повідомлень від Андрія_в ні про що 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 лют, 2010 22:52
2 Спроба 5-10 повідомленнями заговорити тему , в надії що про неї забудуть
будивельник, а вы ведь по полной этим методом пользуетесь
ведь если пролистать ветку повнимательнее, видно шо практически после каждого убедительного поста, не важно чьего, вы каждый раз забрасываете ветку кучей ваших через тире цифр, которые никто не читает
а в отношении меня, т.к. я вас достал))) вы используете хамское поведение
думаете меня этим сдуешь?))
вобщем господа растишки, прекращаю офтоп, бо действительно шо то увлекся
и перехожу к тому, что делал и ранее - буду вас долбить цифрами и фактами по теме))
а вы можете и дальше ставить свои кровно заработанные на своих опусах гривны на рост 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 лют, 2010 22:56
2 Спроба 5-10 повідомленнями заговорити тему , в надії що про неї забудуть ...... приймати рішення або : а) вибрати термін в 2 роки , але тоді він повинен заморозити на цей час 100 грн ( думаю для нього ця сума набагато більше важить ніж для мене моя ( я на відсотках на 500 грн , загублю більше ніж зможу виграти за два роки )) б) зменшити термін очікування і величину падіння ( але тоді для збереження шансів на виграш потрібно зафіксувати ціну хоча б на рівні 1600 ) в) зникнути , щоб зявитись під іншим ніком г) зробити вигляд що нічого не відбулося і далі засипати форум ссилками на чужі думки . Я прогнозую що ймовірність варіанту : а) - 5 % б) - 5 % в) - 35 % г) - 55 % Тепер глянемо всі разом , який з мене аналітик
а в отношении меня, т.к. я вас достал))) вы используете хамское поведение думаете меня этим сдуешь?))
п№2
Залишилось 3-8 повідомлень від Андрія_в ні про що  + активно наближаємось до г) 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 лют, 2010 23:05
uniorJ написав:Согласен..... Охххх... Горячоооо.... Да новости просто прелесть  Даешь евробакс 1,8!!!!
О! новый лозунг  ваше 1.35 можно считать достигнутым. ждете 1.8  (перешли в евро?)
-
orestgaboda
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
|