|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 21 лют, 2010 21:44
budivelnik написав... Поясніть мені як назвати людину , в якої за душою ні копійки заощаджень ,дохід місячний - менше 10 000 грн , а вона бере кредит на 20 років на пів мільона - для мене це не горе-іпотечник , а аферист і жаліти таких не потрібно , він би ще майбах купив , а потім жалівся.
т.е. заемщик, имея порядочный доход, около 2Кбакса в месяц, вынужден был, из-за пузыря на РН, влезть в кабалу ради хруща, чтобы обеспечить себя кровом. И по вашему - он аферист
Так вот за счет таких людей вы и зарабатывали последние 5 лет. А как вас при этом нужно называть?
1 Якщо в нього 2К зарплата і ні грама заощаджень , то чому він пробує купити квартиру без першого внеску - однозначно аферист , бо згідно банківських нормативів кредит видавався на суму не більшу ніж 50 % від застави + місячна ставка погашення не повинна перевищувати 50 % від доходу ., а те що людина свідомо з допомогою банківських працівників згодилась приймати участь в шахрайських схемах - це її проблема
2 Я жодній людині , яка не могла оплатити відразу 50 % від ціни квартири - квартиру не продавав і на пропозиції оплати відразу менше 50 % - не розглядав . Зараз в кризовій ситуації я не розглядаю пропозиції першої проплати менше 70 % , так що ці випади швидше до банківських клєрків ніж до мене .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2010 21:46
budivelnik
Уважаемый Будивельник, спасибо, что открыли глаза на некоторые вещи касательно строительства и цен. Считаю Вас одним из немногих форумчан-ответы которых обоснованы и последовательны. На дурачков со слоганами типа "Будиттокадешеветь" не обращаейте внимание, тем более если они переходят на личности. Пусть сначала хоть скваречник построят, а потом будут о РН рассуждать.
-
Netorgovec
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2010 21:49
спасибо, что открыли глаза на некоторые вещи касательно строительства и цен.
Дякую .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2010 21:50
budivelnik написав: бо згідно банківських нормативів кредит видавався на суму не більшу ніж 50 % від застави + місячна ставка погашення не повинна перевищувати 50 % від доходу ., .
угу, очередной бредок...
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2010 21:55
budivelnik написав:Поясніть мені як назвати людину , в якої за душою ні копійки заощаджень ,дохід місячний - менше 10 000 грн , а вона бере кредит на 20 років на пів мільона - для мене це не горе-іпотечник , а аферист і жаліти таких не потрібно , він би ще майбах купив , а потім жалівся.
Вот вот. А такие были. Но основные ипотечники прогорели из-за кредитов в валюте.
Они брали 80 тыс долларов на 10 лет под 15% годовых внося первый взнос за 2-ку в размере 40 тыс$ Т.е. не говорите что у них за душой ни копейки.
И со своих доходов в 13тыс грн. должны были платить около 6500 (половину). А в кризис начали зарабатывать 11 тыс грн и должны платить 10500. А во времена валютніх скачков и больше. А это нереально! Такой долг пересчитанній на 20 лет приведет к тому, что они д.б. платить 8400 ежемесячно, что так же сложно (жить в Киеве семье на 2600 длительное время). Перевести кредит в грн на остаток в 75 тыс$ =600 тыс .грн под 25% - это 12500 ежемесячно на 20 лет
И какие у них варианты?
Вот и сейчас кредиты на недвигу выдают людям с доходами от 7500 грн. И уже под 25% годовых в грн. И я неоднократно показывал невыгодность подобных кредитов и то, что людям с доходами ниже 15 тыс .в месяц такие кредиты де факто недоступны. А у кого доходы выше должны 7 раз подумать о том куда суются.
Недвижимость пока точно не будет дорожать - поэтому подождать стабилизацию цен и экономики - лучший вариант на сегодня.
Будет программа правительства. первые шаги и вернемся к оценке того что выгоднее еще раз.
Это уже в начале-середине лета будет если выборы не назначат и Тимошенко при этом сама уйдет. А так можем и до 2011 в непонятках жить.
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2010 21:56
Netorgovec
Прочитала ваш коментарий и хочу вам четко сказать, что построила в жизни не только "скваречник", но и помещение под бизнес и, как не странно, считаю, что разговоры по поводу "держитесь, скоро начнёт дорожать", являются откровенной ложью.Более того, также хочу напомнить, для людей с короткой помятью типа budivelnik, что банки , в разгар ипотечного бума кредитовали до 90% от оценочной стоимости объекта, а оценочная стоимость, иногда превышала,хоть и не на долго, рыночную.
-
драйвер
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 187 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2010 21:57
бо згідно банківських нормативів кредит видавався на суму не більшу ніж 50 % від застави + місячна ставка погашення не повинна перевищувати 50 % від доходу ., .
угу, очередной бредок...
Це фінансовий форум , тому фахівців які мають доступ до нормативних банківських документів , тут більше ніж достатньо , і щоб не виглядати неграмотним студентом двієчником , спочатку задайте питання фахівцям і після отримання відповіді пишіть коментарі .
Хоча з коментаря видно , що Ви в банку тільки кредит на телефон безвідсотковий ( з щомісячною комісією в 3-5 %  ) брали .
Не путайте
Нормативні документи
і
Спроби дівчинки в.о. начальника кредитного відділу виконати план по кредитам , омобливо з допомогою зеленого президента.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2010 22:01
budivelnik написав:бо згідно банківських нормативів кредит видавався на суму не більшу ніж 50 % від застави + місячна ставка погашення не повинна перевищувати 50 % від доходу ., .
угу, очередной бредок...
Це фінансовий форум , тому фахівців які мають доступ до нормативних банківських документів , тут більше ніж достатньо , і щоб не виглядати неграмотним студентом двієчником , спочатку задайте питання фахівцям і після отримання відповіді пишіть коментарі . Хоча з коментаря видно , що Ви в банку тільки кредит на телефон безвідсотковий ( з щомісячною комісією в 3-5 % ) брали .Не путайте Нормативні документи і Спроби дівчинки в.о. начальника кредитного відділу виконати план по кредитам , омобливо з допомогою зеленого президента.
Будивельнык, не начинайте с хамства, и переходами на личности иначе этим же и ответят.
Снова ведь, в порыве эмоций, убежите на свою ветку. Самим с собою общаться..
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лют, 2010 22:02
для людей с короткой помятью типа budivelnik, что банки
Отже будівельники повинні контролювати банки  ,
чи будівельники винуваті що банки в погоні за легким заробітком людей вставляли .
чи будівельники відкати від банкірів за клієнтів отримували
Як бачите хочете перекласти з хворої голови на здорову .
З моєї точки зору
Будівельник відповідає за будівництво , а ціни на результати його роботи - визначають покупці і якщо в силу різних причин бажаючих купити стало більше ніж можливостей збудувати , то в чому наша вина 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лют, 2010 22:05
budivelnik написав:бо згідно банківських нормативів кредит видавався на суму не більшу ніж 50 % від застави + місячна ставка погашення не повинна перевищувати 50 % від доходу
Это сейчас такие нормы. А до кризиса выдавали с 10%-м первым взносом.
И норм по доходам также небыло.
А зачем если "будеттокадорожать"  . Через полгода банк отберет, продаст своим да еще и наварится 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
|