Жоден з тут присутніх не приймає рішення про покупку житла на протязі двох тижнів по кільком причинам
1 За такий короткий період часу складно назбирати необхідну для купівлі суму грошей
2 Мінімальна ціна на житло від індекса наприклад домік нет відрізняється в 1,6 раза ( або на 25-60% в залежності від того що брати за базу ) , це далеко не 0,3 % в рік ( похибка на підставі якої Ви робите висновки про мої математичні і аналітичні здібності ) , тому й не дивно , що ті хто хочуть купувати це не хлопчики які стаждають енурезом , а тому вміють як терпіти , так і пробують прогнозувати ціну на більш тривалий ніж 14 днів період + постійно знаходяться в пошуку , адже деколи індивідуальна знижка в 3-5 відсотків саме на те що Вам потрібно може бути надана тій людині яка просто опинилась в потрібний час в потрібному місці
3 Валютні спекулянти - це інший тип людей , які повинні відслідковувати соті відсотків і приймати швидкі рішення ,тому й Вам дуже важко зрозуміти необхідність прогнозу на тривалі періоди.
4 Ви можете покрутитись як лящ на сковорідці ще , і знайти ще якийсь алгоритм обрахунку який позволить Вам підняти абсолютну планку моїх прогнозів ще на 50 доларів за квадрат , але Вам особисто це все одно не допоможе , по тій простій причині що через дуже короткий відрізок часу привабливість депозитів буде гіршою ніж вкладання в нерухомість і Вам прийдеться зчезати з цієї гілки , або вибачатись перед половиною тут присутніх з тих кому вже встигли безапеляційно заявити що всі хто знаходяться в нерухомості лохи - один Ви білий і пухнастий
5 Я з моменту реєстрації і до сьогодні знаходжусь в крайнє правій позиції ( ціну на житло вище мене ніхто не прогнозував ) і не зважаючи на присутність толп обвалістів виявився найправішим з своїм прогнозом березня 2009 про подешевшання не нижче 1800 доларів в порівнянні з прогнозами обвалу в рази і до 300 . Ваші прогнози всі почули в лютому 2010 , тому майте стримання ще на 9 місяців , а тоді подивимось .
Розповідати ( без дукументального підтвердження ) про операції заднім числом може будь хто
Проводити активні операції може меньшість
Заробляти на цих операціях може меньшість від меньшості
Якщо Ви відноситесь до цієї меньшості від меньшості - я за Вас радий , тільки мене дивує чому людина яка отримує пристойні прибутки з мінімальними затратами часу настільки агресивна

Агресія як правило признак невдахи , або бідного .