Понимаете что такое МАКСИМАЛЬНАЯ??? Что такое продажи ПОСЛЕ достройки???
Это МАКСИМАЛЬНАЯ ЦЕНА по которой будут продавать конечному покупателю!
И с чем вы сравниваете???
С ценой по которой будут ВЫКУПАТЬ недострои???
Айде . хоч трошечки соображалку включіть .
У нас що держава комерційна організація і викуповує житло для пільговиків з метою подальшого продажу по вищим цінам і отримання прибутку
Держава за скільки купила за стільки і продала .
А вы рассказываете сказки о том, что тогда было по 450, а сегодня по 700
Думаете тут кто-то вам поверит???
1 У Вас є сумніви що я продавав в 2006 по 450

. Думаю що не має , таким чином у Вас є сумніви що я продав по 700 в 2010
Задекларуйте суму в 500 доларів застави і я особисто Вам привезу і покажу документ ( нотаріально засвідчена угода купівлі/) продажу в якому чітко зафіксована продаж однокімнатної за адресою Рясна-Руська , вул Брюховицька 12 , 42 кв м за 40 000 доларів в червні 2010 року
Отже якщо хочете інформацію - платіть , я також готовий задекларувати 500 доларів , які перейдуть до Вас у випадку коли мною не буде предявлений цей документ
.
2 Айде ви розповідаєте казки про те що продали на піку 2008 житло , купили долара по 6 , продали по 9 , в той час коли всі як чорт ладану банків боялись розклали гроші по депозитам і отримали дикий прибуток + паралельно коли весь світ виводив гроші з фонди вклались і туди

.
Єдина проблема , ці всі свої досягнення Ви оприлюднили в лютому 2010 , тобто як мінімум через 1,5-0,5 року після описуваних Вами подій . Як думаєте . хоч одна тверезомисляча людина Вам повірила
Але при цьому я не звинувачую Вас у брехні , не вимагаю підтверджень Ваших геніальних операцій і так далі .
Висновок :
Ви виклали свою інформацю , я свою .
Люди які нас прочитали самостійно зроблять для себе висновки , все одно ні Ви ні я за прийняті людьми рішення відповідати не будемо .
Отже будьте простішим і люди за Вами потягнуться , а для того щоб солідніше виглядати викиньте з лексикону слова :
брехня , брехло маніпулятор і так далі , і заміть їх на :
на мою думку Ви сказали не правду , можливо Ви помилились .....