|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 30 лип, 2010 23:12
Kurt написав:Ваше благополучие построено на материальных негараздах других... Это не государство дало Вам такие возможности, а люди, которые честно платят налоги со своих мизерных зарплат и пенсий, это население дало Вам Ваше благополучие, переплатив Вам не 30 % рентабельности, а 100 % и больше... А Вы обдираете это население и благодарите эа это державу, которая обдирает их еще больше.
Интересные новости, оказывается зарабатывать можно не за счет других ЛЮДЕЙ, а как-то иначе, видимо за счет животных или инопланетян, только непонятно откуда у них наши земные деньги, спросите у них пока они рядом!
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 30 лип, 2010 23:13
Ваше благополучие построено на материальных негараздах других
Я Вас по голові бив  Тільки струсом мозгу можна пояснити те що Ви понаписували . Як думаєте , коли в мене щось купують то під дулом пістолета , чи по власному бажанню  Як не як , а розмова йде про суми від 0,5 млн грн . Якщо не під дулом , то чому в мене  Чому Ви не випустили дешевший і кращий продукт . Чи запалу вистарчає тільки на те щоб всіх брудом облити Послать тогда вас обоих с Вашей державой далеко будет справедливо на 100 %...
Ви нас не посилайте . Якщо так невмоготу жити , то самі краще йдіть .
Є таке правило
Хто вміє робити - робить , хто не вміє - вчить як робити .
Якщо це стосується такої дещо вузької галузі як будівництво , то Ви явно до другої частини відноситесь .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 30 лип, 2010 23:33
_Marlboro_ написав:NEMO написав:Как задолбали эти "старые песни о главном". Типо: "марш зарабатывать на недвигу по нынешним ценам!" Может милиционера из чего-нибудь слепить?
Ну, если вас песни задолбали то выпейте валерьянки и не читайте их, верьте в глупую отмазку о не падающих ценах из-за ХОХЛЯЦКОГО менталитета. Это ж нужно было такое придумать, интересно как Макдональдс вообще выживает в стране с таким менталитетом? Где я писал о том, что таким как вы нужно зарабатывать на недвигу по этим ценам??? Арендуйте, или спите на вокзале, СКОРО будет ОБВАЛ, скупите пол-Киева. На счет милиционера, нет проблем, лепите себе на здоровье, но лучше купите резинового в спец магазине.
Приятно побеседовать с умным человеком!
Вот с вами бы я валерьянки выпил...
на вокзале...
после использования специального резинового милиционера...
из магазина...
Вы всем бесплатные советы даете, саветчик?
Наверное в результате этого, являетесь постоянным посетителем:
И, таки да - вы действительно не писали о том, что таким как я нужно зарабатывать на недвигу по этим ценам. -
Это единственное на что вам хватило меж ушного ганглия.
Благодаря ему, вы, вероятно, поняли, что на недвигу по по этим ценам у меня таки есть.
Но я ее, родимую, по этим ценам, у вас, дружок, не куплю.
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 30 лип, 2010 23:53
budivelnik написав: Ваше благополучие построено на материальных негараздах других
Я Вас по голові бив  Тільки струсом мозгу можна пояснити те що Ви понаписували . Як думаєте , коли в мене щось купують то під дулом пістолета , чи по власному бажанню  Як не як , а розмова йде про суми від 0,5 млн грн . Якщо не під дулом , то чому в мене  Чому Ви не випустили дешевший і кращий продукт . Чи запалу вистарчає тільки на те щоб всіх брудом облити Послать тогда вас обоих с Вашей державой далеко будет справедливо на 100 %...
Ви нас не посилайте . Якщо так невмоготу жити , то самі краще йдіть . Є таке правило Хто вміє робити - робить , хто не вміє - вчить як робити . Якщо це стосується такої дещо вузької галузі як будівництво , то Ви явно до другої частини відноситесь .
Бруд - это развод людей на хрущ за 100 тыс. долларов. Это не Ваших рук дела? Ваших и таких как Вы, под прикрытием Вашей державы... Ваша держава сделала все, чтобы оградить Вас и Ваших приспешников от честной конкуренции... Землю купить может только избранный, строить может только избранный, тендера выигрывает только избранный... А если чужой - плати взяток больше, чем тратишь непосредственно на объект. Монополизировали рынок и зажали людей, оставив их без нормального выбора и цены... Вот и пришли к Вам не от доброй жизни и далеко не добровольно... Кому Вы собираетесь лапшу вешать? Я из этого всего дер..а вылез много лет тому назад, отхлебавши на строительстве по полной с кидаловом по заказу Вашей державы. И с тех пор в заповедник - ни ногой, не будет здесь моей работы, не будет здесь моих покупок, пока Вас не приведут в чувство или не обанкротят вместе с Вашей "крышей". У меня рентабельность не выше 15 процентов, там, не в заповеднике, и я не могу выиграть тендера с такой рентабельностью. Потому что там реальные строители и реальные фирмы, с реальным качеством и в реальной борьбе, а не оборзевшая монопольная обдираловка... Какой Вы строитель? Все Ваше преимущество было в отсутствии выбора у покупателя и как только чуть увеличилось предложение, Вы завыли и засели на сайте... А если начнется недй бог конкурентная борьба, как там, у Вас денег на интернет не будет.
-
Kurt
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 566 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 00:22
Kurt написав:budivelnik написав:1 Мене ліпити не потрібно , я вже виліплений і якість матеріалу на порядок кращий від Вашого , а все тому що не нию , не розповідаю душероздираючих історій про те що десь там можна всім за 5 років максимум чередуючи роботу з походами по нічним клубам через день і поїздкам за кордон через квартал можна квартиру двохкімнатну з нуля купити . 2 Мені на відміну від основної маси тут присутніх ніхто , нічого не винний . Я вдячний цій країні за те що дала можливість мені вивчитись , а собі вдячний за те що цією можливістю скористався . 3 Я вдячний своїм батька що нагородили мене нормальними генами , а оточуючим , що створили умови , завдячуючи яким за півтора року кількасот нитиків нічого не змогли зі мною зробити . 4 Гляньте навколо , що зміниться від того , що Ви по сотому колу розповідаєте про задницю в державі і відсутність грошей . Будьте вищими від матеріальних негараздів , якщо не можете , або не хочете купити в Києві , гляньте в інших містечках , є в рази дешевше , але заставити когось своїми соплями знизити ціни - не вийде , по тій простій причині , що для нормального існування наприклад мого бізнесу , достатньо щоб в мене купували трошки більше 200 кв м в рік , а це всього 2-4 квартири на 1 000 000 мешканців Львова , або 2 000 000 мешканців Львівської області , таких підприємств як в мене як мінімум 50 % від усіх зайнятих в будівництві і вони будуть працювати з рентабельністю в 30-40 % і при цьому будуть забезпечувати власника прибутком в 20 000 грн в місяць , а працівників зарплатою в 4 000 - 6 000 грн безкінечно .
А у Вас второго ника Квестор нет?... Вы оба никак не можете допереть, что оба Вы не нужны в принципе этим людям... Ваше благополучие построено на материальных негараздах других... Это не государство дало Вам такие возможности, а люди, которые честно платят налоги со своих мизерных зарплат и пенсий, это население дало Вам Ваше благополучие, переплатив Вам не 30 % рентабельности, а 100 % и больше... А Вы обдираете это население и благодарите эа это державу, которая обдирает их еще больше. Тьфу, и еще кичится... Послать тогда вас обоих с Вашей державой далеко будет справедливо на 100 %...
Андрей! ты мне напоминаешь чудака возле завода Mercedes с плакатом мол продайте мне GL500 по цене таврии, может просто что и на мерс и на таврию заработать нужно ?
-
apostol
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 10:09
Бруд - это развод людей на хрущ за 100 тыс. долларов. Это не Ваших рук дела?
Ні не моїх , я Вам з Вашою бабусею цей хрущ ще 50 років тому віддав , і чому , через власну жадібність , чи через власну тупість Ви його в 100 000 оцінюєте , мені не відомо . До речі житло набагато молодше і набагато кращої якості як по конструктиву так і по плануванню КГС будує в 1,6 раза дешевше, просто порівняйте 8500-10000 грн х 50 кв м / 7,91 =53 800-63 000 , просто Ваші хотелки купити настільки високі , що КГС не встигає нове будувати , от Ви з бабусею і підсуєтились пробуючи на тому що КГС так швидко будувати не встигає на простих людях підзаробити . Ваша держава сделала все, чтобы оградить Вас и Ваших приспешников от честной конкуренции... Землю купить может только избранный, строить может только избранный, тендера выигрывает только избранный... А если чужой - плати взяток больше, чем тратишь непосредственно на объект. Монополизировали рынок и зажали людей, оставив их без нормального выбора и цены...
Якщо в стані думати , а не тільки жовчю бризгатись , то можу навчити Вас як і рибку зїсти і на ... не сісти.
1 Купуєте за межами мегаполісу , але в безпосередній близькості від коммунікацій земельну ділянку з цільовим призначенням під житлове будівництво за 10 000 - 50 000 - 100 000 доларів , розміром в 8 - 12 - 20 соток в приватної особи . Жодних звязків в мерії і хабарів чиновникам при цьому давати не потрібно , нормальні ринкові відносини , в селянина земля - у Вас гроші , кожен своє цінить як хоче , пропозиція на сьогодні зашкалює за всі розумні межі. .
2 На 2 кв м ділянки можна можна побудувати приблизно 1 кв м житла , по ціні від 400 до 600 доларів за квадрат, вартість землі в квадраті житла 100-200 доларів
3 Таким чином Ви отримуєте наприклад 400 кв м за сумму в 400 х 500__800 = 200 000 - 320 000
4 Якщо зробите по людськи , то на цьому спокійно на протязі року заробите 30% - 60 000 - 100 000 доларів
5 Якщо Ви це не робите , то не робите внаслідок якихось причин . Я спробую їх озвучити для форумчан :
а - або Ви зеленого поняття не маєте в будівництві
б - або на своєму місці заробляєте більше , тоді не зрозумілі причини з якими Ви забороняєте будівельникам заробляти ще менше Вас
в - або у Вас не має 200 000 - 320 000 доларів , для започаткування власного бізнесу , але тоді якщо Ви такий розумний , то тоді чому такий бідний
Отже як бачите можна зберегти нерви і вийти ангелом для населення не плюючись в екран , а займаючись ділом і ніякі корупційні схеми при цьому використовувати не потрібно .
Якщо вмієте - йдіть і захоплюйте ринок , якщо не вмієте - йдіть і вчіться , не навчились - не вчіть тих хто вже навчився .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 лип, 2010 12:36
Но даже если чего и строили, то завышенную рентабельность вам обеспечивали крупные застройщики со своими ценами и радиостанциями, передававшие аленям на приемные рога-антенны специальные сигналы, которые воздействовали на их мозг
При будь яких розкладах , Вам потрібно мене хвалити а не лаяти 1 Тоді коли всі отримували космічні надприбутки , я просто отримував надприбутки тримаючи ціну нижчою і не даючи іншим її задирати . Якби мене не було , отримали б ще вищі ціни 2 Не зважаючи на те що по Вашим словам за квартал в Києві продається 230 новобудов , я у Львові за квартал продаю 1 новобудову , так як ринок Києва разів в 10 більший ринку Львова , то я з своєю однією продажею в квартал займаю 5 % ринку Львова  , що не можливо якби я був віртуальним інтернет знавцем а-ля - Ви. Кто то только не так давно пел песню, что без взяток чиновникам ничего не сдаш в эксплуатацию, мол это накладывается страшным бременем на строителей, а теперь "Жодних хабарів чиновникам
"
Коли це я подібне співав  Мої цитати зможете привести з подібними висловами
Якщо приведете , з мене коньяк , якщо ні з Вас вибачення .
Думаю що як завжди акуратненько зїдете з теми .
Для всіх інших повідомляю , що на запитання скільки я плачу хабарів , моя відповідь була слідуючою
1 Я хабарів не плачу , хоча величина сум які я виплачую за прискорення здачі обєкту в експлуатацію коливається в межах 2-3 % від вартості і ці суми виплачуються за конкретну роботу яку виконують люди замість мене , а саме стояння в чергах для отримання довідок , різного роду контрольні обміри санепідем , пожежників , БТІ і так далі.
2 Офіційні відчислення які роблять будівельники на розвиток інфраструктури міста чи комунікацій , а також той процент від збудованного який передається місту для черговиків - я особисто хабарами не рахую , адже всім відомий стан наших інженерних мереж , і кількість черговиків які стоять в черзі на житло+ податки за які живуть як пенсіонери так і бюджетники. Різного роду відчислення і податки становлять в Києві - до 50% від кінцевої ціни , в мегаполісах - до 40% , в обласних містах до 35 % , в райцентрах до 30 % , в селах - до 25 % ,хоча можуть становити і 0 відсотків , особливо коли будуєте для себе
Цікаво що думають модератори по питанню явної брехні . які не задумуючись викладають в мережу деякі особи . Може якщо одна і та сама особа під різними ніками користується слідуючим алгоритмом : Звинуватив іншого форумчанина без підтвердження звинувачення То може таких пора навічно забанювати
А то
Терзают меня смутные сомнения 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 лип, 2010 12:58
budivelnik написав:Коли це я подібне співав  Мої цитати зможете привести з подібними висловами
легко Я хабарів не плачу , хоча величина сум які я виплачую за прискорення здачі обєкту в експлуатацію коливається в межах 2-3 % від вартості і ці суми виплачуються за конкретну роботу яку виконують люди замість мене , а саме стояння в чергах для отримання довідок , різного роду контрольні обміри санепідем , пожежників , БТІ і так далі.
Другими словами сами не даете, за вас это делают другие
Не морочте голову, и не оскорбляйте интеллект присутсвующих. Все мы знаем сколько и кому надо давать даже в более мелких проблемах)))
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 13:04
budivelnik написав: Різного роду відчислення і податки становлять в Києві - до 50% від кінцевої ціни , в мегаполісах - до 40% , в обласних містах до 35 % , в райцентрах до 30 % , в селах - до 25 % ,хоча можуть становити і 0 відсотків , особливо коли будуєте для себе
Интересно, как человек, недающий взятки при строительстве коттеджа, знает сколько кому и чего дает крупный застройщик?))
Следовательно либо даете, либо не знаете о чем говорите, одно из двух
Строитель, еще раз вам говорю, следователь новичок с легкостью расколет вас за час на раз)))
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 13:35
Ну вот МВФ вольет в Украину ярды баксов...
Дешевше буде?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-