|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 31 лип, 2010 22:33
budivelnik написав:Не сушите голову предпринимателю с 15 летним стажем. Я уже давно просушен
Я собі уявляю який Ви підприємець з вищою економічною освітою , особливо коли читаю про 2,8 % заробітної плати до оподаткування в собівартості . Це скільки ж у Вас виходить до ціни продажу і що ж Ви таке випускаєте + наймані працівники ще не побили 
Идите, коттедж стройте, не лезьте в организацию крупного бизнеса, это вам не по зубам 
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 22:34
budivelnik написав:И только строитель с квестром, здесь на форуме, дифирамбы поет, "прогрессу" Неньки
Будівельник Вам пробує пояснити , що йти до світу глобалізації і грати по його правилам - варіант програшний . При будь-яких розкладах залишитесь придатком . Тому потрібно швиденько рухатись в іншу сторону і не нити що ціна в Києві зависока , а створювати грошові потоки своїми головами поза межами мегаполісів . У всьому світі маса населення проживає в містечках по 30 000 - 100 000 населення і інфраструктура цих міст відповідає пратично інфраструктурі столиць цих держав , але внаслідок малої скупченності населення в цих містечках , вони не цікаві монстрам , а значить люди живуть і випускають те що їм більш потрібно , а не женуться за міфічною мрією , якої в стані досягти дай бог щоб 1% від тих хто за нею побіжить Вже сьогодні основна маса тутешніх нитиків зрозуміла що їх дурять , тільки не зрозуміла хто . Вони думають що винуваті тутешні виробники матеріальних цінностей , а насправді виноваті вони самі . Хто їх просив зриватись з насидженного місця де вже є житло в центр  Чи розуміли вони , що приїхавши в Київ у них три шляхи Перший - добитись заробітку в 10 000 доларів і вище -- шансів на це у них менше 1 % Другий - добитись заробітку в 1 000 - 2 000 доларів і 50 % цього заробітку на протязі 5-10 років залишити для отримання житла , + 3-5 річну зарплату за оренду житла --- на таке шанси становлять 30-40 % Третій - промучитись десятки років і нічого не добитись ---- шанси вище 50 % Невже не бачите , що Вас заманюють в піраміду , де вершок зайнятий Невже не розумієте , що будь які полегшення всередині цієї піраміди не приведуть до покращення життя основної маси , а просто збільшить кількість програвших. Особисто я чудово розуміючи Вашу помилку з допомогою свого маленького бізнесу не даю можливості хоча б одиницям піти хибним шляхом і тому ціна в мене демпінгова , про яку Ви мрієте в Києві і чомусь не сприймаєте за межами цього міста .А заробляти можна всюди , все залежить від знання-бажання-вміння-працездатності.
Хоть в чём то я с Вами солидарен ...
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 22:35
sashaa250174 написав:budivelnik написав:Всё, Kurt задавил профессиональными терминами
Курт задавив невідомою мовою , а вікімен не відомими термінами . Так і живемо , а ціна все якось не обвалюється в рази . Ждем-ссс
Да ну ? например windows вы знаете что такое или words и так далее... Есть такое понятие как заимствованные слова из других языков , так как ,эти термины от туда пошли... А то , что Вы зелёного понятия не имеете или по другому не одного знакомого "слова" там не нашли , тем более , на сколько я заметил они по Вашему профилю ... говорит о Вашем уровне вот и всё !!! Или о том ,что Вы строите на уровне каменного века !!! Это кстати многое объясняет почему мы имеем такое дерьмовое жильё !!!
Так я уже давно толкую - строитель знает как кирпич класть, и рассказывает постоянно, что везде в мире строят по старым, традиционным технологиям, ну прям как под Львовом
А почему так говорит? Потому как не разбирается в новых технологиях.
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 22:46
Да ну ? например windows вы знаете что такое или words и так далее Есть такое понятие как заимствованные слова из других языков , так как ,эти термины от туда пошли..
Ви забули одну маленьку , але дуже суттєву деталь . Електроніка - нова наука , так само як і космос тому у всіх мовах використовуються сленги з російської і англійської , в той час як будівництво не потребувало примінення іноземних термінів . Ще питання хто почав швидше будувати , ми чи англосаки Так що Ваш висновок : говорит о Вашем уровне вот и всё !!! Или о том ,что Вы строите на уровне каменного века !!! Это кстати многое объясняет почему мы имеем такое дерьмовое жильё !!!
Як мінімум нічого не має спільного з дійсністю .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 лип, 2010 22:50
Прожектор Перестройки написав:sashaa250174 написав:budivelnik написав:Всё, Kurt задавил профессиональными терминами
Курт задавив невідомою мовою , а вікімен не відомими термінами . Так і живемо , а ціна все якось не обвалюється в рази . Ждем-ссс
Да ну ? например windows вы знаете что такое или words и так далее... Есть такое понятие как заимствованные слова из других языков , так как ,эти термины от туда пошли... А то , что Вы зелёного понятия не имеете или по другому не одного знакомого "слова" там не нашли , тем более , на сколько я заметил они по Вашему профилю ... говорит о Вашем уровне вот и всё !!! Или о том ,что Вы строите на уровне каменного века !!! Это кстати многое объясняет почему мы имеем такое дерьмовое жильё !!!
Так я уже давно толкую - строитель знает как кирпич класть, и рассказывает постоянно, что везде в мире строят по старым, традиционным технологиям, ну прям как под Львовом А почему так говорит? Потому как не разбирается в новых технологиях.
Ну дЫк он тогда проф не пригодный...
Это же надо такое , заниматься строительством и не развиваться ... За то других жизни учить ,так мастак . Посмотришь на творения этих строителей так дух захватываент,всё отваливается через месяц , там впихнули кирпичи б\у, там забыли доделать и тд...
Ему не нужно писать международные термины , пусть прикинет на своём калькуляторе
сколько себестоимость детской площадки оборудованной полузакопаными б\у шинами или
асфальтированной спорт площадки  .... В этом он мастак наверняка ,да и учился судя по возрасту на вышеописанных примерах .....ГРУСТНО
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 22:56
Потому как не разбирается в новых технологиях.
Не має нових технологій в житловому будівництві яким менше 50 років .
Є нові матеріали які стали примінятись в житловому будівництві , але й вони були розроблені також років з 50 тому , як наприклад пінопласт .
Щитові будиночки про які Ви так любите розповідати - це один з напрямків , не кращий і не гірший , з своїми перевагами і недоліками .
Перевага - швидкість будівництва + на 10 % менша вартість
Недолік - в три рази менший срок служби .
Саме тому , що наші громадяни не хочуть отримувати дачне з їх точки зору житло по ціні цегляного - ця технологія не здобула такого розповсюдження як в америці .
Я особисто в стані самостійно на будівельному майданчику виготовляти сендвічпанелі з :
зовнішній шар - ОСБ
внутрішній - утеплювач пінопласт/мінвата
внутрішній 2 - гіпсокартон.
Як каркас можу використовувати або клеєний брус - це дорожче , або просто брус - це дешевше .
Для мене це навіть легше ніж працювати з бетоном , не працюю по цій технології тому , що на неї не має замовлень , а замовлень не має тому , що на сьогодні співвідношення ціна / якість традиційної цегла/пінопласт , або бетон/пінопласт технології краща ніж щитова.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 лип, 2010 23:00
sashaa250174 написав:Електроніка - нова наука , так само як і космос тому у всіх мовах використовуються сленги з російської і англійської , в той час як будівництво не потребувало примінення іноземних термінів . Ще питання хто почав швидше будувати , ми чи англосаки
Ну да красноречиво .... Только - это ваше строительство не нуждается в новых терминах , смешно прямо ... Можно только представить с выше написанного Вами насколько Вы отстали в технологиях,
англоязычные термины ну просто на каждом шагу ,во всех отраслях и не только в Украине -это тенденция мировая и только у нас со слов будивельника : "будівництво не потребувало примінення іноземних термінів".... Ка Вы ещё не вымерли как динозавры ??????????????????
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 23:01
Вот все говорят кризис и т.д. я вот например сел и посчитал что мои доходы за время кризиса упали примерно в 4 раза.... но и цены упали... не хочу хвастатся но за время кризиса я заработал на дачу (купил весной) цена равна примерно стоимости 1к в киеве (скромненькой).
Я далёк от мысли что я один такой самый умный. Значит есть ещё люди которые и в кризис что то зарабатывают и покупают.
жизнь не стоит на месте рождаются дети, идут в школы, оканчивают институты...
Так что всё будет хорошо... может без Порш Каен и Х5 но нормально будем жить....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 23:05
убийца эфира написав:Вот все говорят кризис и т.д. я вот например сел и посчитал что мои доходы за время кризиса упали примерно в 4 раза........
Только строителю не говорите, он(и сотоварищи) до сих пор думает, что все уже зарабатывают как в 2007-2008 
-
Прожектор Перестройки
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 31 лип, 2010 23:06
убийца эфира написав:Вот все говорят кризис и т.д. я вот например сел и посчитал что мои доходы за время кризиса упали примерно в 4 раза.... но и цены упали... не хочу хвастатся но за время кризиса я заработал на дачу (купил весной) цена равна примерно стоимости 1к в киеве (скромненькой).
Я далёк от мысли что я один такой самый умный. Значит есть ещё люди которые и в кризис что то зарабатывают и покупают. жизнь не стоит на месте рождаются дети, идут в школы, оканчивают институты...
Так что всё будет хорошо... может без Порш Каен и Х5 но нормально будем жить....
Искренне рады за Вас!
Только тут в основном пытаются "втолдычить" некоторым , что в Украине цена на недвижимость существенно завышена ...
-
obval
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему