Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15581559156015611562 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:30

budivelnik написав:Ті хто мають реальні гроші - на мій бетон/пінопласт їх тратять , а на Ваш ОСБ/Мінвата/Гіпсокартон - тратити не хочуть .

Если вы такой совестливый и не хотите людям ерунду продавать, то что вы делаете с пенопластом?
Вы вообще понимаете на сколько он токсичен при пожаре?
Вы понимаете, что в России его вообще хотят запретить, после гибели 150 людей в Хромой Лошади?
Больше трех вдохов дыма от горящего пенопласта человек не выдерживает, и вы считаете, что вы делаете хорошую работу?
Интересная позиция.
_Marlboro_

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:33

Это не рекламы больше стало, а стало больше фирм, предлагающих сэндвич строительство.
Вы сравните количество тех и тех.

Ну якщо фірм стало більше . то вони напевно щось збудували :D
В 2009 збудували всього 6,4 млн кв м , скільки кв м щитових будиночків збудовано :?:
Вам нужно начать этим тоже заниматься, параллельно с обычными технологиями

Мені не потрібно вчитись цим займатись . Я цим займався років з 25 тому , коли на будмайданчиках битовки будував . Там технологія один в один до сьогоднішніх . Тільки тоді рекламістів було менше ніж собак не різаних , тому ніхто не здогадувався тимчасову споруду як постійну рекламувати . Це зараз креативний підхід в моді , а тоді якщо гімно прорекламуєш , то можна було й в око отримати .
Попробуйте, вы же не знаете как оно пойдет. Сделайте маркетинг. Может жилу нащупаете

Вже писав вище .
На сьогодні 1 кв м сендвічпанелі коштує - 240 грн
Я в стані його виготовити за 150 :!:
Якщо зявиться якийсь нерозумний який буде настоювати на сендвічі , я його відмовляти від цього не буду .
Правда поки що , як тільки має 0,5 млн грн - так відразу розумний , а той хто згоден на сендвіч , навіть 1 грн не має :cry:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:35

_Marlboro_ написав:
budivelnik написав:Ті хто мають реальні гроші - на мій бетон/пінопласт їх тратять , а на Ваш ОСБ/Мінвата/Гіпсокартон - тратити не хочуть .

Если вы такой совестливый и не хотите людям ерунду продавать, то что вы делаете с пенопластом?
Вы вообще понимаете на сколько он токсичен при пожаре?
Вы понимаете, что в России его вообще хотят запретить, после гибели 150 людей в Хромой Лошади?
Больше трех вдохов дыма от горящего пенопласта человек не выдерживает, и вы считаете, что вы делаете хорошую работу?
Интересная позиция.

Кстати у пенопласта срок службы совсем смешной, особенно у бодяги местного разлива.
Прожектор Перестройки

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:40

budivelnik написав:Правда поки що , як тільки має 0,5 млн грн - так відразу розумний , а той хто згоден на сендвіч , навіть 1 грн не має :cry:

Ну посмотрим, при таком обнищании пойдет ли к нам опыт Канады или нет. Ментальность она меняется. А роль рекламы вы взря недооцениваете. Реклама двигатель бизнеса. Это в развитых странах понимают уже не первые сто лет. Если долго разъяснять и убеждать, дело пойдет в гору, тем более оно уже обкатано в Канаде.
Прожектор Перестройки

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:43

Прожектор Перестройки написав:Кстати у пенопласта срок службы совсем смешной, особенно у бодяги местного разлива.

Да, на западе его срок около 15 лет, а тот что я разбирал у нас, так через 7 лет одни шарики без следа связей.
Вот где рекламисты постарались, даже супер-будивельника развели, как ребенка. :D
_Marlboro_

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:45

1 Я не суну жодного грама пінопласту всередину в приміщення
2 Я в стані замінити 1 см пінопласту на 5 см газосилікату або 12 см цегляної кладки або 20 см бетону для збереження однакової теплопровідності . Враховуючи що зовнішній шар утеплення в мене становить від 10см , замовник може самостійно вибрати що йому підходить :
30 грн за кв м пінопласту - 300 грн за газосилікат-600 грн цегла-1200 грн бетон
3 Утеплювачем розрекламованих вами сендвіч панелей як правило є пінопласт , при чому від внутрішнього обєму його відділяє 1,5 см гіпсокартону , а не 15 см бетонної стіни як в мене.
Интересная позиция.

1 Походіть по своїй квартирі і подивіться на кількість пластмасових речей , а які не шкода підпаліть і порахуйте кількість вдохів .
2 На кв м стіни знаходиться 1,5 кг пінопласту , так як пінопласт знаходиться тільки на зовнішніх стінах , то Ваша квартира в 60 кв м при утепленні пінопластом навкруги себе має приблизно 50 кг пінопласту , в той сами час як всередині приміщення різного роду пластмас у Вас в рази більше , а як Ви розумієте , що горіння ззовні і всередині закритого приміщення - це дещо різні речі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:50

Кстати у пенопласта срок службы совсем смешной, особенно у бодяги местного разлива.

Я був одним з перших хто почав масово використовувати пінопласт починаючи з 1990 року , але мій досвід Вам звичайно не указ , тому почитайте те що Ви так сильно любите - інтернет-джерело.

http://www.teplodoma.org/articles/mif-pro-nedovgovichnist-pinoplastu/
Продовжимо з відомого всім операторам будівельного ринку, але приховуваного деким, факту. Цей матеріал був створений в Німеччині в 1951 році фірмою BASF для застосування в якості теплоізоляції зовнішніх стін будівель. Виходячи тільки з лабораторних досліджень, не можна було в повній мірі зробити висновки щодо характеристик матеріалів при довгострокових впливах. Для цього фірма BASF тривалий період проводила випробування експлуатаційних характеристик пінопласту в природних умовах, у тому числі в будівництві. Зокрема термоізоляційні характеристики випробовували на плоских дахах споруд виробничих майданчиків фірми BASF. Пінополістирольні листи були змонтовані в 1955 році і демонтовані для досліджень в 1986 році. Аналіз показав, що місця з'єднань між окремими ізоляційними листами були надійно герметизовані. Не було відмічено ніяких змін лінійних розмірів листів, які могли б виникнути через стиснення або усадки. Також не було відмічено деформаційних змін або викривлень, які могли б статися з-за теплового впливу. Листи з пінопласту знаходилися у відмінному стані. Це перший факт.

Другий факт. Дуже короткий але ємкий за змістом. У Німеччині, батьківщині пінопласту, конструкція будинку із застосуванням ПСБ-С страхується на 100 років. Напевно практичні німці щось знають, то чого ми не знаємо
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:52

Прожектор Перестройки написав:
BRAGA написав:
Прожектор Перестройки написав:budivelnik

Не сушите голову предпринимателю с 15 летним стажем.
Я уже давно просушен :lol:

видмо очень успешный предприниматель
за 15 лет не квартиру не заработать

У меня 80 метров с приличным ремонтом, автономным отоплением и кондиционированием, мне хватает. Если пороетесь в форуме, то накопаете, что я хотел дачу или строить коттедж, но финансы сейчас не те, не до жиру. Хотя присматриваюсь к сэндвичу. Убийца эфира правильно толкует, дом на сто лет никому не нужен, если конечно это не 800 метров с бассейнами и кортами :) Они устаревают, у каждого поколения свои требования и взгляды.

да Анрей я помню как ты аргументировал что покупать сейчас не время :) мол я пока по снимаю квартиру :)
BRAGA

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 12:54

budivelnik написав:Я в стані замінити 1 см пінопласту на 5 см газосилікату або 12 см цегляної кладки або 20 см бетону для збереження однакової теплопровідності .

Походіть по своїй квартирі і подивіться на кількість пластмасових речей , а які не шкода підпаліть і порахуйте кількість вдохів .
На кв м стіни знаходиться 1,5 кг пінопласту , так як пінопласт знаходиться тільки на зовнішніх стінах , то Ваша квартира в 60 кв м при утепленні пінопластом навкруги себе має приблизно 50 кг пінопласту , в той сами час як всередині приміщення різного роду пластмас у Вас в рази більше , а як Ви розумієте , що горіння ззовні і всередині закритого приміщення - це дещо різні речі.

Вы должны не заменять, а изначально не делать фуфла, иначе сразу стройте из картона, совесть она либо есть, либо нет, а есть но немного это очень странно.

Походил по квартире, пластмассовых вещей не встретил, окна - евробрес, пол - ламинат, стены -водоэмульсионка.
Может для вас будет открытием, но домашние пластики типа ПВХ или АВС пластик выпускаются давно нетоксичными и не горючими, в отличие от пенополистирола(пенопласта).
_Marlboro_

Повідомлення Додано: Нед 01 сер, 2010 13:13

Вы должны не заменять, а изначально не делать фуфла, иначе сразу стройте из картона, совесть она либо есть, либо нет, а есть но немного это очень странно.

1 Я ж казав що у Вас проблеми з вихованням
2 Я нікому нічого не винен
3 Чому Ви допускаєте використання щитових конструкцій у яких стійкість до пожежі в рази нижча ніж в бетонно/пінопластової конструкції
4 Я в своїх конструкціях використовую нормативи розроблені для будівництва , Ви свої викрики щодо моєї не професійності на чому базуєте :?:
Походил по квартире, пластмассовых вещей не встретил

1 Ваші джинси на 10% складаються з пластику :D , я вже мовчу про інші речі , такі як поплавок в унітазі , коврове покриття , деталі телевізора і так далі .
2 На рахунок не горючості і токсичності .
а - не хочу перетворювати сторінки форуму в семінар по хімії , але пластмаси - це органіка , а органіка під дією високої температури і доступу кисню розкладається з виділенням тепла при розкладі .для так званої негорючості , в пластмаси вводять домішки які де дозволяють підтримувати самостійне горіння , але у випадку наявності джерела тепла , вся квартира у Вас буде тліти поки не розкладеться остання молекула органічної речовини. Пінопласт також відноситься до класу негорючих.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 15581559156015611562 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему