Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15711572157315741575 ... 2815>
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:33

Что за магическое число миллион киевлян?

Кількість квартир в Києві.
Брали кредиты, не читая договоров, вот результат «мысли».

Бачите Ви до сьогоднішнього дня впевнені що 100% цих людей однозначно програли , я ж по статистиці НБУ , бачу зворотнє - кредити повертаються , депозити ростуть і це повертання і ріст відбувається навіть швидше ніж це було в 2008 :D
Пройдет время, необходимое для восприятия этой масли,

Я з Вами згоден , що на протязі якогось тривалого відрізку часу обовязково пройдуть якісь зміни . Ймовірність падіння ціни на сьогодні приблизно дорівнює ймовірності росту . Що з цих двох взаємо протилежних варіантів відбудеться не відомо ні мені , ні Вам .
Для того щоб чіткіше уявляти картину , щоб мати можливість зробити прогноз , мені потрібно отримати максимум інформації з Вашого табору , Вам - з мого.
А висновки кожен буде робити сам і відповідальність за ці висновки також сам буде нести.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:39

budivelnik
А кто получит деньги : тот кто поставит подпись или тот кто обвинит кого-то в интернете?
oduser

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:47

budivelnik написав:
Что за магическое число миллион киевлян?

Кількість квартир в Києві.
Брали кредиты, не читая договоров, вот результат «мысли».

Бачите Ви до сьогоднішнього дня впевнені що 100% цих людей однозначно програли , я ж по статистиці НБУ , бачу зворотнє - кредити повертаються , депозити ростуть і це повертання і ріст відбувається навіть швидше ніж це було в 2008 :D
Пройдет время, необходимое для восприятия этой масли,

Я з Вами згоден , що на протязі якогось тривалого відрізку часу обовязково пройдуть якісь зміни . Ймовірність падіння ціни на сьогодні приблизно дорівнює ймовірності росту . Що з цих двох взаємо протилежних варіантів відбудеться не відомо ні мені , ні Вам .
Для того щоб чіткіше уявляти картину , щоб мати можливість зробити прогноз , мені потрібно отримати максимум інформації з Вашого табору , Вам - з мого.
А висновки кожен буде робити сам і відповідальність за ці висновки також сам буде нести.

Ещё раз уточняю – важно не число квартир, а количество желающих или вынужденных их продать. По поводу кредита, тут с вами согласен – именно проиграли. Квартира куплена на пике, цена «заоблачная», гривна или доллар уже не важно, доллар вырос, по гривне проценты…. Этот расклад дает «счастливому» обладателю недвиги удорожание его квартиры за 10 – 15 лет в два раза, притом, что цена уже упала, и смотрит в «дно». У нас разная логика, я прогнозирую, что падение будет равно росту. Вы опираетесь на то, что раз упало – должно вырасти. А я на о, что перед падением, был рос, огромный не подкрепленный реальным доходом и прибылью, значит сначала был рост, а не падение….
Oven

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:48

budivelnik написав:А висновки кожен буде робити сам і відповідальність за ці висновки також сам буде нести.

И какую ответственность Вы несете за свою подпись? :)
oduser

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:50

oduser написав:
budivelnik написав:А висновки кожен буде робити сам і відповідальність за ці висновки також сам буде нести.

И какую ответственность Вы несете за свою подпись? :)

Будівельник писал уже, что принесет публичные извинения в том, что был не прав, если его прогноз по состоянию на 01.2011 не подтвердится.
mation

Подякував: 9 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:51

budivelnik
А кто получит деньги : тот кто поставит подпись или тот кто обвинит кого-то в интернете?

А чули таке словосполучення
Презумпция невиновности
В уголовном праве положение, согласно которому обвиняемый (подсудимый) считается невиновным, пока его вина не будет доказана в установленном законом порядке.

Вам особисто сподобається , що будь хто зможе ткнути у Вас пальцем і заявити що Ви щось йому винні і при цьому всі відразу повинні цьому повірити :?:

1 Ні я особисто , ні мої підлеглі хабарі не дають
2 Я відповідаю за те що я роблю і якість цієї роботи завжди можна перевірити , навіть після моєї смерті.
3 Чому я , людина яка несе як кримінальну так і матеріальну відповідальність за зроблене повинен витрачати свій час доводячи що я правий перед людьми , які за свої звинувачення не несуть жодної , навіть моральної відповідальності :?:
4 Всі ми заслуговуємо того суспільства в якому живемо , бо ми частинка його , так що почніть з себе , а потім вже починайте повчати інших.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:55

budivelnik написав:1 Ні я особисто , ні мої підлеглі хабарі не дають

Родственники?
oduser

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:55

И какую ответственность Вы несете за свою подпись?

Будівельник писал уже, что принесет публичные извинения в том, что был не прав, если его прогноз по состоянию на 01.2011 не подтвердится.

І навіть згоден виставити фляшку коньяку тому , хто :
а- опублікує свій прогноз
б - згодиться виставити мені свою фляшку , якщо мій прогноз на той момент виявиться точніший ніж його :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:56

mation написав:

Я извиняюсь , видимо пропустил. Искать тяжеловато. А перед кем принесет извинения?
oduser

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:59

budivelnik написав:
І навіть згоден виставити фляшку коньяку тому , хто :
а- опублікує свій прогноз
б - згодиться виставити мені свою фляшку , якщо мій прогноз на той момент виявиться точніший ніж його :?:

В подписи не указано а найти опять же трудно - по какой цене будет проверяться прогноз?
oduser

#<1 ... 15711572157315741575 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє