Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15721573157415751576 ... 2815>
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:01

budivelnik написав:
И какую ответственность Вы несете за свою подпись?

Будівельник писал уже, что принесет публичные извинения в том, что был не прав, если его прогноз по состоянию на 01.2011 не подтвердится.

І навіть згоден виставити фляшку коньяку тому , хто :
а- опублікує свій прогноз
б - згодиться виставити мені свою фляшку , якщо мій прогноз на той момент виявиться точніший ніж його :?:

Ну це Ви, пане Будівельник, дуже необачно робите таку пропозицію.
Я думаю Ви вже самі знаєте, що Ваш прогноз нереальний і будь-хто, хто дасть прогноз навіть приблизно близьким до сьогоднішньої ціни буде у виграшній ситуації.
mation

Подякував: 9 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:02

oduser написав:
budivelnik написав:1 Ні я особисто , ні мої підлеглі хабарі не дають

Родственники?

Тоді я сформулюю відповідь по іншому
Ні я , ні мої підлеглі , ні родичі не даютьхабарів при здачі моїх обєктів в експлуатацію , за виключенням сум величиною в приблизно 2% від кінцевої ціни обєкту , 99,5% з яких виплачуються мною територіальній громаді в вигляді обладнання для шкіл , а також в вигляді робіт по покращенню інфраструктури населенного пункту в якому я веду будівництво .

Я припускаю , що можливі варіанти коли на обладнання придбане мною гроші списуються щей з державного бюджету , але це тільки мої припущення , тому я не збираюсь ні обговорювати їх , ні нести відповідальність за можливі незаконні дії третіх осіб.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:05

oduser написав:
mation написав:
Будівельник писал уже, что принесет публичные извинения в том, что был не прав, если его прогноз по состоянию на 01.2011 не подтвердится.

Я извиняюсь , видимо пропустил. Искать тяжеловато. А перед кем принесет извинения?

Перед всеми форумчанами.
В ответ на просьбу изменить подпись, так как реальный тренд не соответствует тому, що в ней указано, Будівельник написал, что менять не станет пока не наступил указанный в подписи срок.
но при этом готов признать, что ошибался в прогнозе в случае, если цена будет ниже (на тот момент, если я не ошибаюсь цена была 1670$).
mation

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:08

Ну це Ви, пане Будівельник, дуже необачно робите таку пропозицію.
Я думаю Ви вже самі знаєте, що Ваш прогноз нереальний і будь-хто, хто дасть прогноз навіть приблизно близьким до сьогоднішньої ціни буде у виграшній ситуації.

1 Я згоден що більшість в більш вигідній ситуації
2 Я вже виграв з допомогою прогнозів одну фляшку коньяку і кілька фляшок вина :D
3 Не думаю що буде більше ніж кілька чоловік які ризикнуть , навіть не зважаючи на своє більш вигідне положення , по тій простій причині , що від мого результату в 1850 , сьогоднішній 1583 віддалє всього 280 доларів , якщо памятаєте , то за 9 місяців з серпня 2008 по березень 2009 ціна щомісячно падала на 150-200 доларів в місяць , На ріст такими темпами я не надіюсь , але ріст з швидкість навіть в 5 разів нижчою дозволить мені досягнути мого прогнозу :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:08

Мне кажется, или тренд идет на удорожание? :D :D :D

http://fotohost.org/images/a19098f4-2kB.png
mation

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:15

budivelnik написав:
Ты просто хочешь сэкономить и показать красивые цены, которые возникают за счет будущих проблем твоих жильцов
.
1 Безпідставно, без обстеження обєкту на відповідність нормам заявити про те що обєкт побудований погано - може тільки повний невіглас.
2 При здачі обєкту його перевіряє море служб і відповідальні люди ставлять під цим актом обстеження свої підписи
3 У випадку , якщо людина поставила підпис , а обєкт побудований не вірно , або з порушеннями - людина несе кримінальну відповідальність , навіть якщо цей дефект не призвів до пошкодження майна або здоровя тих хто там проживає
4 Передбачаючи що зараз Ви напишете
Знаємо як Ви отримуєте підписи за хабарі
Звертаю увагу всіх присутніх на :
а - в нормальній державі , за подібний вислів без доказів , той хто його допустив ніс би як кримінальну так матеріальну відповідальність
б - скажіть будь ласка хто сильніше ризикує , той хто ставить свій підпис і відповідає за нього , чи той хто в інтернеті огульно всіх звинувачує .
Якщо більше ризикує той хто несе відповідальність , то чи не правильніше булоб більше довіряти йому ніж безімянному інтернет-критику всього і вся :?:

Не тужся в оправданиях, в них никто не нуждается.
Осматривать ничего не надо, ты сам чертеж дал и описал в кратце.
Т.е. он еще на бумаге, твой "дом" не соответствует нормам. Это сугубо твоя гениальная идея. Любой дипломированный архитектор зачеркнет это "проект" века на раз.
Так что, не не нужно, потуг этих. Все читают не только тебя, и поэтому могут понять, кто заврался.
Rudolf Abel

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:18

budivelnik
осталось обсудить детали- где и как 01 01 2011 будете коньяк передавать ?)
Docta

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:21

budivelnik
осталось обсудить детали- где и как 01 01 2011 будете коньяк передавать ?)

Не бачу жодної проблеми від передачі якимось Нічним експресом до особистого вручання :D
Правда разом з тим не бачі і прогнозу :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:23

budivelnik написав:
oduser написав:
budivelnik написав:1 Ні я особисто , ні мої підлеглі хабарі не дають

Родственники?

Тоді я сформулюю відповідь по іншому
Ні я , ні мої підлеглі , ні родичі не даютьхабарів при здачі моїх обєктів в експлуатацію , за виключенням сум величиною в приблизно 2% від кінцевої ціни обєкту , 99,5% з яких виплачуються мною територіальній громаді в вигляді обладнання для шкіл , а також в вигляді робіт по покращенню інфраструктури населенного пункту в якому я веду будівництво .

Я припускаю , що можливі варіанти коли на обладнання придбане мною гроші списуються щей з державного бюджету , але це тільки мої припущення , тому я не збираюсь ні обговорювати їх , ні нести відповідальність за можливі незаконні дії третіх осіб.

Ух как все честно, просто сказка какая то :)
Тут пожарники/санэпидемстанция приходят в магазин к знакомому, все в порядке, по нормам(сами же и принимали в свое время), но без пакета никто не уходит.
Такие сказки годятся только для обладателей ушей, необремененных своим бизнесом и/или не имеющих знакомых в этой сфере :lol:
Rudolf Abel

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 17:26

budivelnik написав:Не бачу жодної проблеми від передачі якимось Нічним експресом до особистого вручання :D
Правда разом з тим не бачі і прогнозу :D

Я пожалуй сделаю ставочку. Но сначала давайте обсудим технические детали.
1. Сверяем по домику?
2. В долларах США?
3. Лучшим прогнозом считается тот что ближе указанному хотя бы на цент?
4. О каком коньяке идет речь?
oduser

#<1 ... 15721573157415751576 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми