|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 13 лип, 2010 18:06
vidima написав:kopetanAmeriga написав:Брали то они брали, только на других условиях. Знакомый програмер в 2004-2005гг взял 36к куе кредит под 11% в валюте и успешно в срок погасил. В 2007-2008 знакомые ИТшники просто снимали хаты понимая, что 150-200к за хату кредитоваться почти нереал.
и я о том же... одно дело 11% а другое 24%. вобщем все утверждения о том что айтишники будут меньше покупать т.к. доходы почеренеют идут лесом.
Я лично работаю в ИТ 10 лет, и у меня десятки знакомых, которые могут быть со мной достаточно откровенны насчет своих доходов, условий покупки квартир или причин их непокупки. Также я могу примерно отслеживать, хотя бы в моей теперешней команде, кто сколько получает, сколько примерно тратит на технику и развлечения, и кто стреляет у коллег до зарплаты - и соответственно какой из него потенциальный покупатель недвиги.
Короче, ИТ-шников не так много вообще, не все из них гребут деньги лопатой, далеко не все ограничивают себя в тратах, и далеко не все хотят и могут озадачивать себя покупкой недвиги.
А насчет почерневших доходов - люди сидят и переживают, как на них отразится налоговый кодекс, как фирма-наниматель будет решать этот вопрос и распределять убытки между собой и сотрудниками.
-
tau
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 13 лип, 2010 18:20
А що деякі повинні зрозуміти
Я наприклад говорю про 1850 , графік мною накреслений виходить в район 1780 .
Турбіна говорить про 300-400 , графік малює на 3000-4000
Напевно для того , щоб потім нишком нолики додати і ніби й правий вийде .
Для мене похибка в 10 % це вже багато , для Турбіни 1000 % - нормально
І хто з нас адекватний 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 лип, 2010 18:24
Кто лучше разбирается в Экономике и рынках, Заушный Экономист, или строитель "с опытом"
Якщо будівельник зміг пройти від студента до власника бізнесу , а Заушний Економіст працює прибиральником в банку або в кращому випадку касиром і мріє про світле майбутнє , то думаю що в будівельника більше .
Взагалі за людину краще говорять результати праці ніж дипломи .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 лип, 2010 18:37
budivelnik написав:Взагалі за людину краще говорять результати праці ніж дипломи .
строитель, какое у тебя авто, марка и размер диагонали телеящика?
куда и сколько раз съездил в отпуск в прошлом году?
это параметры по которым в США судят о достатке и чего чел достиг)))
да и про результаты праци строителей не надо))
от финансовой скруты до элементарных Банкротств
Вот они, реальные результаты праци ваших "коллег"
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 лип, 2010 18:46
строитель, какое у тебя авто, марка и размер диагонали телеящика? куда и сколько раз съездил в отпуск в прошлом году? это параметры по которым в США судят о достатке и чего чел достиг)))
1 Тут декому дуже не подобається коли я привожу для прикладу свої досягнення . 2 Мені здається що обговорення на форумі особистих статків з недавнього часу заборонені . 3 Якщо відповідати на це запитання однією фразою , то як в рекламному проспекті Ролс-Ройса : Потужність двигуна - достатня . Так і в мене : Мені і моїй багаточисленній сімї - вистарчає да и про результаты праци строителей не надо)) от финансовой скруты до элементарных Банкротств Вот они, реальные результаты праци ваших "коллег"
Бачу що вже виправляєтесь .
А результати праці - такі самі як і будь-кого по Україні , тому ми й живемо в Україні , а не в Америці.
Правда ті хто звідти приїзжають , всі як один говорять слідуюче :
Якщо в тебе тут дохід від 10 000 грн , то якого чорта пертись в Америку .
Я й не прусь .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 лип, 2010 18:51
budivelnik написав:Я й не прусь .
вот и не притесь, бо там таким не место
да и здесь тоже уже надо Работать, а не стричь купоны
стройотрасль уже это осознает и делает выводы
чтож, наследие Пузыря тяготит, не спорю)))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 лип, 2010 19:09
Работать, а не стричь купоны стройотрасль уже это осознает и делает выводы
Був такий перукар-церюльнік Горлохвастов . Чи не Ваш родич Я взагаліто будівельник і стрижку баранів залишаю Вам , а я потихеньку буду працювати і отримувати кошти . jde смотрю Вас повысли внесли в подпись)))
Зараз зніму з ігнору обох . Жала хамства Вам вирвали , а без них Ви мало чого варті .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 лип, 2010 19:20
Будивельник, покажите пожалуйста где модератор запретил обсуждение "особистих статків" форумчан?
1 Якщо Вас особисто цікавлять мої статки , то можете звернутись з запитанням до мене на скриньку , при цьому в цьомуж повідомленні бажано оприлюднити свої .
2 В мене особисто все нормально і коли я раз в пів року з фактами це оприлюднюю , найсильніше це зачіпає починаючих життєвий шлях ( а тому і бідних студентів ) і люмпенів по життю . Так як ці категорії не відрізняються стриманністю в висловах , це в кінці кінців приводить до криків і шмарклів на форумі . Тому я й вирішив в загальному огляді цю інформацію не піднімати , + не раджу її піднімати і Вам.
3 Найбільше роздратування викликають у тих в кого проблеми з житлом мої заявки про забезпеченність кожного члена моєї родини квадратними метрами в розмірі 30-40 квадратів
Є ще якісь запитання 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 лип, 2010 19:40
budivelnik написав:і одразу намагаєтесь образити
Чим , де , коли - я особисто Вас образив 
особисто мене ні, але звідки у вас відомості про бідних студентів і люмпенів, якими ви назвали читаючих форум?
ви відходите від теми, тому повторюю: вам довірили встановлювати правила?
чи як завжди - видали бажане за дійсне?
-
BURJUY
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|