Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 142143144145146 ... 2815>
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 14:52

Андрей_В написав:
chuk_72 написав:якщо цікавить тільки приблизна сума - то я для себе прораховував
вийшло 600 вбитих єнотів/м2 під ключ.

красиво жить не запретишь))
шо на пол ложили? какая плитка и сантехника, потолки?

Приочму тут красиво - я не збудував ще а тільки планую, маю проект, маю викладку по матеріалах от і прикинув для себе в що то мені встане. Причому рахував так сказати з запасом, сам надіюсь вкластись в 400-500, але життя покаже. Хоча навіть при такій ціні вважаю то нормально. Бо то дешевше ніж купити квартиру в місті у нас. Тому планую збудувати для себе будинок так сказати на старість, а дитині лишити квартиру, замість того щоб купувати ще одну квартиру.
chuk_72

Подякував: 7 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:00

Андрей_В написав:будивельник, вам надо в модераторы попроситься, тохда легче будет работать :lol:

Да вы просто не можете, не хотите или не хватает смелости и мужества признаться в том что пан Будивельник профи, спец, практик в теме, шарит в строительстве на много лучше, качественней, аргументированней .
ВИТУС

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:03

Slonenok_Kiev написав:
Якщо Ви праві і ціна опуститься - я піду з цього ринку ( благо є куди )

Вот это было бы классно! :D
Тогда на пустующий рынок с огромным "отложенным" спросом прийдут крупные иностранные девелоперы и будут строить качественно и без сверхприбылей, и будет всем счастье!
Главное - чтобы их пустили на наш рынок. Поэтому чем быстрее разочаруются наши горе-застройщики во главе с покрывающими их власть имущими, тем лучше :wink:

В свое время точно так же говорили о крупных иностранных банках - придут и опустят проценты по кредитам.
ВИТУС

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:06

ВИТУС написав:Да вы просто не можете, не хотите или не хватает смелости и мужества признаться в том что пан Будивельник профи, спец, практик в теме, шарит в строительстве на много лучше, качественней, аргументированней .

Жаль только, что данная тема не о строительстве. 8)
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:09

chuk_72 написав:
Андрей_В написав:
chuk_72 написав:якщо цікавить тільки приблизна сума - то я для себе прораховував
вийшло 600 вбитих єнотів/м2 під ключ.

красиво жить не запретишь))
шо на пол ложили? какая плитка и сантехника, потолки?

Приочму тут красиво - я не збудував ще а тільки планую, маю проект, маю викладку по матеріалах от і прикинув для себе в що то мені встане. Причому рахував так сказати з запасом, сам надіюсь вкластись в 400-500, але життя покаже. Хоча навіть при такій ціні вважаю то нормально. Бо то дешевше ніж купити квартиру в місті у нас. Тому планую збудувати для себе будинок так сказати на старість, а дитині лишити квартиру, замість того щоб купувати ще одну квартиру.

извиняюсь, я думал шо это за ремонт в квартире речь

я тоже уже пару лет в раздумьях и на моих глазах некоторые знакомые построились
как говориться и хочется и колется, не решил еще

смету прикидывал, тоже хде то до 400 планирую под ключ хватит
сэкономлю на облицовке, кирпичом не буду обкладывать, пол ламинат, потолок без понтов, как в квартире, бо в доме потолок можно высокий сделать и люстра будет смотреться отлично,
чистых два этажа, без мансарды, тогда крышу можно делать попроще в плане утепления и т.п.
и понятно шо без мраморных колон)))

другое дело шо в процессе(судя по ремонту в квартире) начинаешь в магазине на более лучшее поглядывать))) главное от плана не отступать
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:10

В свое время точно так же говорили о крупных иностранных банках - придут и опустят проценты по кредитам.

Так кредиты разметались по таким ставкам как "гарячие пырожки" (так же как и квартиры) - зачем опускать?
А теперь все, деньги на пирожки у школьников кончились :) Поэтому будут строить и продавать теперь по адекватным ценам.
Slonenok_Kiev

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:14

Ну якщо кошти дозволяють то можна і покращувати так сказати початкові плани.
Але тут гілка не про то. Якщо по темі то думка звичайного так сказати "абиватєля":
Купити зараз квартиру у нас місті в новобудові - 750у.є/м2
Причому що туди ще треба вкласти в ремнот, то от той прошарок на який всі посилаються як на потенційних споживачів 30-40років, до якого я і себе відношу, вже думає про інше і особисто я не готовий кпувати по таким цінам, хоча і можу. Аргументів можна наводити багато, але думка що таки мусить житло подешевшати.
chuk_72

Подякував: 7 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:15

mortimer написав:
ВИТУС написав:Да вы просто не можете, не хотите или не хватает смелости и мужества признаться в том что пан Будивельник профи, спец, практик в теме, шарит в строительстве на много лучше, качественней, аргументированней .

Жаль только, что данная тема не о строительстве. 8)

Да если честно - чего и кого в этой теме не обсуждали. А последняя подтема в этой теме - себестоимость не то дома, не то курятника , не то конюшни за 200 у.е. за метр.
ВИТУС

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:21

ВИТУС написав:
Slonenok_Kiev написав:
Якщо Ви праві і ціна опуститься - я піду з цього ринку ( благо є куди )

Вот это было бы классно! :D
Тогда на пустующий рынок с огромным "отложенным" спросом прийдут крупные иностранные девелоперы и будут строить качественно и без сверхприбылей, и будет всем счастье!
Главное - чтобы их пустили на наш рынок. Поэтому чем быстрее разочаруются наши горе-застройщики во главе с покрывающими их власть имущими, тем лучше :wink:

а я в нацале 90-х помну такие байки нащет Renault, Nissan i drugih
придти би они может и не против, но кто их суда пустит?
4Aces

Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2010 15:30

спеціально для пана будівельника буду кожен місяць, протягом року викладати такі посилання на індекс цін, щоб він не забував, що ринок "росте" :D Думаю динаміка буде набирати обертів
domik.net/mod/main/indexes/?pg=value
Востаннє редагувалось Chabik в П'ят 12 лют, 2010 15:36, всього редагувалось 1 раз.
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

#<1 ... 142143144145146 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор