Не має нових технологій в житловому будівництві яким менше 50 років . Є нові матеріали які стали примінятись в житловому будівництві , але й вони були розроблені також років з 50 тому , як наприклад пінопласт .
Щитові будиночки про які Ви так любите розповідати - це один з напрямків , не кращий і не гірший , з своїми перевагами і недоліками . Перевага - швидкість будівництва + на 10 % менша вартість Недолік - в три рази менший срок служби .
Саме тому , що наші громадяни не хочуть отримувати дачне з їх точки зору житло по ціні цегляного - ця технологія не здобула такого розповсюдження як в америці .
Я особисто в стані самостійно на будівельному майданчику виготовляти сендвічпанелі з : зовнішній шар - ОСБ внутрішній - утеплювач пінопласт/мінвата внутрішній 2 - гіпсокартон. Як каркас можу використовувати або клеєний брус - це дорожче , або просто брус - це дешевше . Для мене це навіть легше ніж працювати з бетоном , не працюю по цій технології тому , що на неї не має замовлень , а замовлень не має тому , що на сьогодні співвідношення ціна / якість традиційної цегла/пінопласт , або бетон/пінопласт технології краща ніж щитова.
Вы считаете что кому нибудь нужны ещё долгослужащие но морально устаревающие обьекты? Извините но время когда покупался один на всю жизнь ХОЛОДИЛЬНИК, ТЕЛЕВИЗОР и АВТОМОБИЛЬ, уже в далёком прошлом на очереди и дома...
topographical survey - топографічний огляд
ladder stair-------------- сходинка сходів
retention wall drain system pits -- щось звязане з дренажем
tie-in________________________примусовий асортимент
rainwater manholes__________---зливи для дощової води
sewage manholes___________ не можу перекласти навітьь з допомогою онлайн перекладача
single line diagram, earthing, lightning, main routing cable diagram - єдина діаграма лінії, заземляючи, блискавка, головна кабельна діаграма виконання розводки - як на мене креслення заземлення і розводки
hasardous area layout --- розташування hasardous області ще одне слово якого не має в загальному перекладачі
escape routing plan ___________- запасний план виконання розводки
overview battery limit _________- межа батареї короткого огляду - навіть уявити не можу що це
welding book ________________- книга зварника - у нашому варіанті скоріш за все це щось типу актів про скриті роботи
І так далі .
Ще хтось буде мені щось про віндовз розповідати
Не має нових технологій в житловому будівництві яким менше 50 років . Є нові матеріали які стали примінятись в житловому будівництві , але й вони були розроблені також років з 50 тому , як наприклад пінопласт .
Щитові будиночки про які Ви так любите розповідати - це один з напрямків , не кращий і не гірший , з своїми перевагами і недоліками . Перевага - швидкість будівництва + на 10 % менша вартість Недолік - в три рази менший срок служби .
Саме тому , що наші громадяни не хочуть отримувати дачне з їх точки зору житло по ціні цегляного - ця технологія не здобула такого розповсюдження як в америці .
Я особисто в стані самостійно на будівельному майданчику виготовляти сендвічпанелі з : зовнішній шар - ОСБ внутрішній - утеплювач пінопласт/мінвата внутрішній 2 - гіпсокартон. Як каркас можу використовувати або клеєний брус - це дорожче , або просто брус - це дешевше . Для мене це навіть легше ніж працювати з бетоном , не працюю по цій технології тому , що на неї не має замовлень , а замовлень не має тому , що на сьогодні співвідношення ціна / якість традиційної цегла/пінопласт , або бетон/пінопласт технології краща ніж щитова.
Вы считаете что кому нибудь нужны ещё долгослужащие но морально устаревающие обьекты? Извините но время когда покупался один на всю жизнь ХОЛОДИЛЬНИК, ТЕЛЕВИЗОР и АВТОМОБИЛЬ, уже в далёком прошлом на очереди и дома...
Да не это он описал свой уровень познаний в строительстве скорее всего , а его просят осилить
терминологию .... Частенько ежу в Польшу через Шегыни(буд знает) так там наблюдал творения Львовские ...Они строят коробки как при советском союзе , а потом её обделывают новыми материалами , вот и вид вроде нормальный .... Там вообще пол процеса как минимум строительного отсутствует ...
Пусть поучиться хотя бы у Поляков как нужно строить на порядок выше их объекты , да где там,
вообще сравнивать нельзя ...
Дай боже .
Якщо б я зміг знизити ціну будинку пропорційно зниженню його теоретичного терміну служби , то думаю що зміг би довести ціну квадрату до 30 доларів за квадрат будівельної конструкції з сьогоднішніх 300, або до 20 років замість 200 .
Єдина проблема заключається в тому , що за коммунікації і внутрішнє опорядження Вам все одно прийшлось би заплатити повну ціну .
Тому кінцева ціна у Вас , замість моїх 700 + 200 Ваших на ремонт за будинок який прослужить сотні років , буде становити 330 + 200 Ваших за будинок який прослужить 20 .
Поки що Вам просто везе , що ні я ні хтось інший так будувати не можем , ні Гости , ні Сніпи , ні Дсту не позволяють.
Дай боже . Якщо б я зміг знизити ціну будинку пропорційно зниженню його теоретичного терміну служби , то думаю що зміг би довести ціну квадрату до 30 доларів за квадрат будівельної конструкції з сьогоднішніх 300, або до 20 років замість 200 . Єдина проблема заключається в тому , що за коммунікації і внутрішнє опорядження Вам все одно прийшлось би заплатити повну ціну . Тому кінцева ціна у Вас , замість моїх 700 + 200 Ваших на ремонт за будинок який прослужить сотні років , буде становити 330 + 200 Ваших за будинок який прослужить 20 .
Поки що Вам просто везе , що ні я ні хтось інший так будувати не можем , ні Гости , ні Сніпи , ні Дсту не позволяють.
ну блин вы даёте.... я вот выбирал дачу и поездил посмотрел "крутые" на начало 90-х (меньше 20 лет назад) дачи из силикатного кирпича с гаражом в полуподвале.... дак извините это ж ужас какой то... мне такое и нашару ненужно... сносить и вывозить ДОРОГО... только занимают хорошие участки.... а за 20 лет изминилось то всего ничего... кстати спроектировано всё так что по нынешним меркам караул... простые вещи типа стиралки поставить некуда... неговоря уже о том что вторую машину загнать просто НЕКУДА.... а вы говорите про 200 лет... моё ИМХО скоро не строители будут мега востребованы а РАЗБОРЩИКИ старых домов
англоязычные термины ну просто на каждом шагу ,во всех отраслях и не только в Украине
Хлопчики програмісти .
Англоязичні терміни потрібні Вам як повітря .
В будівельних документах і кресленнях , вони практично не використовуються , по тій простій причині , що будівельна галузь не сворювалась з нуля і у нас завжди були висококваліфікованні власні спеціалісти які створювали свої школи і в цих школах викладались зрозумілі терміни . До речі якщо взяти Захід України , то в ходу швидше німецькі ніж англійські терміни
Наприклад дах , цегла
ЖИЛСТРОЙ-2! ОТКРЫВАЕМ СЕЗОН!
ЛЕТНИЕ СКИДКИ И ПОДАРКИ!
"ГРАНД" НА ПАВЛОВОМ ПОЛЕ!
АО «Жилстрой-2» начинает продажи квартир во 2-й секции ЖК «ГРАНД»!
Не упустите возможность купить квартиру повышенной комфортности!
Скидки от 5 до 15 %! И это еще не всё!
При 100-процентной оплате АО «Жилстрой-2» отдает Вам
в подарок от 3 до 10 квадратных метров бесплатно!
У Вас есть шанс стать обладателем квартиры, которая зимой сохраняет тепло, а летом - прохладу!
АКЦИЯ ДЕЙСТВУЕТ ДО 31 ИЮЛЯ 2010 ГОДА!
УЗНАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ОТДЕЛЕ ПРОДАЖ АО "ЖИЛСТРОЙ-2"!
Ул. Космическая, 12, тел. +38 (057) 702-13-61, +38 (057) 702-13-69
http://www.zhilstroj-2.ua/buyer/
я вот выбирал дачу и поездил посмотрел "крутые" на начало 90-х (меньше 20 лет назад) дачи из силикатного кирпича с гаражом в полуподвале....
Ці дачі просто такі розумники як Андрій будували . Якщо памятаєте фотографії моїх будинкі , то побачите , що там не має навіть підвальних приміщень ,навіть гаражі замість першого , а не цокольного поверху , а все тому що я з власної практики знаю що таке грунтові води , а інтернет-теоретики спокійно повірять продавцям якогось новітнього чуда , що це чудо воду все життя буде стримувати.
моё ИМХО скоро не строители будут мега востребованы а РАЗБОРЩИКИ старых домов
1 В Берліні розбирають панельні 9 поверхові будинки 1985 року забудови і з цих панелей будують будиночки котеджного типу
2 В Україні кількість житла не обладнаного каналізацією і водопостачанням становить близько 480 млн кв м , з 1072 млн кв м існуючого житлового фонду.
3 Для того щоб в країні не існувало будинків старших за 100 років , потрібно щорічно розбирати по 10,7 млн кв м , розрахунок простий 1072 / 10,72 = 100 років . Якщо Ви памятаєте за останні 20 років ми будували в середньому по 7,5 млн кв м , зносили близько 2 млн кв м + зменшили кількість населення на 5 млн осіб і при цьому ледве вийшли на 22 кв м на особу .
Прикиньте яка буде забезпеченність житлом якщо будемо зносити по 10
англоязычные термины ну просто на каждом шагу ,во всех отраслях и не только в Украине
Хлопчики програмісти . Англоязичні терміни потрібні Вам як повітря . В будівельних документах і кресленнях , вони практично не використовуються , по тій простій причині , що будівельна галузь не сворювалась з нуля і у нас завжди були висококваліфікованні власні спеціалісти які створювали свої школи і в цих школах викладались зрозумілі терміни . До речі якщо взяти Захід України , то в ходу швидше німецькі ніж англійські терміни Наприклад дах , цегла
Слушайте дудуля может на пенсию пора ?
А то уже утомляют Ваши расчёты , ну например сколько сколько квадратов у нас на душу населения и потом сравнивать их с квадратами на душу в Германии ,штатах ну смешно прям .... да и ещё выставлять это как главнейший аргумент., сравните с Гондурасом тогда это было бы как то адекватно (страна нашего уровня) , а так просто уцлыбают Ваши расчёты и доводы вроде взрослый человек же ! Я уже писал о ваших высококласных специалистах выше ....
Это же нужно додуматься , асфальтировать спорт площадки !!!!!!! алкашня !
Востаннє редагувалось obval в Суб 31 лип, 2010 23:42, всього редагувалось 1 раз.