Если вы такой совестливый и не хотите людям ерунду продавать, то что вы делаете с пенопластом?
1 Я не суну жодного грама пінопласту всередину в приміщення 2 Я в стані замінити 1 см пінопласту на 5 см газосилікату або 12 см цегляної кладки або 20 см бетону для збереження однакової теплопровідності . Враховуючи що зовнішній шар утеплення в мене становить від 10см , замовник може самостійно вибрати що йому підходить : 30 грн за кв м пінопласту - 300 грн за газосилікат-600 грн цегла-1200 грн бетон 3 Утеплювачем розрекламованих вами сендвіч панелей як правило є пінопласт , при чому від внутрішнього обєму його відділяє 1,5 см гіпсокартону , а не 15 см бетонної стіни як в мене.
Больше трех вдохов дыма от горящего пенопласта человек не выдерживает, и вы считаете, что вы делаете хорошую работу? Интересная позиция.
1 Походіть по своїй квартирі і подивіться на кількість пластмасових речей , а які не шкода підпаліть і порахуйте кількість вдохів . 2 На кв м стіни знаходиться 1,5 кг пінопласту , так як пінопласт знаходиться тільки на зовнішніх стінах , то Ваша квартира в 60 кв м при утепленні пінопластом навкруги себе має приблизно 50 кг пінопласту , в той сами час як всередині приміщення різного роду пластмас у Вас в рази більше , а як Ви розумієте , що горіння ззовні і всередині закритого приміщення - це дещо різні речі.
вы что внешние стены в пол кирпича ложите что пенопласта от 10 см
вы что внешние стены в пол кирпича ложите что пенопласта от 10 см
Я ж навчений тут присутніми спеціалістами будівельник В мене монолітно-каркасно-панельна технологія Зовнішня стінка чотирьохповерхового будинку в мене як правило 15 см залізобетону +15 см пінопласту.
Те що Вас так дивує товщина утеплюючого шару - для мене має свої пояснення , але це не тема для дискусії на цих сторінках . Тут замало фахівців , які зможуть хоча б до кінця дочитати , а не те що зрозуміти мої аргументи .
budivelnik написав:Зовнішня стінка чотирьохповерхового будинку в мене як правило 15 см залізобетону +15 см пінопласту.
Одуреть, вот это гадость Бедные покупатели. Любитель "традиционных" технологий, е.
Через несколько лет пенопласту гаплык и у людей 15 см железобетона и все Строитель, да у вас супер дешевые технологии, для лохов. А я тут думаю, чего это он против сэндвичей так бурно выступает. Капец, даже совковый панельный дом лучше, там хотя бы пенопласт или керамзит внутри панели вшит.
Вот вас, "бизнесмена" и раскололи. Небось в продуктовой лавке 100% парите народу продукты на конечном сроке реализации, ведь они на опте дешевле.
Вот от таких "спецов" я народ и предупреждаю. Не слушайте, там все продумано, за ваш счет.
З Вашого дозволу Пане Будівельник , питання . Скільки мені буде коштувати будинок ( 1 кв м ) , якщо ділянка моя , комунікації ( електроенергія , газопровід ) є , будівельні матеріали теж мої . Будинок має бути в межаж 100 квадратів . Дякую за відповідь .
З.І. Якщо навіть таким не займаєтесь , то напишіть приблизну вартість , Ви то маєте знати .
Андрюші б тільки обісрати , а кого і за що йому все одно , так як ні в чому самостійно він не розбирається .
Принцип підбору кандидатів на обсирання простий - Андрюші це не подобається.
Скільки мені буде коштувати будинок ( 1 кв м ) , якщо ділянка моя , комунікації ( електроенергія , газопровід ) є , будівельні матеріали теж мої . Будинок має бути в межаж 100 квадратів . Дякую за відповідь .
Важко сказати , так як не знаю що Ви маєте на увазі під словом
матеріали мої Давайте відштовхнемось від моїх цифр , а Ви вже потім їх на себе перепривяжите.
Отжк
Ціна продажу - ___________700
Мій прибуток - ____________200
Вартість землі в квадраті - _80
Комунікації на квадрат_____20
Таким чином якби я будував для себе , то це було б 400 доларів за квадрат.
Тепер відніміть вартість матеріалів які у Вас є і отримаєте вартість будівництва, але при цьому не забудьте доплюсувати вартість технічного супроводу будівництва , який повинен хтось з фахівців проводити . Якщо це родич - то за каву , а якщо хтось найнятий , то бажано щоб він мав фінансовий вплив на бригаду яка буде працювати у Вас
Єдина порада це
Домовляйтесь про роботу від початку і до кінця і не пробуйте здешевити за рахунок того що різні роботи будуть проводити різні бригади + як можна детальніше опишіть що повинно бути зроблено , при цьому не забудьте закласти в кошторис 20-30% на непередбачуванні витрати.
Вот вас, "бизнесмена" и раскололи. Небось в продуктовой лавке 100% парите народу продукты на конечном сроке реализации, ведь они на опте дешевле.
Вот от таких "спецов" я народ и предупреждаю. Не слушайте, там все продумано, за ваш счет.
Всіх Андрюша по собі судить . А одного зрозуміти не може , з брехнею вперед пройдеш , а назад не вернешся , от і пре пацан вперед , бо назад дороги не має.
Андрюші б тільки обісрати , а кого і за що йому все одно , так як ні в чому самостійно він не розбирається . Принцип підбору кандидатів на обсирання простий - Андрюші це не подобається.
Ежу понятно, что это фуфел, раскололись, теперь терпите.
Волосы дыбом стают от таких "проФФи", одну гадасть подсовывают людям.
Не мудрено хвастаться малой ценой, работ то на копейки, в таком сарае.
У вас там форум есть, во Львове, по жилью? Давайте адресок, людей предупрежу, что бы не влипли в такие "хоромы".
Небось народу паришь, мол смотрите, все про традиционной технологии, крепко все, на века))), я же ее почитатель и сторонник. Тьфу
Ukrainian написав:З Вашого дозволу Пане Будівельник , питання . Скільки мені буде коштувати будинок ( 1 кв м ) , якщо ділянка моя , комунікації ( електроенергія , газопровід ) є , будівельні матеріали теж мої . Будинок має бути в межаж 100 квадратів . Дякую за відповідь . З.І. Якщо навіть таким не займаєтесь , то напишіть приблизну вартість , Ви то маєте знати .
Зайдите на "строимдом", там вам реальные люди про свои реальные дома расскажут.
Ежу понятно, что это фуфел, раскололись, теперь терпите. Волосы дыбом стают от таких "проФФи", одну гадасть подсовывают людям. Не мудрено хвастаться малой ценой, работ то на копейки, в таком сарае. У вас там форум есть, во Львове, по жилью? Давайте адресок, людей предупрежу, что бы не влипли в такие "хоромы". Небось народу паришь, мол смотрите, все про традиционной технологии, крепко все, на века))), я же ее почитатель и сторонник. Тьфу
На цьому кресленню від руки всі можуть переконатись в адекватності знань цього персонажу в будівництві .
До речі , я спокійно можу викинути зовнішню штукатурку яка коштує 50-60 грн кв м і замінити її на ОСБ плиту вартістю в 30 грн кв м , тоді конструкція моєї сендвіч панелі один в один = тому за що бореться Андрюша з єдиним уточненням що я туди ще про всяк випадок 15 см залізобетону втулив . Маслом каші не зіпсуєш , тому в будівництві , залізобетоном конструкцію не погіршиш
До речі цих 15 см залізобетону і є тією причиною за рахунок якої в мене ціна вища на 10-15 % , в порівнянні з щитовим будиночком , але за цих 10-15% людина отримує + 100 років експлуатації як мінімум і будиночок при цьому трошки міцніший ніж картонна коробка.
Якщо такі як Андрюша проти цієї додаткової міцності , я спокійно в будинках які будуть будуватись для них заберу цей додатковий шар.
Отже як бачите викрики різного роду персонажів з нульовими знаннями в будівництві , навряд чи вартують того , щоб на їх підставі очікувати падіння цін .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 01 сер, 2010 15:19, всього редагувалось 1 раз.