Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15701571157215731574 ... 2815>
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 15:58

Rudolf Abel написав:
budivelnik написав:Я свідомо перевів своє будівництво з великих на маленькі проекти - .

И при этом такое гэ строишь, с нарушениями норм. Зато кичишься "низкими" ценами.
Понятно, почему они низкие, 15 см бетона и большой привет купившим его аленям.
Абы на голову не упало - вот принцип Будивельника.
При чем это у нас практически вся отрасль такая, халтурщиков и шабашников.
А потом удивляются, что халтурщиков(по сути воров), не уважают, но унижают повсеместно, у кого ума хватает.
При Сталине все проще было, к стенке бы поставили и всего делов. Без вариантов и сожалений о потере такого, с позволения сказать, "члена" общества.

Здорово, договорились – «как при Сталине», в бараки и коммуналки? Это до такого уровня цены могут упасть?
Oven

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:00

И при этом такое гэ строишь, с нарушениями норм

Андрюша А як Ви визначаєте заочно якість того що я побудував :?:
15 см бетона и большой привет купившим его аленям

Дивно , Ви пропонуєте те саме , тільки без 15 см бетону і що , те що Ви пропонуєте в такому випадку два рази ге :?:

Андрій , признати програш перед розумним противником , це не програти війну , це програти битву , але вийти з неї з новими знаннями і на основі їх встягати в нові битви .
Без першого кроку - простого усвідомлення що хтось - десь - в чомусь конкретному може бути розумнішим від тебе - не можливий розвиток особистості .Адже якщо Ви непогрішний , а всі інші - бруд під ногами , то шлях тільки один в пророки , але при цьому стати розумнішим чи сильнішим - не можливо , не має ні стимулів , ні ідеалів для наслідування - тобто залишається один шлях - деградація.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:03

Oven написав:
Rudolf Abel написав:
budivelnik написав:Я свідомо перевів своє будівництво з великих на маленькі проекти - .

И при этом такое гэ строишь, с нарушениями норм. Зато кичишься "низкими" ценами.
Понятно, почему они низкие, 15 см бетона и большой привет купившим его аленям.
Абы на голову не упало - вот принцип Будивельника.
При чем это у нас практически вся отрасль такая, халтурщиков и шабашников.
А потом удивляются, что халтурщиков(по сути воров), не уважают, но унижают повсеместно, у кого ума хватает.
При Сталине все проще было, к стенке бы поставили и всего делов. Без вариантов и сожалений о потере такого, с позволения сказать, "члена" общества.

Здорово, договорились – «как при Сталине», в бараки и коммуналки? Это до такого уровня цены могут упасть?

Сталинки стоят, одни из самых востребованных домов, если конечно перекрытия не шпалы на рельсах.
Rudolf Abel

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:07

Вот и определились с точкой зрения модератора на судьбу цен на недвижимость

А що , точка зору якоїсь однієї особи в нашій державі має вплив на ціни житла в Києві :?:
Хтось з Вас може заявити , що якщо пан Янукович подумає про рівень цін на житло в Києві , то це відразу відобразиться на рівні цін :?:
Я думаю , що ні . Для зміни рівня цін в Києві , потрібно щоб власники житла в Києві прийшли до думки що ціни неадекватні . Яким чином чиїсь думки в голос зможуть заставити близько 1 000 000 власників змінити свою думку на протязі короткого терміну часу - мені не відомо.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:09

budivelnik написав:
Андрій , признати програш перед розумним противником , це не програти війну , це програти битву , але вийти з неї з новими знаннями і на основі їх встягати в нові битви .
Без першого кроку - простого усвідомлення що хтось - десь - в чомусь конкретному може бути розумнішим від тебе - не можливий розвиток особистості .Адже якщо Ви непогрішний , а всі інші - бруд під ногами , то шлях тільки один в пророки , але при цьому стати розумнішим чи сильнішим - не можливо , не має ні стимулів , ні ідеалів для наслідування - тобто залишається один шлях - деградація.

Это вы о чем написали?
oduser

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:09

galaober написав:
Kvitka написав:
turbina написав:
Kvitka написав:
turbina написав:http://www.konstr.narod.ru/trusiki.html
руководство к пользованию. Реально написана правда, хоть и горькая для стройбанов, продаванов, и риэлторской шантропы.

Да. К мнению такого человека стоит прислушаться. Но его же слова--строй. рынок--грязный рынок и не известно на 100%, как оно может развернуться.

Все известно. Потому что денеХ нет. Кому неизвестно, собирайте деньги на покупку.

На всякий случай--факт из жизни. Достроенный, но ещё не сданный новострой--продают в нём кв-ры(2-ки) на 10 т долл дороже, чем 2 года назад(когда начиналось поэтапное финансирование).

И шо, покупают?
А продавать они ещё долго будут, сначала дороже на 10, потом на 15, потом снова на 10, 5, 0, -5 ...
И так пока не продадут :)

Кстати, 2 года назад - это докризисные цены. Сейчас на $10k дороже докризисных? :shock:

Поэтапная оплата шла 2 года. Сейчас фигурируют суммы на 10 т долл больше выплаченной стоимости кв-р.
Востаннє редагувалось Kvitka в Пон 02 сер, 2010 16:22, всього редагувалось 1 раз.
Kvitka

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:10

budivelnik написав:Андрій , признати програш перед розумним противником

Цирк на дроте.
Два дня подряд Мальборо, отлично разбирающийся в строительстве, доказывал, что ты нарушаешь нормы. Я порылся в снипах и обнаружил тоже самое. А ты снова про свое - "Будивельник завжды правый" :lol:
Ты просто хочешь сэкономить и показать красивые цены, которые возникают за счет будущих проблем твоих жильцов.
Все предельно ясно. Не нужно завуалировать суть.
Rudolf Abel

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:21

Kurt написав:
budivelnik написав:
Знаете, качество утепления это мелочь по сравнению с качеством бетона(зимних присадок) и арматуры которые там использованы, держитесь от этих "Титаников" подальше, дольше проживете.

посоветуйте тогда какими должны быть современные высотные дома безопасные для жизни.....

Як на мене , Мальборо це нова кличка Курта :D
Той самий агресивний стиль який нічого не пропонує і все критикує .
Щодо оповідань про зимні присадки - так є проблема , особливо коли я Вам розповім що однією з найдешевших зимових присадок є проста сіль , використання якої може привести до внутрішньої корозії арматури .
Але це знає навіть студент третього курсу , тому відповідальні конструкції або не виливають зимою , або виливаючи зимою додатково утеплюють , якщо температура позволяє , або використовують інші присадки які не так критично впливають на арматуру.

Это те конструктивы в которых этажи просто подняты на пиллонах(без предварительно напряженной арматуры, с жутким переармированием)

В цій фразі людина також протирічить сама собі .
З одного боку вона критикує що арматура не попередньонапружена - на хлопський розум це досягається або з допомогою спеціальних форм на заводах і в польових умовах практично не використовується , або з допомогою розігріву артматури з пропускання через неї великих струмів , що також не завжди можливо .
З другого вона критикує те , що кількість арматури завищенна .
Справа в тому що це все питання розрахунків як економічних так і на міцність .
Для досягнення потрібної міцності можна або використати меншу кількість арматури , але попередньонапруженної , або більшу кількість просто арматури .
Перший варіант дешевший по матеріалам і дорожчий по виконанню , другий навпаки , дорожчий по матеріалам і дешевший у виконанні.
Виробник в звязці з проектантом самі вирішують який варіант найбільш доцільно використовувати у кожному конкретному випадку.

Предложения всем известны и еще раз озвучены на валютной ветке. Вы, будивельныки, они же квесторы, везде одинаковы... При этом все Моисея вспоминаете, официал восхваляете и народу мозги промываете... Ну так я согласен же с вами... Действительно по Моисею должны вымереть, тока наивно полагать, что это не вы будете...
Как только местным "гуру" становится понятно, что человек обладает на порядок большими знаниями, да еще в разных сферах и даже в их "личных" сферах, и может бить на наотмашь в разы сильнее (в смысле аргументов и логики) - начинаются личные оскорбления. За четыре года здесь сколько не говорили, что у меня сорок ников, говорили, что я лох, и что отсталый и глупый... Ну и шо оно поменяет, ума Вам принесет или знаний? У меня нет огульной критики - есть тип, который противоречит логике - любой из этого типа будет мои оппонентом. Это абсолютно конкретные типы аля Будивельнык-Квестор (бизнес которых построен на восхвалении керувальныкив, соответствующих индульгенциях обратных и угнетении потребителя или клиента). Это класс целый под названием укрбанки и все, что с ними связано (ибо по делам судят, а не по рекламе). И это тип Гдадизов, тупо прославляющих фаворита или "элиту" с целью достижения не очень признанных в обществе личных преференций. Ну так что Вы хотите, чтобы я молча слушал эту чушь?
Остальным скажу так, я верю в то, что еще остались в заповеднике нормальные люди, не запуганные, трезвомыслящие, с нормальным мировосприятием и общепринятыми ценностями... И мой голос за них и потому не буду я молчать.

"Не суди".
Kvitka

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:27

budivelnik написав:
Вот и определились с точкой зрения модератора на судьбу цен на недвижимость

А що , точка зору якоїсь однієї особи в нашій державі має вплив на ціни житла в Києві :?:
Хтось з Вас може заявити , що якщо пан Янукович подумає про рівень цін на житло в Києві , то це відразу відобразиться на рівні цін :?:
Я думаю , що ні . Для зміни рівня цін в Києві , потрібно щоб власники житла в Києві прийшли до думки що ціни неадекватні . Яким чином чиїсь думки в голос зможуть заставити близько 1 000 000 власників змінити свою думку на протязі короткого терміну часу - мені не відомо.

Мысли владельцев жилья это одно, а мысли тех, кому нужно его продать совсем другое. Что за магическое число миллион киевлян? И по поводу «силы мысли» - навязчивая реклама, разговоры о том, что «так живет весь мир», «будеттокадорожать» это пример того как «мысли» обретали реальное воплощение. Брали кредиты, не читая договоров, вот результат «мысли». Сей час говорится о том, что такая мысль не доминирует в обществе, есть другая – цены вниз. Пройдет время, необходимое для восприятия этой масли, граждане привыкнут к ней и будут выдавать за свою. Это вопрос не финансов, а скорее массовой пропаганды и формирования общественного мнения. Не понятно, почему вы игнорируете этот мощнейший фактор.
Oven

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 16:27

Ты просто хочешь сэкономить и показать красивые цены, которые возникают за счет будущих проблем твоих жильцов
.
1 Безпідставно, без обстеження обєкту на відповідність нормам заявити про те що обєкт побудований погано - може тільки повний невіглас.
2 При здачі обєкту його перевіряє море служб і відповідальні люди ставлять під цим актом обстеження свої підписи
3 У випадку , якщо людина поставила підпис , а обєкт побудований не вірно , або з порушеннями - людина несе кримінальну відповідальність , навіть якщо цей дефект не призвів до пошкодження майна або здоровя тих хто там проживає
4 Передбачаючи що зараз Ви напишете
Знаємо як Ви отримуєте підписи за хабарі
Звертаю увагу всіх присутніх на :
а - в нормальній державі , за подібний вислів без доказів , той хто його допустив ніс би як кримінальну так матеріальну відповідальність
б - скажіть будь ласка хто сильніше ризикує , той хто ставить свій підпис і відповідає за нього , чи той хто в інтернеті огульно всіх звинувачує .
Якщо більше ризикує той хто несе відповідальність , то чи не правильніше булоб більше довіряти йому ніж безімянному інтернет-критику всього і вся :?:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 15701571157215731574 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему