|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 02 сер, 2010 19:24
Eugene111 написав:budivelnik написав:Я бы в таком доме квартиру не купил, однозначно. Слишком много "но".
Я ж Вас і не переконую . Я Вам просто бажаю , щоб збулась Ваша мрія і Ви придбали собі будиночок по так коханій Вами канадській технології , а Ваш найзлісніший олень-ворог купив би на 10 % дорожче напроти Вас в будинку з конструкцією подібною до тої яку Ви називаєте моєю . Я собі уявляю прокльони Ваших дітей років через 10-15 , в сторону того хто порадив Вам купити на 10 % дешевше , навряд чи Ви тоді признаєтесь , що це була Ваша особиста ідея фікс.
Давно не заходил на эту ветку. Тут такие строительные дебаты - любой строй-форум позавидует. Когда год назад искал загородную недвижимость для себя - народ знающий не рекомендовал как раз канадскую технологию для наших широт. Кирпич, бетон, пенобетон, сруб, но уж никак не каркасно-щитовые. Так что пожалуй, соглашусь с г-ном budivelnik-ом. Для себя лично мы выбрали термоблоки. Пока довольны.
"Знающий народ" был из стройфирмы конечно
Всегда думал, что климат в Канаде схож с украинским
Отсюда вывод - 70% канадцев - лохи 
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 19:30
Почему нужно говорить, что канадская технология это зло?
Коли я казав що канадська технологія це зло Это не зло, но дешево. В два раза дешевле кирпича. Бюджет вариант.
1 Не в 2 рази , а на 30 % 2 Не весь будинок , а тільки та частина в якій використовується ця технологія , а саме коробка будинку . При цьому весь будинок стає дешевшим тільки на 10-15 % Если есть деньги, то пожалуйста, стройте хоть из самых дорогих материалов.
Є залізне правило , що при розгляді варіантів , найприскіпливіше потрібно розглядати :
найдешевші - бо їх дешевизна як правило повязана з якимись вадами
найдорожчі - бо величина дороговизни як правило не адекватно відображає ріст ціни до росту споживчих якостей .
Фактором успішності якоїсь технології для данного продукту , є кількість виготовленних по цій технології одиниць товару в порівнянні з товарами аналогічного призначення виготовленних з приміненням інших технологій.
Моє скептичне ставлення до канадських будиночків полягає в тому що :
а - на сьогодні основна фішка - сендвіч панелі , в дещо інших конструктивних особливостях масово використовується в традиційному будівництві
б - в Україні , незважаючи на багаторічну рекламну компанію , так і не збудували якихось більш- менш великих обємів житла по вищеназваній технології . Все як правило завмерло на стадії експериментальних проектів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 сер, 2010 19:35
mation написав:oduser написав:budivelnik написав:А висновки кожен буде робити сам і відповідальність за ці висновки також сам буде нести.
И какую ответственность Вы несете за свою подпись? 
Будівельник писал уже, что принесет публичные извинения в том, что был не прав, если его прогноз по состоянию на 01.2011 не подтвердится.
Он всегда пишет и изменяет прогноз. Первый его прогноз реально неудавшийся он так и не смог признать неудавшимся, а просто изменил подпись.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 19:59
[quote="budivelnik"Не в 2 рази , а на 30 %
2 Не весь будинок , а тільки та частина в якій використовується ця технологія , а саме коробка будинку . При цьому весь будинок стає дешевшим тільки на 10-15 %
[/quote]
Дилетантство.
Вот одна и таже фирма
sghouse.ru/ceny_kirpichnye
sghouse.ru/ceny_karkasnie
Кирпичная коробка уже на 40% дороже.
А теперь прибавляй штукатурку с обеих сторон стены, стяжку на пол, штукатурку потолков+финишка и шпаклевка всего этого дела, в сэдвичах это делать не надо.
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 20:21
Інформацію беремо з джерела приведенного Андрієм Стоимость каркасного дома по полу составляет 11000 руб. за м. кв. Стоимость кирпичного дома составляет 15500 руб. за м. кв. по полу.
Перше - зверніть увагу на невеличку маніпуляцію , яку проводить Андрій з відносними величинами . Я беру за базу дорожчий обєкт і кажу подешевшає на 30 % , він бере за базу дешевший обєкт і пише подорожчає на 40 % В абсолютному виразі , що подешевшає , що подорожчає - на одну сумму 15 500 - 11 000 = 4500 а от у відносному Подорожчає 4500 / 11 000 = 40 % Подешевшає 4500 / 15 500 = 29 % Таким чином , на цьому простому прикладі видно , що цей хлопчик всіх тут присутніх має за дурників які з його точки зору настільки тупі , що не розуміють , що деколи : 29 % може = 40 % і може = 4500 Всі зі мною згодні  Якщо я казав дешевше , значить за базу порівняння беремо цегляний будинок  А якщо так , то 29 % це набагато ближче до 30% ніж до в два рази А теперь прибавляй штукатурку с обеих сторон стены, стяжку на пол, штукатурку потолков+финишка и шпаклевка всего этого дела, в сэдвичах это делать не надо
1 Як це не потрібно  У нас що зовні буде будинок ОСБ плитою з незашпакльованими краями світити , а всередині гісокартон голий , навіть без сіточок по швах і також по голому помальований
2 В мене запитання
Скільки коштує гола коробка без штукатурки з обох сторін , в загальній вартості будинку
Я кажу - не більше ніж 40 %
Тепер беремо 40 % х 29 % = 12%
Що і потрібно було довести.
Що в нас , що в Росії каркасний будинок буде коштувати на 10-15% дешевше від будинку побудованного по традиційній технології .
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 02 сер, 2010 20:35, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 сер, 2010 20:33
Да, знатный строитель
Не знает, что в канадке штукатурить не надо, и стяжки делать не надо, готово к обоям и покраске.
Не знает, что кирпич нужно штукатурить, если, конечно он не облицовочный и, следовательно, дорогой.
Не знает, что потолки из ж/б плит нуждаются в штукатурке, а полы в стяжке.
О чем можно далее вести речь?
Как мы видим, "интернет-гугль-хлопчик" разбирается в теме и умеет считать, в отличие от твоих покупателей """жилья""" 
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 20:38
Как мы видим, "интернет-гугль-хлопчик" разбирается в теме
По відношенню до таких знавців є хороша народна приказка . Надіюсь за народну мудрість модератори мені попередження не дадуть
Звучить вона слідуючим чином
Дурень думкою багатіє.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 сер, 2010 20:42
Да, знатный строитель
З цього моменту я перестаю відповідати по питаннях канадських будиночків на цій гілці по слідуючим причинам
1 Будівництво подібних будинків не можливе в межах Києва , а значить жодним чином не зможе вплинути на ціну житла в Києві , а значить не має жодного відношення до теми гілки
2 Обговорювати переваги або недоліки конструкції з людиною яка в кращому разі бачила подібний будинок тільки на картинці або по телевізору і то зовні - це те саме , що товкти воду в ступі .
3 Всіх кого цікавлять переваги або недоліки якихось певних конструкцій , прошу діяти за слідуючим алгоритмом
а - створюєте гілочк
б - задаєте запитання що Вас цікавить
в - таким чином Ви отримаєте інформаціюяка вас цікавить , а я не повинен буду метати ікру перед різного роду гугль-манами в чотирьох ніках.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 сер, 2010 22:34
budivelnik написав:Да, знатный строитель
З цього моменту я перестаю відповідати по питаннях канадських будиночків на цій гілці по слідуючим причинам
Не являясь специалистом в данной отрасли надо не "переставать відповідати", но не начинать этим вобще заниматься 
-
Rudolf Abel
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 23:06
предлагаю форуму организовать встречу форумчан в живую и наглядно сделать две кирпичные клдаки  одну гугль-серфер теоретик Андрей. а второю дотошный практик Пан Б 
-
apostol
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему