|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:15
З одного боку житло для бідних :
Ваше освоение "новых" материалов с шашкой наголо выглядит как-то наивно, не нужно ничего осваивать, все уже освоено 50 лет назад, все посчитано и продумано и изданно в миллионе книг с названием "канадский дом - жилье для бедных".
З другого боку : Хотите строить из дешевого го-на, ну так соблюдайте правила обращения с этим го-ном, на западе в вашем доме произвели бы замеры фенола, стирола, влажности и вы бы заплатили миллионный штраф и лишились лицензии, и ваше умение поедать пенопласт вам пригодилось на улице развлекать людей
.
Шановний , наголошую для Вас і подібних Вам фахівців з знаннями з книжок серії Будівництво для чайників
1 Я не будую канадські будиночки , тому не зобовязаний переносити конструктивні особливості цього житла для бідних на більш дорогі конструкції
2 Боюсь Ви так і не зрозуміли , що в дорогих конструкціях замість плівочки в 0,1 мм приміняється стіночка в 150 мм , вартість якої на два порядки перевищує вартість цієї плівочки.
Ще раз гляньте на той конструктив що я приводив . Кількість шарів щов канадському будиночку , що в мене - однакова , єдина відмінність між ними і мною це в мене дорога бетонна стінка на місці дешевої поліетиленової плівочки
3 Те що я будую має свої правила і свої нормативи
4 Перевірки на загазованість , радіоактивність і інші параметри - я прохожу згідно установленного порядку так само як і будь-хто інший будуючий в цій державі , і по процедурам аналогічним тим що приміняються в США.
5 В будь якому приміщенні рівень вологості в ньому ніколи не контролювався матеріалами стін , але матеріали стін завжди враховувались при проектуванні систем опалення+вентиляції , таким чином навіть в хорошій будівельній конструкції може бути поганий мікроклімат , за умови що система опалення-вентиляції для наприклад Карпатського регіону , здерта з будиночків багатих у Флориді. При цьому ця флоридська система опалення+вентиляції може бути на порядок дорожча від простої чугунної батареї , але і так само на порядок гірша , за рахунок того що розрахована на інші режими роботи.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:16
я рискну предположить, что на 01.01.11 цена за м2 по индексу домика не превысит 1500 долларов.
Могу аргументировать:
- увеличение налогов подымет цены на товары первой необходимости и ухудшит покупательную способность.
- рост коммунальных платежей понизит инвестиционную привлекательность квартир.
- бакновские кредиты, благодаря которым в основном и поднялись цены на жилье, останутся недоступными для 60% трудоспособного населения, для остальных они будут малопривлекательны в силу своей дороговизны.
- предложение повысится, спрос еще более упадет.
- медвежьи настроения участников рынка останутся на прежнем уровне или усилятся осенью.
Для того, чтобы недвижимость начала пользоваться спросом, нужно увеличить доходы населения в несколько раз и понизить ставки по ипотеке хотя бы до 15%, а это маловероятно до конца года. Поэтому если и не подешевеет, то уж точно не подорожает.
-
megabaks
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:27
_Marlboro_ написав:budivelnik написав:1 Борюсь , так само як і виробники канадських будиночків у нас , при чому борюсь краще , бо в мене пінопласт від приміщення відділяєтьс 15 см бетону +1,5 см гіпсокартону , а в них тільки 1,5 см гіпсокартону 2 Борюсь так само як і інші тисячі виробників , які займаються зовнішнім утепленням , а саме - ніяк по тій простій причині що пінопласт можна навіть їсти
1. Видимо вы канадские дома действительно только на картинках видели, за 1,5 см гипсокартона у них идет целлофановая пленка, причем отверстия которые в ней прокалываются под провода и трубы затем герметизируются специальным герметиком(я не знаю ни одного клея для целлофана, а у них он есть). Пленка служит парабарьером, так как точка росы приходится на слой минваты, а также предотвращает помещение от фенола из минваты, формальдегида из ОСБ или стирола из пенопласта, но помимо этого там работает приточная вентиляция, которая обеспечивает давлением изнутри выталкивание всех ядов наружу. 2. Кушать пенопласт в виде освоения "новых" материалов это зрелищно и действительно не опасно, можете поражать этим фокусом недалеких покупателей. Ваше освоение "новых" материалов с шашкой наголо выглядит как-то наивно, не нужно ничего осваивать, все уже освоено 50 лет назад, все посчитано и продумано и изданно в миллионе книг с названием "канадский дом - жилье для бедных". Хотите строить из дешевого го-на, ну так соблюдайте правила обращения с этим го-ном, на западе в вашем доме произвели бы замеры фенола, стирола, влажности и вы бы заплатили миллионный штраф и лишились лицензии, и ваше умение поедать пенопласт вам пригодилось на улице развлекать людей.
Уважаемый,если вас не затруднит,подскажите,какая опасность подстерегает жильцов многоэтажки,при следующих условиях:
1-утепление наружной стены пенопластом толщиной 10-15см.(стена 2.5-3 кирпича)
2-утепление наружной стены пенопластом толщиной 10-15см. соседями сверху или снизу(стена 2.5-3 кирпича)
Заранее благодарен 
-
kontrabasika-net
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:30
kontrabasika-net написав:Уважаемый,если вас не затруднит,подскажите,какая опасность подстерегает жильцов многоэтажки,при следующих условиях: 1-утепление наружной стены пенопластом толщиной 10-15см.(стена 2.5-3 кирпича) 2-утепление наружной стены пенопластом толщиной 10-15см. соседями сверху или снизу(стена 2.5-3 кирпича) Заранее благодарен 
Зимой - никакой опасности нет, а летом вы и так окна не закрываете, так что все нормально, спите спокойно.
З.Ы.
Непонятно зачем утеплять, сам живу в таком доме (стена 2.5-3 кирпича) этой зимой не знал что делать, на улице минус 20, а у меня +27 с открытыми форточками, а регулятор на батарею ставить лень, но если и дальше будут так топить, придется что-то делать...
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:38
budivelnik написав:З одного боку житло для бідних : Ваше освоение "новых" материалов с шашкой наголо выглядит как-то наивно, не нужно ничего осваивать, все уже освоено 50 лет назад, все посчитано и продумано и изданно в миллионе книг с названием "канадский дом - жилье для бедных".
З другого боку : Хотите строить из дешевого го-на, ну так соблюдайте правила обращения с этим го-ном, на западе в вашем доме произвели бы замеры фенола, стирола, влажности и вы бы заплатили миллионный штраф и лишились лицензии, и ваше умение поедать пенопласт вам пригодилось на улице развлекать людей
. Шановний , наголошую для Вас і подібних Вам фахівців з знаннями з книжок серії Будівництво для чайників1 Я не будую канадські будиночки , тому не зобовязаний переносити конструктивні особливості цього житла для бідних на більш дорогі конструкції 2 Боюсь Ви так і не зрозуміли , що в дорогих конструкціях замість плівочки в 0,1 мм приміняється стіночка в 150 мм , вартість якої на два порядки перевищує вартість цієї плівочки. Ще раз гляньте на той конструктив що я приводив . Кількість шарів щов канадському будиночку , що в мене - однакова , єдина відмінність між ними і мною це в мене дорога бетонна стінка на місці дешевої поліетиленової плівочки 3 Те що я будую має свої правила і свої нормативи 4 Перевірки на загазованість , радіоактивність і інші параметри - я прохожу згідно установленного порядку так само як і будь-хто інший будуючий в цій державі , і по процедурам аналогічним тим що приміняються в США.5 В будь якому приміщенні рівень вологості в ньому ніколи не контролювався матеріалами стін , але матеріали стін завжди враховувались при проектуванні систем опалення+вентиляції , таким чином навіть в хорошій будівельній конструкції може бути поганий мікроклімат , за умови що система опалення-вентиляції для наприклад Карпатського регіону , здерта з будиночків багатих у Флориді. При цьому ця флоридська система опалення+вентиляції може бути на порядок дорожча від простої чугунної батареї , але і так само на порядок гірша , за рахунок того що розрахована на інші режими роботи.
С одним только отличием-в США проверяющего,если чё не так , ПОСОДЮТ, а у нас токо пожурят,ну в крайнем случае с одной работы выгонят и на другую примут!
-
kontrabasika-net
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:42
budivelnik написав:Не зовсім те, що я мав на увазі, не потрібно збільшувати мій прогноз я пишу про стабільність та 1490 ви пишете про 1850
Як я розумію , то Ви пробуєте мене підловити , що досить не коректно з Вашого боку . Я про 1850 писав в березні 2010 , Ви про 1490 пишете в серпні 2010 , при цьому в березні я не знав який буде рівень , а Ви сьогодні в курсі . Для того щоб урівняти шанси пропоную слідуюче . Сьогоднішній індекс становить _________________1583 Ви говорите про ______________________________1490 Тоді я маю право говорити про 1583 + 1583 - 1490 =1676  Тоді ми в рівних умовах . Ви від сьогодні прогнозуєте падіння , я від сьогодні прогнозую ріст , з виходом на величину яка на 0,35% вища ніж була станом на 01-01-2009
згоден на цифри 1490/1676 за умови що ваш підпис зміниться
бо абі ви прогнозуєте ріст до 1850 або до 1676
однією "ціею" на двох стільцах досить важно всидіти))))
-
Евгений__С
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:43
_Marlboro_ написав:kontrabasika-net написав:Уважаемый,если вас не затруднит,подскажите,какая опасность подстерегает жильцов многоэтажки,при следующих условиях: 1-утепление наружной стены пенопластом толщиной 10-15см.(стена 2.5-3 кирпича) 2-утепление наружной стены пенопластом толщиной 10-15см. соседями сверху или снизу(стена 2.5-3 кирпича) Заранее благодарен 
Зимой - никакой опасности нет, а летом вы и так окна не закрываете, так что все нормально, спите спокойно. З.Ы. Непонятно зачем утеплять, сам живу в таком доме (стена 2.5-3 кирпича) этой зимой не знал что делать, на улице минус 20, а у меня +27 с открытыми форточками, а регулятор на батарею ставить лень, но если и дальше будут так топить, придется что-то делать...
Прикольно в людини міняється точка зору на примінення пінопласту на протязі 10 хв на різко протилежну .
Отже утеплення мною бетонної стінки ззовні - це геноцид по відношенню до людства
А утеплення такої ж стінки тільки цегляної тим самим пінопластом - благо , яке нічим нікому не загрожує .
Потрудіться пояснити , з яких міркувань Ви виходили , коли давали такі прямопротилежні висновки по приміненню пінопласту 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:44
oduser написав:Смотрим по домику. На 01-01-2011 budivelnik - 1750
В начале года была цифра 2000 (точнее дешеветь не будет и рост на 1-3% в месяц с марта).
В начале июня она изменилась до 1850. Не прошло и 2-х месяцев, а уже 1750...
К зиме такими темпами будет 1600?
Надеюсь, что у вас хватит совести ХОТЯ БЫ не утверждать что свой прогноз вы не меняете с лета 2009-го?
Если меняете прогноз - то и подпись поменять не забудьте...
По динамике цен на ближайшее время:
До конца лета - падение по 4-6 $ в неделю.
Затем замедление падения в сентябре (но ПАДЕНИЕ)...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 сер, 2010 11:51
згоден на цифри 1490/1676 за умови що ваш підпис зміниться бо абі ви прогнозуєте ріст до 1850 або до 1676 однією "ціею" на двох стільцах досить важно всидіти))))
А давайте не будемо і рибку їсти і на ... сісти
Підпис - це підпис , а парі - це парі . Я ж не обіцяв Вам трьохкратну фору  Так само я не обіцяв безпроблемну роздачу коняку всім і просто так . Хочете отримати - попрацюйте , ризикніть на однакових зі мною умовах.
Є на сьогодні 1583 - є
Хочете на сьогодні 1490 - будь ласка
Тоді я хочу 1676
Я добре знаю математику . Те що Ви пропонуєте зменшує мої шанси на виграш чисто математично
1490 + 1850 = 1665 - середня точка
Сьогодні 1583
Ви прогнозуєте падіння , але навіть якщо буде ріст на 1 % в місяць - Ви все одно виграли .
Прикольно тоді вийде .
Обваліст виграв у растішки парі навіть при рості на 1% в місяць .
Чи не зажирно
Хочете коньячок - ризикуйте , а не шукайте легких шляхів до спяніння 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 03 сер, 2010 12:04
Если меняете прогноз - то и подпись поменять не забудьте...
Як хтось дуже гарно підмітив на валютній гілці
Не вчіть мене що робити і я не буду вказувати Вам куди йти.
Для тих хто не знає що за цифра в 2000 , то пояснюю , що в моєму прогнозі була слідуюча фраза
До березня дешевшати не буде , далі ріст в 1-3% в місяць
Після того як декому це дуже не сподобалось + реально пройшло падіння індексу на 2 % , я змінив підпис на той що зараз .
До сьогодні вважаю що попередній підпис був правильно сформульований і відповідав би дійсності в діапазоні 1850-2000 доларів , так як для переважної більшості тут цифри про ріст як червона ганчірка для бика , змушений був дещо підкоригувати підпис , бо вже не мав сили відбиватись від прогнозистів з прогнозами про двохкратне падіння і з претензіями до моїх 5 % відхилення.
Навіть на доміку нет станом на
01-01-2010 індекс становив - 1670 доларів________02-08-2010___1583___мінус 5,2% за період
мегаквартал
01-01-2010_________________1800 доларів________02-08-2010___1799___мінус 0,05% за період
Як бачите поки що заявляти про падіння навіть на 15 % не має резону , адже внаслідок простої арифметичної операції по гіршому параметру ми отримаємо 5,2% / 7 * 12 = 8,9%
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1