Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 16471648164916501651 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 15:58

budivelnik написав:Це ж яким макаром НБУ регулює ставки по депозитам :?:
З допомогою облікової ставки :?:

:lol: :lol: :lol:

Ставки по депозитам регулирует банковская система во главе с НБУ

Процесс не буду описывать, все равно не поймешь :lol:
Будет слишком много умных(для тебя) терминов, наподобии "мауэрлата" :lol:
Востаннє редагувалось Андрей_В в Нед 08 сер, 2010 16:07, всього редагувалось 1 раз.
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 16:03

budivelnik написав:Так що з калькулятором в будівельників все нормально , на відміну від знань деяких економістів які заявляють :

Ви хоча б раз свої геніальні викладки з калькулятором перевіряли ?

Как всегда нужно разжёвывать ! ЭТО ПРО КАЛЬКУЛЯТОР :
Почему строители вместе с банкирами до кризиса на калькуляторах не видели , что их деятельность ведёт прям в глубь ж...пы ?
Может тогда согласен, с калькулятором всё нормально , но вот с головой которая использует его , что то не так !
К слову если бы люди потребовали свои деньги назад (потому как строители не выполнили своих обязательств), которые они вложили на этапе котлована и тд,
то тогда по другому бы пели !
Зато прогнозы и расчёты даёшь на право и на лево , а предвидеть обвал было слабо , заслепило !!
obval

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 16:38

К слову если бы люди потребовали свои деньги назад (потому как строители не выполнили своих обязательств), которые они вложили на этапе котлована и тд,
то тогда по другому бы пели !

1 Я особисто жодної копійки своїм покупцям - не винен
2 Таких як я - тисячі , еліт-центрів - одиниці , при чому шахраї рівномірно розпорошені по всім галузям народного господарства України . Якщо назвете мені галузь в якій працюєте , приклади шахрайства в Вашій галузі я назву досить швидко.

а предвидеть обвал было слабо , заслепило !!

Ще один простий розрахунок який визначає величину засліпленності будівельників і тих хто тримав гривню на депозитах .
2008 - курс - 5,00 - на депозитах 100 млрд грн , що на той момент = 20 млрд доларів , за два місяці 2008 листопад-грудень , ці 100 млрд грн перетворились в 12 млрд доларів , тобто 8 млрд доларів згоріли в банках , приблизно по 4 млрд доларів в місяць
Цим людям також засліпило :?:

Житло падало набагато довше - практично 9 місяців і при цьому люди які купили в будівельників приблизно 5 млн кв м втратили всього
0,5 млн кв м в Києві х 1400 доларів + 0,5 в мегаполісах х 800 + 3 млн в обласних центрах х 300 +1млн в райцентрах х 100 = 0,70 млрд + 0,4 млрд + 0,9 млрд + 0,3 млрд = 2,3 мрд доларів .

Таким чином:
банківська система яка складається з 100 000 осіб за 2 місяці спалила - 8 млрд доларів
будівельна галузь яка складається з 700 000 осіб за 9 місяців спалила - 2,3 млрд доларів

Так що де більше шахраїв на працюючого можна ще посперичатись. Думаю що в так званих нових професіях
Ай-Ті , фінанси - їх набагато більше ніж в традиційних - металурги , будівельники , с/господарство і так далі

Може почнете щось в консерваторії міняти :?: , ане перекладати все з хворої власної голови на чужу здорову :?:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 16:44

[qoute]Почему строители вместе с банкирами до кризиса на калькуляторах не видели , что их деятельность ведёт прям в глубь ж...пы ? [/qoute]

Да уж Вам точно слепит )))
Или читать не умеете ?
obval

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 16:45

Андрей_В написав:
budivelnik написав:Це ж яким макаром НБУ регулює ставки по депозитам :?:
З допомогою облікової ставки :?:

:lol: :lol: :lol:

Ставки по депозитам регулирует банковская система во главе с НБУ

Процесс не буду описывать, все равно не поймешь :lol:
Будет слишком много умных(для тебя) терминов, наподобии "мауэрлата" :lol:

Андрюша-Андрюша , будь які способи заморочити голову форумчанам в тебе все одно не пройдуть , адже слово не горобець , написав - не зловиш , а перл про :
Андрей_В Додано: Нд 08 Сер, 2010 13:40
Посмешили, спасибо

Ставки по депозитам регулирует банковская система во главе с НБУ.

Ставить жирний хрест на твоєму іміджі економіста-багатостаночника :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 16:45

sashaa250174 написав:Почему строители вместе с банкирами до кризиса на калькуляторах не видели , что их деятельность ведёт прям в глубь ж...пы ?

Или читать не умеете ?
Да и про убытки владельцев квартир тоже можно поспорить !!!
Пусть они с начало её продадут , а потом будем считать их убытки ....
В том то и прикол ,что убытки "депозитчиков" сразу видно , а владельцев "недвиги" конца и края не видно :D
Востаннє редагувалось obval в Нед 08 сер, 2010 16:49, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 16:48

Или читать не умеете ?

Ви питання до банкірів які 8 млрд профукали - ставте банкірам , а я за них відповідати і пояснювати не можу .
Можете правда запитатись у всезнайки Андрія , він Вам все пояснить , бо він все знає , я на жаль можу тільки трошечки за будівельників віддуватись.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 16:56

budivelnik написав:
Или читать не умеете ?

Ви питання до банкірів які 8 млрд профукали - ставте банкірам , а я за них відповідати і пояснювати не можу .
Можете правда запитатись у всезнайки Андрія , він Вам все пояснить , бо він все знає , я на жаль можу тільки трошечки за будівельників віддуватись.

Да ладно Вы в той банде тоже замешаны.
Как сколько нужно Украинцу квадратных метров на душу , так Вы можете посчитать , а как сколько тот же Украинец может купить реально этих квадратов то блин сразу кто то другой виноват :( ....

Да и про убытки владельцев квартир тоже можно поспорить !!!
Пусть они с начало её продадут , а потом будем считать их убытки ....
В том то и прикол ,что убытки "депозитчиков" сразу видно , а владельцев "недвиги" конца и края не видно
А если ещё и учесть , что некоторые из них в долгах по уши , то таки да Вы им помогли таки)))
Востаннє редагувалось obval в Нед 08 сер, 2010 17:10, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:07

sashaa250174 написав:
я на жаль можу тільки трошечки за будівельників віддуватись.

В том то всё и дело , что Вы не анализируете , не осуждаете себе подобных , а просто ОПРАВДУЕТЕ
СВОИХ ЖЕ!!!
ПОЭТОМУ ВЫ МНОГИХ ЗДЕСЬ И БЕСИТЕ!!!!!!!!!!!!
obval

Повідомлення Додано: Нед 08 сер, 2010 17:10

Да ладно Вы в той банде тоже замешаны.

Вам відомо , що голослівні звинувачення можуть бути підставою притягнення Вас до кримінальної відповідальності , а у випадку вікриття кримінальної справи наприклад по моєму позову по захисту прав і гідності , зобовяже провайдера відкрити Ваше інкогніто і тоді прийдеться Вам за все що тут Вами написане - відповідати в суді
Якщо не відомо - то проконсультуйся в знайомих юристів , прецидентів ще не було , але це не говорить про те що їх не буде , і в подальшому старайтесь подумати , перш ніж щось написати.

а как сколько тот же Украинец может купить реально этих квадратов то блин сразу кто то другой винова

Українець може купити дуже багато , єдине що не може зробити українець , так це за два роки не крадучи купити в Києві , а от отримати даром в якомусь з сіл України , або й навіть закинутих містечок - може . За те що такі як я збудували там , а не в Києві - ми також повинні відповідати :?:

Так що не потрібно свої проблеми які виникають від бажання жити на Хрещатику перекладати на будь кого-іншого , хто по Вашій теорії не дає Вам цього зробити . Я знаю що в Києві живе 2,5-3,5 млн населення на 58 млн кв метрів і ці квадратні метри були збудовані такими як я .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 16471648164916501651 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему