|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 08 сер, 2010 22:58
sashaa250174 написав:budivelnik написав:2 Чому радуєтесь , тому що на 500-1500 квартир в Києві більше не стане 
Это опять намёк на дефицит?
Это намёк на то что чем больше предложения тем жёстче конкуренция.....
Обратите внимание даже сейчас новое качественное жильё стоит дешевле старых халуп если считать по цене метра.... А если бы начали строить сейчас без огромных стартовых вложений за землю и т.д. то я уверен цена метра в новострое стала бы около 800 долларов и ЛЕГКО
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:03
budivelnik написав:Польща_____________________________________________30 кв м на людину Венгрія______________________________________________35 кв м на людину Німеччина____________________________________________45 кв м на людину США_________________________________________________70 кв м на людину .
Ну так правильно даже из этих цыферЕк видно , что чем багаче страна тем больше может позволить себе купить(построить) квадратов !
А среднему Украинцу с его доходом я думаю и 23 вполне достаточно!
Иначе рынок бы не остолбенел !!!!!
Или это мечты будимвэльныков ,которые сняться в сладких снах или , что за цифры?
Мона даже и так посмотреть :
Средняя квартира двухкомнатная от 40 метров ,супружеская чета вуполне камфортно может жить в ней,
с ребёнком 23*3=69 кв.м - это трёшка ! По моему нормально каждому по комнате ...
Где проблема ? Или аргумент такой ,что блин ну ,а как же хотелось бы как в Штатах...

-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:21
sashaa250174 написав:budivelnik написав:Польща_____________________________________________30 кв м на людину Венгрія______________________________________________35 кв м на людину Німеччина____________________________________________45 кв м на людину США_________________________________________________70 кв м на людину .
Ну так правильно даже из этих цыферЕк видно , что чем багаче страна тем больше может позволить себе купить(построить) квадратов !А среднему Украинцу с его доходом я думаю и 23 вполне достаточно!Иначе рынок бы не остолбенел !!!!! Или это мечты будимвэльныков ,которые сняться в сладких снах или , что за цифры? Мона даже и так посмотреть : Средняя квартира двухкомнатная от 40 метров ,супружеская чета вуполне камфортно может жить в ней, с ребёнком 23*3=69 кв.м - это трёшка ! По моему нормально каждому по комнате ... Где проблема ? Или аргумент такой ,что блин ну ,а как же хотелось бы как в Штатах... 
ДА!!! Котеджик и гараж на 2 машины.... хотелось бы всем а не только будивельныкам...
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:30
budivelnik написав:Так що думку про поділити - киньте , це революція
Знаете если включить воображение , то если например вы влошились в строительство , например на 100 штук + у банка взяли 100штук , а потом в связи с кризисом банк забрал всё и продал то ,что стоило 200 штук за 100 (чтоб свои хоть вернуть) то это можно назвать своего рода революцией, только методы другие , без единого выстрела !
То есть забрали и поделили только бы хоть своё вернуть !
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:41
budivelnik написав:1 Шановний етап у всіх відібрати і порівну розділити ми проходили в 1917 році , закінчилось тим що внуки тих кого ми тоді вигнали з голим задом на сьогодні мають по 70 кв м , а ми все дискутуємо потрібно чи ні 20-23 кв м на людину
Шо это за гон такой , да хоть по 200 но если нет денег на них то и строить смысл ?
Страна не может позволить себе такие цифры !!!!!!!
И кто же против , но реалии таковы , что сами с голой ж*** !
Востаннє редагувалось obval в Нед 08 сер, 2010 23:47, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:44
Ну так правильно даже из этих цыферЕк видно , что чем багаче страна тем больше может позволить себе купить(построить) квадратов ! А среднему Украинцу с его доходом я думаю и 23 вполне достаточно!
З цього я можу зробити висновок
Що я хочу бути ближче до багатої Європи , а Ви згідні сидіти десь посередині між Азією і Європою , нехай навіть з 23 кв м , але подешевше.
Цікаво , а хоч хтось з Вас чув , що будівельники виступають проти високих цін на мерседеси  Особливо в порівнянні з СанЙонгами  В останніх і двигуни і коробка - мерсівські
А знаєте чому  Не охота виглядати подібними до деяких форумчан які ціни на щось до своїх особистих доходів прирівнюють .
Я останнім часом часто нагадую
Завищені в рази в порівнянні з середньоукраїнськими цінами на нерухомість зафіксовані на 0,03% території України .Для тих для кого ціни завищені в два рази - купуйте поза межами столиці і топ -5 , для тих в кого завищені в 3 рази - купуйте в обласних центрах, для тих хто вважає ціну завищенну в 5 разів -купуйте в райцентрах , для тих хто вважає ціну завищенну в 10 разів -купуйте в селах , або заселяйтесь безкоштовно в кинуте житло в депресивних містечках і своєю працею і присутністю внесіть життя в ці занепадаючі райони.
В крайньому разі - будуйте самі там де хочете і те що можете.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:49
Шо это за гон такой , да хоть по 200 но если нет денег на них то и строить смысл ? Страна не может позволить себе такие цифры !!!!!!!
1 Дякувати богу - Ви ще не вся країна
2 Судите по собі , думаючи що ми будуємо зайве , а насправді до Вас не може дійти що враховуючи дуже велику вартість будівництва ми практично працюємо під замовлення і досить швидко як для такої інерційної машини зменшуємо кількість збудованого .Для початку опустили обєми на 40 % в 2009 , в 2010 опустимо ще на 10% , не будете мати грошей - опустимо ще більше, і так будемо опускати поки не потрібно буде збільшувати.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:50
Знаете если включить воображение , то если например вы влошились в строительство , например на 100 штук + у банка взяли 100штук
Мені на відміну від Вас для того щоб щось зробити - до банку звертатись не потрібно Я працюю за свої.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:54
budivelnik написав:Для тих для кого ціни завищені в два рази - купуйте поза межами столиці і топ -5 , для тих в кого завищені в 3 рази - купуйте в обласних центрах, для тих хто вважає ціну завищенну в 5 разів -купуйте в райцентрах , для тих хто вважає ціну завищенну в 10 разів -купуйте в селах , або заселяйтесь безкоштовно в кинуте житло в депресивних містечках і своєю працею і присутністю внесіть життя в ці занепадаючі райони. В крайньому разі - будуйте самі там де хочете і те що можете.
Ух ти опять крайности ... Это напоминает , да пошли вы все!)
Будивэльник в чём же тогда проблема , почему предложение превышает спрос ?
Почему инвесторы не хотят строить за 1100-1200%, может потому как вумные и бояться его не продать за такие деньги ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 08 сер, 2010 23:55
budivelnik написав:Игорь1977 написав:budivelnik написав: а еще аренда за квартиру равна (+/-15%) платежу по ипотеке
Ви ж з банком повязані Чому мовчите , що там відсоток кредиту по іпотеці = 4-5 % в рік Прикиньте що тоді вийде у нас . Однокімнатна - 40 кв м - 450 000 грн - на 4% =18 000 грн / 12 місяців =1 500 грн . Кредит на 20 років , 450 000 / 20 х 12 = 1 875 грн в місяць , максимальний - перший платіж - 1500 + 1875 = 3 375 мінімальний - останній платіж - _____________1875 Середній платіж __________________________2 625 Тобто у нас проблема не в ціні , а в неадекватній величині розмірів кредитних ставок по іпотечним кредитам.
А разве когда орендодатель формирует цену на оренду (орендный платеж) он не учитывает в цене, что ставки по депозитам у нас тоже выше - 8-12% в долларе и 18-20 в гривне???? иначе был бы смысл продать квартиру и положить на депозит, о чем и говорилось выше Андреем_В 
1 Передача квартири в оренду , це не активний бізнес , це своєрідна пенсійна система , тому величини депозитних ставок в ній нікого не цікавить . Було що оренда однокімнатної коштувала середню заробітну плату по регіону де знаходилось житло , так і залишилось. Ризики існують , особливо в населенних пунктах - створенних якимись великими виробництвами .У разі проблем на виробництві - відразу проблема в населенному пункті , але в великих містах , ці ризики відсутні внаслідок великої кількості заводів які присутні на їх території. 2 Банки оперують грошима населення . Величина депозитних ставок - напряму впливає на величини кредитів які видають банки , з іншого боку - величина депозитних відсотків це оцінка населенням своєї власності - грошей. Тепер виходить дивна ситуація Величини кредитів різко збільшують як вартість виготовлення житла так і кінцеву ціну житла , доходи від цих величин отримують власники грошей - населення , при цьому вони замість того щоб зменшити свої апетити пробують іншу частку цього ж населення - будівельників - зменшити ціну продажу , за рахунок своєї прибутковості , бо власникам грошей не виходить отримувати по 20% річних по депозитам . Чи не забагато хочуть власники грошей 
В Европе аренда это активный бизнес, там юр. и физ лица владеют целыми многоэтажными домами и сдают квартиры в этих домах в аренду, и арендатор не будет зависить как говорится от настроения бабашки, как у нас в стране происходит, учите матчасть
Ставка депозита состоит из % инфляции + доходная часть в зависимости от надобности банка в деньгах, вот и выходит что в Украине при инфл в 12-14% ставка депозита будет в районе 18-20%
-
Игорь1977
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему