|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:19
Oven написав:А тепер дивимось зростання кредитів на придбання нерухомості по статистиці НБУ січень 2010 -______ 96,90млрд грн=____12,3 млрд доларів червень 2010 - ____88,00 млрд грн = ___11,4 млрд доларів [/b][/color]
я не где не писал, что я лоханулся, я даже не писал, что вы лох, хотя теперь вижу, что полностью соответствуете этому статусу. Если не в состояние отличить «просроченные кредиты» от «выданные» то я причем? Ваша безграмотность выплескивается на страницы этого сайта, а вы утверждаете, что все верно. Вы перепутали статистику, сделали на её основание не правильные расчеты, и продолжаете настаивать, что правы?
Шановний , Вам ненависть до мене очі затьмарила , але злість ще нікого розумнішим не робила . Цифри які я привожу це не протерміновані кредити , а обєм кредитів на конкретну дату .
Те що Вам хочеться щоб хтось був дурнішим за Вас , не говорить про те що так є .
Кредити видаються на роки , а гасяться помісячно . Отже цифри які мною взяті на сайті НБУ показують величини кредитів взятих населенням у комерційних банків . Все .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:22
мне кажется или мы снова увидели "як я розумію". Аргументация бетонная, это же его специальность 
-
лук_порей
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:22
budivelnik написав:Вторинка мене не цікавить , там йде обмін одного товару на аналогічний без збільшення або зменшення кількості грошей задіяних при цих обмінах
неверно - где данные, что деньги вырученные за продажу вторичного жилья уходят на рынок первичного/вторичного жилья? Если не можете подтвердить - не пишите.
-
faraon
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:27
отрасль распускается? 700 000 человек - что они будут делать? Какой процент от этих 700 тыс. останутся в строительстве, чтобы удовлетворять потребность того кол-ва людей, которые могут оплатить хотелку в 8600 грн за кв.м.?
Проблема 99% тут присутніх полягає в тому , що вони вважають всіх:
хто купив житло - лохами ,
хто будує житло - економічно не грамотними
Але вважати можна все що хочеш , але реалії життя доводять інше .
1 Ті хто купили - вже заробили і вже живуть , а тіх хто вважає їх дурнішими тільки теоретизують на тему купівлі
2 Ті хто будують , встигли пережити розвал Союзу в 1990 , кризу 1998-2001 , і при цьому ввійти в кризу 2008 з капіталом в сотні мільонів гривень
В будівництві все просто
1 Скоротили 20% працівників в категорії чорноробочий
2 Всіх хто мав право на відпустки - відправили у відпустки
3 Перевели на непоний робочий тиждень , грубо тиждень працюєш , отримуєш 25% від своєї пікової зарплати , головне щоб ця сума не становила менше 800 грн на місяць
4 Добудовують те що має високий ступінь готовності.
Завдяки вищеперечисленим діям кількість робіт зменшилась в три рази і виконується з швидкістю надходження коштів від продажі житла
Тому за два роки ніхто практично і не почув про масові звільнення будівельників
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:31
неверно - где данные, что деньги вырученные за продажу вторичного жилья уходят на рынок первичного/вторичного жилья? Если не можете подтвердить - не пишите.
Кошти від продажу будь якого житла як правило направлялись на купівлю якогось іншого житла і не обовязково що кошти від вторинки йшли на первинку , могло бути і навпаки
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:35
budivelnik написав:Шановний , Вам ненависть до мене очі затьмарила , але злість ще нікого розумнішим не робила .
вы себе льстите. врядли кто то на форуме испытывает к вам такое сильное чувство. скорее сочувствие или жалость...
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:36
будивельник
предложение: могу ли я вас попросить оставаться в поле обсуждения цен на недвижимость в Киеве, а не "хто шо за присутних мае за проблеми", это не есть тема обсуждения и вы не психоаналитик.
В будівництві все просто 1 Скоротили 20% працівників в категорії чорноробочий 2 Всіх хто мав право на відпустки - відправили у відпустки 3 Перевели на непоний робочий тиждень , грубо тиждень працюєш , отримуєш 25% від своєї пікової зарплати , головне щоб ця сума не становила менше 800 грн на місяць 4 Добудовують те що має високий ступінь готовності.
Итого, 700 000 человек из них N% лишились как минимум половины ЗП в грн, а 20% отправились на биржу труда
И в то же время вы утвеждаете, что в грн украинцы зарабатывают столько же, сколько докризисные времена, поэтому цена в грн не будет снижаться.
Где то тут явное противоречие, не находите  ? И это мы взяли только строительную отрасль...
-
faraon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:38
budivelnik написав:неверно - где данные, что деньги вырученные за продажу вторичного жилья уходят на рынок первичного/вторичного жилья? Если не можете подтвердить - не пишите.
Кошти від продажу будь якого житла як правило направлялись на купівлю якогось іншого житла і не обовязково що кошти від вторинки йшли на первинку , могло бути і навпаки
Это в вашей среде есть такое правило, почему вы применяете его ко всем? Может 50% от продавших жилье вложили его в жилье в другой стране/машину/обучение/положили на депозит/в бизнес. Поэтому ваше предложение неверно
-
faraon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:40
budivelnik написав:Проблема 99% тут присутніх полягає в тому , що вони вважають всіх: хто купив житло - лохами ,
фраза в стиле "все пи..ры один я дартаньян". вам вроде не 16 лет чтобы быть таким максималистом.
я например так не считаю, так же не считаю владельцев айфонов лохами несмотря на то что они крупно переплатитли. каждый волен переплачивать столько сколько хочет в меру своих средств и желаний.
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:41
а Домик.НЕТ активно встал на рельсы играть на понижение цен
Жилье опять подешевеет
К весне 2011-го даже в Киеве средняя стоимость квадратного метра упадет с нынешних $1590 до $1200-1300.
В конце июня средняя стоимость квадратного метра жилья на вторичном рынке Киева опустилась ниже $1600, данные АН «Планета Оболонь».
С начала кризиса квартиры в столице подешевели почти вдвое: сейчас они стоят на 45% дешевле, чем в августе 2008-го, когда стоимость киевского жилья превышала $2886 за кв. м.
Если в 2011 году на рынке не появятся гривневые кредиты под 10-15% годовых сроком хотя бы на 10 лет, – квартиры будут дешеветь и в 2011 и в 2012 годах.
Самым нижним пределом стоимости для столичного жилья считается уровень $600-800 за кв. м, – столько квартиры в Киеве стоили до начала кредитного бума в 2004 году.
http://www.domik.net/mod/main/news/flats/news99052.html
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-