Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 214215216217218 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:06

Будивельнык, не начинайте с хамства, и переходами на личности иначе этим же и ответят.
Снова ведь, в порыве эмоций, убежите на свою ветку. Самим с собою общаться..

Цікаво а як можна назвати коментар
угу, очередной бредок...

І як Ви хочете щоб після цього до Вас звертались :?:
А на рахунок
убежите
Так я тут вже більше року і поки що в основному мої опоненти зчезають , гляньте на дати реєстрацій , так що я б на Вашому місці за себе більше переживав , ніж мене виховував.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:07

budivelnik
Мне казалось, что я показываю недостоверность вашей информации, а не обвиняю вас в чем то, ваш ответ несколько некорректен.
драйвер

Подякував: 0 раз.
Подякували: 187 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:14

budivelnik написав:Цікаво а як можна назвати коментар:
угу, очередной бредок...

Как реакцию на неправдиваю информацию, человека который или никогда не интересовался как проходили подобные процессы в банках в то время, или который специально искажает информацию.
Похоже, на первое. Т.к. ваши сообщения насколько точны с точки зрения математики, на столько же и неправдоподобно суррогатны.
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:18

Мне казалось, что я показываю недостоверность вашей информации, а не обвиняю вас в чем то, ваш ответ несколько некорректен.

Я звик відповідати за себе і не люблю коли мені приписують чужі гріхи .
бо згідно банківських нормативів кредит видавався на суму не більшу ніж 50 % від застави + місячна ставка погашення не повинна перевищувати 50 % від доходу

Это сейчас такие нормы.
И норм по доходам также небыло.

1 Зайдіть на гілку Валютний ринок , там постійно знаходяться кілька не останніх працівників деяких банків , поцікавтесь в них нормативами , а вже потім робіть заявки .
А до кризиса выдавали с 10%-м первым взносом
.
1 Жоден серьозний банк не видавав з 10 % першим внеском - офіційно
2 Зараз всі пробують порахувати ціну в привязці до орендної плати . Так от навіть при 13,5 % річних в валюті в разі покупки житла з залученням 90 % кредитних коштів ця операція не була вигідною в порівнянні з орендою
100 000 - однокімнатна , 20 років - погашення тіла 410 доларів , відсотки по кредиту від 1 100 , в Києві що були орендні плати за однокімнатну вище 1100 доларів в місяць :?:
Тільки маючи більше 50 % від вартості квартири економічно доцільно було брати кредит
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:19

budivelnik написав:
А страшилки строителей о том. что "будеттокадорожать" и вы за 45 даже гостинку не купите - это попытка словами подкачать сдувающийся пузырь
Не слушайте этих людей - они в данном случае выступают не как эксперты и дают не прогнозы, а говорят о своих мечтах и не более.

Як мені подобаються такі поради :evil: , але вони б мені ще більше подобались , якби той хто радить ризикнути грошима , ще й своїми грошима ризикував .
На відміну від горе-експертів , я б радив самостійно приймати рішення , бо відповідальність за нього все одно нести тому хто приймав це рішення , а не тому хто радив , тому в моїх повідомленнях ви жодного разу не бачили прямого підштовхування до купівлі , на відміну від представників протилежного табору

будивЭльник, ваша ветка так же пуста как и недострои на рынке недвижимости, не находите?
вы как обычно ошибаетесь, что подтверждает этот финт ушами с уходом на свою ветку и возвращением, зачем вернулись??? как же ваши правила? никому не нужны, как и ваши безумные расчеты? мир не живет по вашим формулам тем более в украине. вы так и не показали ни одного построенного вами дома, ни сметы...
последнее выремя вы все более опускаетесь до банальной ругани.... то что строить нечего понятно, неужели оборот в магазине упал?
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Нед 21 лют, 2010 22:39, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Подякував: 1086 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:20

Investor_K

Что-то в этом есть...
Но, давайте, все таки договоримся, что без ярлыков, по крайней мере публично :lol:
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:22

budivelnik написав:
бо згідно банківських нормативів кредит видавався на суму не більшу ніж 50 % від застави + місячна ставка погашення не повинна перевищувати 50 % від доходу ., .

угу, очередной бредок...

Це фінансовий форум , тому фахівців які мають доступ до нормативних банківських документів , тут більше ніж достатньо , і щоб не виглядати неграмотним студентом двієчником , спочатку задайте питання фахівцям і після отримання відповіді пишіть коментарі .
Хоча з коментаря видно , що Ви в банку тільки кредит на телефон безвідсотковий ( з щомісячною комісією в 3-5 % :D ) брали .
Не путайте
Нормативні документи
і
Спроби дівчинки в.о. начальника кредитного відділу виконати план по кредитам , омобливо з допомогою зеленого президента.

Утверждаю, что такого понятия как "банковский норматив" который установлен и позволяет выдавать 50% от стоимости залога, в нашей ситуации недвижимости - не существует. Есть опеределенные нормативы резервирования, где расчитывается величина читого кредитного риска с учетам класса заемщика, вида залог и его стоимости. Но это не является запретом на кредитование, если банк готов создавать резерв под эту кредитную операцию и его рискови считают, что "будеттолькодорожать", то пожалуйста хоть на все 100 % стоимости и на страховку и на ремонт и т.д.
НО сейчас, риск менеджмент банков оценивает только в 50% залоговую стоимости и верить у меня им оснований больше, чем будивельнику.
miridi7

Подякував: 3 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:24

budivelnik Во болван. Представники протилежного табору наоборот трубят ПРОДАВАТЬ как можно быстрее.
Я в шоке от этого клоуна будивельныка.
Во д*** , яв шоці від цього клоуна турбіна навіть читати не вміє , не говорячи вже про думати

все, аргументы кончились, переходим на ругань? обслуживающий персонал не должен так разговаривать с хозяином и заказчиком! 8)
рабочий знай свое место!
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Нед 21 лют, 2010 22:41, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Подякував: 1086 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:24

драйвер

А я и не говорю, что будет тока дорожать-для этого сейчас нет объективных причин. Но и дешеветь не будет. ближайшие пол-года - точно!
Netorgovec

Повідомлення Додано: Нед 21 лют, 2010 22:26

Как реакцию на неправдиваю информацию, человека который или никогда не интересовался как проходили подобные процессы в банках в то время, или который специально искажает информацию.
Похоже, на первое. Т.к. ваши сообщения насколько точны с точки зрения математики, на столько же и неправдоподобно суррогатны

Наголошую , що не потрібно путати
Внутрішні банківські нормативи і документи по яким зобовязані працювати банки
і
Порушення і відхилення від правил які допускали окремі банківські працівники для досягнення своїх корисливих цілей .

Так я тут вже більше року і поки що в основному мої опоненти зчезають , гляньте на дати реєстрацій , так що я б на Вашому місці за себе більше переживав , ніж мене виховував.

Господа, а не кажется ли вам, что человек, скрывающийся за ником "budivelnik" - маньяк или шизофреник?

В чому заключається моє відхилення від норми :?:
В тому що я на відміну від Вас не мрію про обвал на ринку :?:
Так щоб Ви знали , постійне очікування неприємностей або катастроф якраз і говорить про невпевненість в майбутньому і вказує на якийсь явний розлад психіки
Як бачите , моя впевненість граничить з фанатизмом ( але не переходить цю границю ) , про те я відкритий до обговорення тем які особисто не підтримую .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 214215216217218 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему