Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 346347348349350 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 19:49

Андрей_В
как скажете:)
только не упирайте на то, что Вы - старец.;)
ибо слова Ваши в Вас выдают юношу, а не мужа
;)

бугога
:D
br-harl

Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 19:51

бо только слабый на моск или агитатор может доказывать шо американцы дураки, а мы самые умные(с шишом в кармане)

Тільки сопливий студент ( як Ви самі признали ) буде вірити що американці це вища раса і нам до неї далеко . Насправді ми бачимо що мозги ( чи моски - по Вашом ) американці пробують стягнути з усього світу ( зайвий раз підтверджуючи що своїх їм не вистарчає ) , а ми не зважаючи на те що допомагаємо Америці своїми розумними людьми , нікого досебе не запрошуємо і якось від цього не дуже страждаємо ( в крайньому разі я живу нормально , хоча й не без проблем (
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 19:52

budivelnik написав:В тебе є зовнішній периметр власної квартири , а розбивку на кімнати можна не проводити , єдина привязка це кухня і санвузли , бо там потрібні вентиляція , каналізація , вода .
Я можу побудуватиб ез проблем будинок з внутрішніми розмірами 8 х 8 з вільним плануванням ( можна і більше , але тоді ціна зросте конкретно .

пардон... т.е., я могу перепланировать квартиру (дом), не смотря на то, что у меня есть техпаспорт, где нарисована другая планировка? и придет инженерчег из БТИ и тупо молча нарисует мне так, как я изобразил в камне? типа, я художник, я так вижу..
???
Вы это утверждаете?
br-harl

Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 19:56

вопрос не в арифметике. а в методологии;)

Питання не в способі досягнення результату , а в тому досягнутий результат чи ні . От я надіюсь до кінця березня в своєму підписі додати графу яка покаже наскільки від 01- березня-2010 виріс індекс домік нет. :D
Виросте - у Вас зникне можливість зайвий раз мене клюнути звинувачуючи в неадекватності цифр і джерел . ( як правило я користуюсь держкомстатом , якщо знаєте більш адекватне і повніше джерело - скиньте ссилочку .)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 20:01

Вы это утверждаете?

Я стверджую що Ви можете купити квартиру в якій на кресленні взагалі не буде внутрішніх перегородок і вже з такої квартири зможете робити все що завгодно ( але для того щоб інженерик з БТІ до Вас не мав претензій , то й стіни Вам потрібно буде поставити на колесики щоб мати можливість в любий момент їх пересунити ( технічно це не складно , особливо якщо це а-ля сендвіч панель.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 20:01

budivelnik написав:
вопрос не в арифметике. а в методологии;)

Питання не в способі досягнення результату , а в тому досягнутий результат чи ні .

ого! цель оправдывает средства?
эдак мы далеко зайдем;)

budivelnik написав:як правило я користуюсь держкомстатом , якщо знаєте більш адекватне і повніше джерело - скиньте ссилочку .

к сожалению, не знаю.
но опираться на держкомстат - тоже не считаю корректным.
я более склонен считать, что делать какие-то прогнозы, за которые можно отвечать, не представляется возможным.

budivelnik написав:у Вас зникне можливість зайвий раз мене клюнути звинувачуючи в неадекватності цифр і джерел

не волнуйтесь, я всегда найду такую возможность:)
даже если домик.нет вообще закроется
:D
br-harl

Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 20:03

budivelnik написав:
Вы это утверждаете?

Я стверджую що Ви можете купити квартиру в якій на кресленні взагалі не буде внутрішніх перегородок і вже з такої квартири зможете робити все що завгодно ( але для того щоб інженерик з БТІ до Вас не мав претензій , то й стіни Вам потрібно буде поставити на колесики щоб мати можливість в любий момент їх пересунити ( технічно це не складно , особливо якщо це а-ля сендвіч панель.

нет, как выкрутиться - это понятно:)
я был удивлен, что это, якобы, просто....
br-harl

Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 20:09

я был удивлен, что это, якобы, просто....

1 У нас все просто якщо спочатку до цього підготуватись
2 Вільне планування пройде тільки в монолітно каркасних будинках , у всіх остальних типах - замучитесь дозволи отримувати .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 20:23

br-harl написав:Ваши в Вас выдают юношу

к тому же вы еще и не внимательны

Цитата...
но... знаете... мой скудный жизненный опыт говорит о том, что нищета - она не в кошельке. она - в голове и сердце. и в этом смысле наши люди куда как покруче ихних.

достойно часа политинформации в СА в воскресенье по утру))

если конечно вы в этой "СА" служили и помните когда это дело было
бо молодежь не в теме шо такое политинформация в воскресенье утром и очем там говорили)))

вобщем в сад, вместе с будивельником
двойка за все
:lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 бер, 2010 20:32

budivelnik написав:І жодного разу не було претензій в математичних помилках ( хоча один раз я таки конкретно наплутав , в рази , але цього ніхто й не побачив :D )

Ну-ну... Я неоднократно вас тыкал носом в ваши же расчеты.
Что приходит на ум - так это ВВП США в 55 трлн долларов.

А математические ошибки - наклон графика зависит от шкалы измерения...
Это именно математическая ошибка.

Вот как раз к расчетам - притензий не помню - калькулятором пользоваться умеете :D
Первичные данные и постоянно появляющиеся допущения (особенно) - взято со справочника "стеля".
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

#<1 ... 346347348349350 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор