как скажете:)
только не упирайте на то, что Вы - старец.

ибо слова Ваши в Вас выдают юношу, а не мужа

бугога

|
|
![]() Андрей_В
как скажете:) только не упирайте на то, что Вы - старец. ![]() ибо слова Ваши в Вас выдают юношу, а не мужа ![]() бугога ![]()
![]()
Тільки сопливий студент ( як Ви самі признали ) буде вірити що американці це вища раса і нам до неї далеко . Насправді ми бачимо що мозги ( чи моски - по Вашом ) американці пробують стягнути з усього світу ( зайвий раз підтверджуючи що своїх їм не вистарчає ) , а ми не зважаючи на те що допомагаємо Америці своїми розумними людьми , нікого досебе не запрошуємо і якось від цього не дуже страждаємо ( в крайньому разі я живу нормально , хоча й не без проблем (
![]()
пардон... т.е., я могу перепланировать квартиру (дом), не смотря на то, что у меня есть техпаспорт, где нарисована другая планировка? и придет инженерчег из БТИ и тупо молча нарисует мне так, как я изобразил в камне? типа, я художник, я так вижу.. ??? Вы это утверждаете?
![]()
Питання не в способі досягнення результату , а в тому досягнутий результат чи ні . От я надіюсь до кінця березня в своєму підписі додати графу яка покаже наскільки від 01- березня-2010 виріс індекс домік нет. ![]() Виросте - у Вас зникне можливість зайвий раз мене клюнути звинувачуючи в неадекватності цифр і джерел . ( як правило я користуюсь держкомстатом , якщо знаєте більш адекватне і повніше джерело - скиньте ссилочку .)
![]()
Я стверджую що Ви можете купити квартиру в якій на кресленні взагалі не буде внутрішніх перегородок і вже з такої квартири зможете робити все що завгодно ( але для того щоб інженерик з БТІ до Вас не мав претензій , то й стіни Вам потрібно буде поставити на колесики щоб мати можливість в любий момент їх пересунити ( технічно це не складно , особливо якщо це а-ля сендвіч панель.
![]()
ого! цель оправдывает средства? эдак мы далеко зайдем;)
к сожалению, не знаю. но опираться на держкомстат - тоже не считаю корректным. я более склонен считать, что делать какие-то прогнозы, за которые можно отвечать, не представляется возможным.
не волнуйтесь, я всегда найду такую возможность:) даже если домик.нет вообще закроется ![]()
![]()
нет, как выкрутиться - это понятно:) я был удивлен, что это, якобы, просто....
![]()
1 У нас все просто якщо спочатку до цього підготуватись 2 Вільне планування пройде тільки в монолітно каркасних будинках , у всіх остальних типах - замучитесь дозволи отримувати .
![]()
к тому же вы еще и не внимательны
если конечно вы в этой "СА" служили и помните когда это дело было бо молодежь не в теме шо такое политинформация в воскресенье утром и очем там говорили))) вобщем в сад, вместе с будивельником двойка за все ![]() ![]()
Ну-ну... Я неоднократно вас тыкал носом в ваши же расчеты. Что приходит на ум - так это ВВП США в 55 трлн долларов. А математические ошибки - наклон графика зависит от шкалы измерения... Это именно математическая ошибка. Вот как раз к расчетам - притензий не помню - калькулятором пользоваться умеете ![]() Первичные данные и постоянно появляющиеся допущения (особенно) - взято со справочника "стеля".
|
|