В отличие от РН, автомобильный рынок не может себе позволить "переждать" падение если на складе есть нереализованный товар.
В тому то і прикол і що собівартість виготовлення автомобіля - мізерна в порівнянні з ціною продажу , тому продаж в два рази нижчій ціні заради розчищення складів для моделей слідуючого модельного року - оправданий .
Помимо себестоимости производства автомобиля в его стоимость залаживаются:
а) затраты на гарантийное обслуживание б) затраты на доставку авто к точке продажи
в) маркетинговые затраты.
Каждый из этих пунктов довольно весомый, верно?.
Но поскольку Я, как впрочем и Вы, не специалисты на рынке авто, давайте переключимся к основной идее, которую я хотел донести.
Автодиллеры выбросили на рынок практически все свои складские запасы в течение конца2008 - 2009, потому что автомобиль:
1) это товар который стремительно дешеевеет с годами, и никто не хочет покупать 2-х годичное авто, хоть и без пробега, когда в соседнем салоне продается такое же самое, но имеет текущий год выпуска.
2) затраты на содержание автомобилей на складе в процентном соотшении к стоимости товара больше нежели содержание жилища.
Были бы затраты на ком. услуги не дотационными + введен налог на недвижимость - приддержание нереализованных объектов недвижимости до лучших времен было бы не такой рациональной затеей
он даже не в курсе шо есть герметики для заделки стыков в панельных домах))
Свої знання по хімії для обробки металічних поверхонь з гарантійним терміном служби в 100 років Ви вже показали , тепер знову лізите в тему про яку знаєте тільки з інтернет джерел Для Вас : Головна проблема хрущовок не стики ( це питання легко вирішується комплексно шляхом утеплення фасаду будинку , для стандартного 80 квартирного будинку ця операція коштує приблизно 450 000 грн що дорівнює менше 800 доларів на квартиру ) , а планування - кухня 4 кв м , прохідна велика кімната ( максимум 16 кв м ) . Так що постарайтесь зайвий раз не вискакувати з .... на лижах .
но весь это движняк бессмысленный без корректных исходных данных. а их, очевидно, да и по Вашему же признанию, нет..
Я виробничник і на відміну від працівників віртуальних ( не матеріальних ) спеціальностей досить не погано орієнтуюсь там де є матеріальні ( а не розумові - наприклад програмування ) затрати . Для того щоб довго не сперичатись зверніть свою увагу на авто ринок США . Практично всі автомобілі включаючи європейські там коштують в рази дешевше ніж у нас ( навіть з урахуванням катаклізмів з курсом ) Тому в мене до всіх запитання Чому тоді в США виробники продають в збиток на протязі десятків років ( а не в збиток не вийде якщо тільки собівартість в рази менша від ціни продажу у нас ) toyota.com/camry/trims-prices.html Тойота кемрі 2,5 л , 6-швидкісна ручна коробка 2011 модельний - 19 595 camry.com.ua/models/price Comfort, 2,4 L, 5 М/Т Premium, Цена, грн. 235 000 /7,93 =__________29 634 Отже Ви не будете сперичатись що собі-вартість цього автомобіля точно менше ніж 15 000
Были бы затраты на ком. услуги не дотационными + введен налог на недвижимость - приддержание нереализованных объектов недвижимости до лучших времен было бы не такой рациональной затеей
Притримування будь якого готового продукту є не раціональною затією . Прикиньте якщо в мене зараз є 320 кв м і я їх продаю нехай по 600 в мене на руках буде 200 000 , але суть полягає в тому що продавати з збитком який може перевищити мій майбутній прибуток який я можу отримати від діяльності з використання цих грошей - також затія не серьозна .
А на рахунок податків , то прикиньте скільки зараз не проданного житла ( ядумаю з 10-20 млн кв м по Україні ) і всього житла - 1066 млн кв м.
будивельник
ваш непроффесионализм выдает вас с головой
вы же не думаете шо только вы сдесь баловались стройкой
одни ваши цифры чего стоят
обнять и плакать
а вспоминать с треском проигранный спор не стоит
бо именно тогда я понял шо вы многого не знаете
а про 100 лет гарантии тем более не надо
ведь речь шла не о гарантии на покрытие
а на то шо 100 лет при уходе простоит
вобщем как всегда все у вас Переворачивается
не удивительно шо строители в такой Ж.
бо с такой упертостью не дома надо строить а тонели на БАМе прокладывать)))
budivelnik написав:Я виробничник і на відміну від працівників віртуальних ( не матеріальних ) спеціальностей досить не погано орієнтуюсь там де є матеріальні ( а не розумові - наприклад програмування ) затрати . Для того щоб довго не сперичатись зверніть свою увагу на авто ринок США . Практично всі автомобілі включаючи європейські там коштують в рази дешевше ніж у нас ( навіть з урахуванням катаклізмів з курсом ) Тому в мене до всіх запитання Чому тоді в США виробники продають в збиток на протязі десятків років ( а не в збиток не вийде якщо тільки собівартість в рази менша від ціни продажу у нас ) http://www.toyota.com/camry/trims-prices.html. Тойота кемрі 2,5 л , 6-швидкісна ручна коробка 2011 модельний - 19 595 http://www.camry.com.ua/models/price Comfort, 2,4 L, 5 М/Т Premium, Цена, грн. 235 000 /7,93 =__________29 634 Отже Ви не будете сперичатись що собі-вартість цього автомобіля точно менше ніж 15 000
я не спец в авторынке... попробую только предположить:) 1. японский автопром давно ставит себе за цель поработить мерикозный рынок. для них это - приоритетный рынок (я сужу об этом исходя из истории развития некоторых японских автогигантов). 2. доставить из японии в шаты проще и быстрее, чем из европы в штаты. 3. японцы имеют ну просто массу заводов в штатах. при чем, там не прикручивают колеса и все.. а ИЗГОТАВЛИВАЮТ в полном цикле.
budivelnik написав:Притримування будь якого готового продукту є не раціональною затією .
не понял... как это? а как же послепродажный сервис?
budivelnik написав:Прикиньте якщо в мене зараз є 320 кв м і я їх продаю нехай по 600 в мене на руках буде 200 000 , але суть полягає в тому що продавати з збитком який може перевищити мій майбутній прибуток який я можу отримати від діяльності з використання цих грошей - також затія не серьозна . А на рахунок податків , то прикиньте скільки зараз не проданного житла ( ядумаю з 10-20 млн кв м по Україні ) і всього житла - 1066 млн кв м.
чесслово... не совсем понятно, что Вы хотели этим сказать..
но давайте рассмотрим Ебипет:), многим знакомый, наверное..
там платят налоги. на недвигу. и потому у них одна из распросраненных схем побега от этих выплат заключается в том, что они НЕ ВВОДЯТ в строй жилье... народ живет в "почти достроенных" домах. там есть ремонт, они обжиты, есть все... ну, почти все... только недоделывают специально, чтобы не вводить в строй и не платить налоги
но опять же, такая ситуация ЗАСТАВИТ Ваших коллег строить только столько, сколько может продать.
иначе - будет платить за "ото там ище помидорчики посаджу..."
и строить будут так, чтобы продать поскорее...
полезно будет...
Вот интересное предложение, правда Днепр, проект в чем то похож на объект будивельника.
Дом введен в эксплуатацию в 2008 году. Все коммуникации подведены (водопровод, электричество, газ, канализация - сливная яма для каждой квартиры - 4 м3). Автономное отопление в каждой квартире. Полное отсутствие назойливых соседей сверху. Каждая квартира занимает два уровня по 50 м.кв. каждый, свободная планировка (полное первоначальное отсутствие простенков). К каждой квартире относится приватизированный участок в одну сотку расположенный перед выходом из квартиры (можно разместить навес под авто, насадить газон, обустроить зону барбекю... все, что Вам угодно) . Возможность отделить Ваш участок от соседей забором высотой до 1 метра.
Причем, таунхаус в Днепре (хоть и не в самом лучшем р-не)
Таунхаус расположен на ул. Отечественная 22. Все квартиры площадью 100 м.кв. продаются без ремонта, состояние после строителей. Возможность лизинга, кредита, рассрочки. Первый взнос 30% от полной стоимости.
Странно, но у них уже полгода продажы не идут..
взято отсюда:
Дом введен в эксплуатацию в 2008 году. Все коммуникации подведены (водопровод, электричество, газ, канализация - сливная яма для каждой квартиры - 4 м3). Автономное отопление в каждой квартире. Полное отсутствие назойливых соседей сверху. Каждая квартира занимает два уровня по 50 м.кв. каждый, свободная планировка (полное первоначальное отсутствие простенков). К каждой квартире относится приватизированный участок в одну сотку расположенный перед выходом из квартиры (можно разместить навес под авто, насадить газон, обустроить зону барбекю... все, что Вам угодно) . Возможность отделить Ваш участок от соседей забором высотой до 1 метра.
forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=135049&p=7082627&viewfull=1#post7082627
br-harl А вообще, если немного "ландшафтного дизайна" - заборчики декоративные, озеленить, машину под дом, то имхо, лучше чем хрущ 3к за такую же цену...
а вспоминать с треском проигранный спор не стоит бо именно тогда я понял шо вы многого не знаете
Я памятаю тільки одну суперечку від якої Ви трусливо уклонились( злякались не зважаючи на те що я пропонував парі 3 з мого боку до 1 з Вашого ) і після якої я отримав право на модерування власної гілки
я не спец в авторынке... попробую только предположить:) 1. японский автопром давно ставит себе за цель поработить мерикозный рынок. для них это - приоритетный рынок (я сужу об этом исходя из истории развития некоторых японских автогигантов). 2. доставить из японии в шаты проще и быстрее, чем из европы в штаты. 3. японцы имеют ну просто массу заводов в штатах. при чем, там не прикручивают колеса и все.. а ИЗГОТАВЛИВАЮТ в полном цикле.
Вот интересное предложение, правда Днепр, проект в чем то похож на объект будивельника
Каждая квартира занимает два уровня по 50 м.кв. каждый, свободная планировка (полное первоначальное отсутствие простенков). К каждой квартире относится приватизированный участок в одну сотку расположенный перед выходом из квартиры (можно разместить навес под авто, насадить газон, обустроить зону барбекю... все, что Вам угодно) . Возможность отделить Ваш участок от соседей забором высотой до 1 метра
Вся справа в тому що для того щоб на участку " для індивідуальної забудови " можна будувати тільки спарені котеджі ( тоді можна продавати їх окремо ) , або будинок багатоквартирний який потім буде у спільній власності .
Таким чином початкові умови зумовлюють кінцевий вигляд . Якщо хочеш збудувати житло до 100 кв м і з мінімальним зайняттям земельної ділянки - будуєш спарений котедж в двох рівнях по 50 кв м на рівень і спарюєш таких 4 один до одного .
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... &start=175 budivelnik Додано: Нд 14 Лют, 2010 13:48
Андрій_в
я по прежнему буду вас тыкать как котенка-манипулятора в ..., пока вы не перестанете на этом ресурсе гнать свою пургу и вводить в заблуждение людей не умеющих быстро анализировать и считать
будівельник
Спробуйте , але може замість вигуків якесь парі зварганим , як не як адреналінчик і все таке + можливість виграшу
Можу прийняти ставку 5 до 1 ( розмір своєї визначайте самі , а моя автоматично в пять разів вища буде ) , що ціна індексу домік нет на
01-04-2010 буде вищою 1300
01-07 -2010 буде вищою 1400
budivelnik Додано: Нд 14 Лют, 2010 13:59 Я свою серьозність задекларував , навіть на виборах 5 до 1 коефіцієнтів не було.
Черга за Вами
Виходи у Вас два
1 Прийняти парі і по Вашій ставці всі будуть робити висновки про Вашу поважність до власної персони .
2 Зчезнути з форуму
Андрій_в
смешно, шо помешает вам испариться когда дело дойдет?
budivelnik Додано: Нд 14 Лют, 2010 15:03
І всетаки коли заключаємо парі
budivelnik Додано: Нд 14 Лют, 2010 20:49
3 Як там з парі
ВИТУС Додано: Нд 14 Лют, 2010 22:09
1 к 10 не пойдет на пари.Таки они "твердолобые" только виртуально,а в реальной жизни и реальных действиях - МЯГКОТЕЛЫЕ
Idalgo Додано: Пн 15 Лют, 2010 17:29
Будивельник в своих прогнозах уверен, свои мысли аргументирует и отстаивает и в доказательства правильности своей позиции готов рискнуть своими деньгами,причем в соотношении 1 к 5 Его оппонент, Андрей,так же якобы уверенный в своей правоте, почему то не готов и 100 грн поставить ,
Андрей_В Додано: Пн 15 Лют, 2010 17:58
как надоел этот детсад))) с "аргументами"
будивельника добил фактами, сначала обзывал, потом это глупое пари предложил, если мол не поспоришь то уходи из песочницы
давайте я поставлю сотню, если хотите, шо через 3 года будет в два раза дешевле, не вопрос
Андрей_В Додано: Пн 15 Лют, 2010 18:06
малолетними разводами на пари, оскорблениями и попытками меня очернить и выставить в дурном свете шоб отсюда выпихать, меня не проймешь
budivelnik Додано: Пн 15 Лют, 2010 20:09
На яких умовах Ви поставили своїх 100 проти моїх 500 Оповідання про падіння в 2-3 рази на протязі 2-3 років - не конкретні
Якщо когось цікавить подальший розвиток подій то на мій погляд він буде слідуючий
1 Пауза на пару годин від Андрія_В - швидкістю думки цей персонаж не відрізняється
2 Спроба 5-10 повідомленнями заговорити тему , в надії що про неї забудуть
3 Після того як виявиться що не тільки я , а й інші форумчани ( не обовязково Вітус , Юніор чи ще хтось з потенційних растішок ) . не дадуть цю пропозицію замовчати , то Андрію_в прийдеться приймати рішення або :
а) вибрати термін в 2 роки , але тоді він повинен заморозити на цей час 100 грн ( думаю для нього ця сума набагато більше важить ніж для мене моя ( я на відсотках на 500 грн , загублю більше ніж зможу виграти за два роки ))
б) зменшити термін очікування і величину падіння ( але тоді для збереження шансів на виграш потрібно зафіксувати ціну хоча б на рівні 1600 )
в) зникнути , щоб зявитись під іншим ніком
г) зробити вигляд що нічого не відбулося і далі засипати форум ссилками на чужі думки .
Я прогнозую що ймовірність варіанту :
а) - 5 %
б) - 5 %
в) - 35 %
г) - 55 %
Тепер глянемо всі разом , який з мене аналітик