|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 03 кві, 2010 23:20
продаю запчасти и оличии от вас не пытаюсь отвечать за все автомобилестроение...
до сих пор не понимаю чего вы строя хатынки по 600 долларов метр, "впрягаетесь" за весь рынок, где цена метра 2000 долларо, куча "кидков" и подстав. скандалом на РН уже никого не удивишь, а вы по прежнему считаете что все в порядке вещей?
Заметьте тоже Вы ПЕРЕПРДАЮТЕ НЕ ПРОИЗВОДИТЕ
-
molder
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 03 кві, 2010 23:38
budivelnik написав:На якій підставі , Ви стервятник-падальщик , типовий спекулянт який нічого не випускає і живе за рахунок процентів які отримав за рахунок того , що знаючи про наростаючу бульбашку , обдурив простих людей впаривших по завищеній ціні непотрібну нікому нерухомість ( тобто це просто шахрайство , після такого потрібно стрілятись , Ви ж вкрали в того кому продали результати його 10-20-річної праці і тепер цим вихваляєтесь , чи Ви провели опитування і продали метри якомусь наркобарону чи депутату) , будете вчити мене що я маю робити і по якій ціні віддавати результати моєї праці . 
1) Вообще то Вы сами себя охарактеризовали как спекулянт, или Я не прав?
2) Ипотечников, которые имея доход в 2куе до кризиса, и которые имеют сейчас проблемы с выплатами, вы несколько месяцев назад называли аферистами.
3) Даже сейчас Вы утверждаете, что тот кто вошел в недвигу до кризиса, в выиграше, т.к. тогда стоимость заемных средств была значительно ниже.
В общем, нет у вас костяка. Какой-то определенной твердой позиции. Лишь постоянные перекруты понятий, фактов. Таким авторитет не заслужишь.
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 кві, 2010 23:38
Не знаю существует у вас такая схема или нет. Принцип такой: Организовывается non profit организация которая продаёт лоттореные билеты. Скажем по 1000$ 40 билетов приз квартира. шанс 1-40. Продал своё квартиру осчастливил одного из сорока.
1 Будь-яка лотерея це державна вотчина з морем ліцензій і відчислень , а по великому рахунку все одно лохотрон .
2 Для того щоб мати можливість зібрати гроші у населення під не збудоване житло потрібно створити ФондСприянняБудівництву , а створити такий ФСБ можна тільки під банком , або під організацією з забитими фін послугами в статуті і статутним фондом в 3 000 000 грн .
3 Мене більше цікавить щось типу купуєш сьогодні однокімнатну з гарантованною можливістю завтра поміняти на дво-кімнатну , яку в свою чергу з часом можна обміняти на трьох-кімнатну .
Вигода очевидна як для мене( отримую гарантовані замовлення наперед , так і для споживача - не влазиш в кредити , а по мірі накопичення коштів просто збільшуєш квадратні метри )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 кві, 2010 00:07
budivelnik написав:Не знаю существует у вас такая схема или нет. Принцип такой: Организовывается non profit организация которая продаёт лоттореные билеты. Скажем по 1000$ 40 билетов приз квартира. шанс 1-40. Продал своё квартиру осчастливил одного из сорока.
1 Будь-яка лотерея це державна вотчина з морем ліцензій і відчислень , а по великому рахунку все одно лохотрон . 2 Для того щоб мати можливість зібрати гроші у населення під не збудоване житло потрібно створити ФондСприянняБудівництву , а створити такий ФСБ можна тільки під банком , або під організацією з забитими фін послугами в статуті і статутним фондом в 3 000 000 грн . 3 Мене більше цікавить щось типу купуєш сьогодні однокімнатну з гарантованною можливістю завтра поміняти на дво-кімнатну , яку в свою чергу з часом можна обміняти на трьох-кімнатну . Вигода очевидна як для мене( отримую гарантовані замовлення наперед , так і для споживача - не влазиш в кредити , а по мірі накопичення коштів просто збільшуєш квадратні метри )
у этой схемы есть один недостаток.... человек привязан к региону.... а если нужно переехать? опять же достатки у людей растут с разной скоростью... помоему нереально...
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 02:17
InterForever написав: Сколько ждать адекватных цен?.. Какой он будет этот уровень адекватных цен?
Вопрос о ценообразовании на РН Киева на практике вычислить довольно непросто. Учитывая тот факт что в Риме, в километре от Ватикана и в Киеве, на Печерске, квартиры примерно в одинаковом состоянии продают по приблизительно одинаковым ценам за кв.м. Тут, я думаю, большую роль играет тот факт, что покупатели этих квартир тут и там имеют совершенно разные жизненные ценности. Само понятие престижа у нас сильно отличается. Поэтому сравнивать этих покупателей, а точнее ценность этих двух покупок не совсем корректно. Все равно что сравнивать синее с кислым. А отсюда вывод - процессом ценообразования киевской недвижимости руководят собственники большинства объектов недвижимости Киева, и внешние РН на них действуют в совершенно незначительной степени. InterForever написав:Почему алчность и глупость тотально доминируют над здравым смыслом продавцов?.. Почему у нас столько экономически безграмотных людей?... Почему власть несколько последних лет дула пузырь РН ипотечным кредитованием вторичного жилья?.. Почему ипотеку не давали исключительно на строительство и покупку первичного, тем самым стимулируя экономический рост и создание рабочих мест? и почему я стал понимать весь ужас и полную безперспективность жизни в этой стране своей семьи именно сейчас, когда уже поздно срываться и уезжать?!...
Собственно последней фразой Вы ответили на свой вопрос. Другими словами, те кто еще не уехал, те слепо влюблены в Родину:) А любовь... не всегда ответная. 
-
pavlovych
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 08:47
1) Вообще то Вы сами себя охарактеризовали как спекулянт, или Я не прав? 2) Ипотечников, которые имея доход в 2куе до кризиса, и которые имеют сейчас проблемы с выплатами, вы несколько месяцев назад называли аферистами. 3) Даже сейчас Вы утверждаете, что тот кто вошел в недвигу до кризиса, в выиграше, т.к. тогда стоимость заемных средств была значительно ниже.
В общем, нет у вас костяка. Какой-то определенной твердой позиции. Лишь постоянные перекруты понятий, фактов. Таким авторитет не заслужишь.
1 Жодного разу і в жодному своєму повідомленні я не називав себе спекулянтом 2 Я називав аферистами людей які брали квартири в кредит без першого внеску і вартістю в 200 000 доларів , а для того щоб отримати подібний кредит купували липові довідки про доходи 3 Так я стверджую що ті хто взяв кредит в гривні без обмеження часу і ті хто взяв кредит в валюті до 2007 року - у виграші . Це моя думка і я маю на неї право . Лишь постоянные перекруты понятий, фактов. Таким авторитет не заслужишь.
1 Як бачите перекручуєте Ви , а не я 2 Приймаючи рішення про спілкування на цьому форумі головною метою було не завоювання авторитету ( враховуючи що обвалістів більше разів в 1000 , то вистарчило б раз в день розповідати чому все повинно обвалитись ) , а пояснення людям далеким від будівництва що це таке і з чим це їдять . 3 На мій превеликий жаль , жоден з тут присутніх не поступив подібним чином і не пояснив форумчанам стан справ у своїй галузі . Якби це сталось думаю багатьох істеричних викриків вдалось би уникнути ю Головна мета знаходження тут : Пояснити що будь який товар який випускається в Україні коштує в 3 рази більше ніж вартість його виготовлення ( якщо рахувати тільки затрати матеріалів і праці , без податків і інших складових ). 3 Мене більше цікавить щось типу купуєш сьогодні однокімнатну з гарантованною можливістю завтра поміняти на дво-кімнатну , яку в свою чергу з часом можна обміняти на трьох-кімнатну . Вигода очевидна як для мене( отримую гарантовані замовлення наперед , так і для споживача - не влазиш в кредити , а по мірі накопичення коштів просто збільшуєш квадратні метри )
у этой схемы есть один недостаток.... человек привязан к региону.... а если нужно переехать? опять же достатки у людей растут с разной скоростью... помоему нереально...
1 Завжди можна купити-продати .
2 Подібна схема працює давно і всюди.Зверніть увагу , коли будується новий мікрорайон , в ньому як правило поселяються ті яким не вистарчає грошей на вже обжиті території , але з часом діти і внуки цих першопрохідців в основній своїй масі залишаються в цьому ж мікрорайоні .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 кві, 2010 09:27
Христос Воскрес!
budivelnik написав:Ви тут не давно , тому не Вам мене вчити . На рахунок Німеччини , то я там був з 1985 по 1989
Вы служили в ГДР, а я работал в ФРГ - это совершенно иное. budivelnik написав:що знаючи про наростаючу бульбашку , обдурив простих людей впаривших по завищеній ціні непотрібну нікому нерухомість
Конечно! Только не впарил, а продал! И даже тогда большинство говорило о том, что будет только дорожать!  Никого из покупателей я силой не заставлял. Продавал по рыночной цене и даже ниже, чтобы продать. Тогда еще был баланс спроса и предложения - он и формирует цену.
Сегодня этот баланс нарушен - продать хотят в разы больше, чем купить (не путайте купить вообще, а купить именно по этим ценам) - потому и сделок мало.
Продать и купить может кто угодно и когда угодно.
Просто те, кто купил после 01.01.2006 - в пролете с точки зрения инвестиций. Выгоднее было купить сейчас.
А с точки зрения аферы - так это строители и риэлторы - самые настоящие аферисты. Они раздули цены, получали гиперприбыли в 2008-м, а теперь простые люди платят ипотеку вникуда при постоянно дешевеющей квартире... Они должны банку больше, чем сегодня стОит эта квартира! Свинью подсунули пересичному. А отвечать за рынок мне??? С какой стати? Я только пользуюсь той или иной ситуацией, чтобы заработать и помогаю этому же пересичному не пролететь еще раз. Квартиры немножко подешевели в марте? Да! Значит я был прав и тот кто учел мое мнение и не купил - в выйгрыше. Все честно...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 09:58
Конечно! Только не впарил, а продал!
Цікава думка . Чомусь коли будівельник ( той хто виготовив ) продає по ціні яку Ви вважаєте завишеною - то він впарює . А коли Ви впарюєте - то це продаж  Якісь подвійні стандарти виходять. А с точки зрения аферы - так это строители и риэлторы - самые настоящие аферисты. Они раздули цены, получали гиперприбыли в 2008-м, а теперь простые люди платят ипотеку вникуда при постоянно дешевеющей квартире... Они должны банку больше, чем сегодня стОит эта квартира! Свинью подсунули пересичному. А отвечать за рынок мне??? С какой стати? Я только пользуюсь той или иной ситуацией, чтобы заработать и помогаю этому же пересичному не пролететь еще раз. Квартиры немножко подешевели в марте? Да! Значит я был прав и тот кто учел мое мнение и не купил - в выйгрыше. Все честно...
Отже коли будівельники будують і продають по ціні яка складається на момент продажу - вони аферисти , А Ви просто скористались ситуацією і білі і пухнасті .
Чому такою ж ситуацією не мали права скористатись виробники  Це ж чесно по Вашій класифікації
Останнє:
Там Ви про ринок згадували , тепер поясніть мені як повинні були продавати будівельники дешево , коли товару на всіх бажаючих не вистарчало  , а те що дефіцит був створенний за рахунок безпричинної роздачі кредитів на право і на ліво ( і з допомогою шахрайських довідок про доходи ) - також будівельники повинні відповідати , чи фінансисти
Так що бульбашку надули ті хто свято вірить що поклавши в банк кілька папірців , на протязі року можна нічого не роблячи на 30 % більше отримати .
А таким як я Ви пропонуєте не лежати на дивані і чекати + 30 % нічого не роблячи , а 2 тони будматеріалів перелопатити на кожен квадрат і при цьому не дай бог більше 5-10 % отримати
Знову подвійні стандарти .
Як на мене
Якщо можна лежачи +30 % , то працюючи і +150 % -не гріх .
PS
Я особисто нічого не маю проти якщо хтось заробляє не так як я . Коже старається вклинитись там де з мінімальними затратами може досягнути максимального результату . На цьому побудований прогрес . Тому для мене людина яка використовує результати моєї праці ( кінцевий споживач чи проміжний спекулянт ) - потрібні однаково .
Спекулянт дозволяє швидше розвивати галузь і таким чином надає можливість кінцевому споживачу швидше отримати необхідний товар .Якщо галузь розвивається зашвидко - йде корекція . Якщо потреба в товарі який випускається зникає - зникає і галузь .
Але я проти того коли толпи бризгаючих слиною і не маючи жодного уявлення про продукт який говорять починають повчати кому що робити .
Спочатку розскажіть як я про свої галузі , отримайте дозу критики ( а вона буде , бо подібних до Вас спеціалістів на все - греблю гати , тільки працювати чомусь нікому ) , а тоді вже й критикуйте .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 04 кві, 2010 10:18, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 кві, 2010 10:14
budivelnik написав:Головна мета знаходження тут : Пояснити що будь який товар який випускається в Україні коштує в 3 рази більше ніж вартість його виготовлення ( якщо рахувати тільки затрати матеріалів і праці , без податків і інших складових ).
Это точка зрения строителей  Привыкших к такой рентабельности в жирные годки.
Т.к. Вы сами говорили, китайские дома сюда не ввезешь...
С другой стороны, у меня самого иногда бывают подобные мысли:
Почему мой труд в Европе стоит $100 в час, а украинский бизнес (в основном средне-большие компании) готовы платить лишь $7 /час..
Но только, я не увидел смысла метаться и кому-то что-то доказывать. Хотя бы потому, что прийдет Петя из кацапетовки, и скажет что он будет работать за 7 баксов в час.
Но Я прокачал свой английский до свободного разговорного и уровень своих профессиональных знаний до безоговорочно высокого. В итоге, Я работаю на стабильный европейский бизнес со ставкой $20/h находясь в Украине.
Думаю, мораль сей истории понятна. За товар платят столько, сколько полагают он стоит на этом рынке.
Христос Воскрес!
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 10:28
Это точка зрения строителей Привыкших к такой рентабельности в жирные годки. Т.к. Вы сами говорили, китайские дома сюда не ввезешь...
Цілий час одне і те саме , і особливо в суперечці як правило з програмістами .
Ви особисто можете отримувати 20/в годину і при цьому взагалі не сплачувати жодних податків , по тій простій причині що те що Ви випускаєте не можливо проадмініструвати ні податковій ні пенсійному . Все що Ви зробили за секунду може лежати на якомусь сервері поза межами держави , а от далі починаються проблеми .
Гроші (валюту ) Ви отримали , за них можна купити все ( нічого не заважає імпортувати ) , але тільки не нерухомість . Її можна створити тільки на місці і при цьому час потрібний для створення позволяє нашим рідним податковим і пенсійним органам зняти з того хто будує все що він повинен заплатити + все що не заплатили Ви ( пенсії в державі і медицину з осітою ще ніхто не відміняв )
Тому й створилась ситуація , коли наша рідна держава дала Вам можливість з одного боку думати який Ви розумний , а з другого поставила Вас в позу і знімає потрібні собі гроші просто з іншого боку .При цьому спеціально не проводячи лікбез по питанню ціноутворення , наша держава заховалась за мою спину і тепер я , як найголовніший винуватець високих цін ( з Вашої точки зору ) повинен за все віддуватись , а держава як і банкіри - білі і пухнасті .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1