Будивелнык - Андрей В Вам не верит - вот и отправляет всех на тот форум. А если все приведенные Вами расчеты взяты именно оттуда
Справа не в тому що не вірить , а справа в тому що за дві години міняє свою думку на протилежну . Як доказ скріншот сторінки , на яку можна зайти і отримати екселівський файл з якої і взята вся інформація
http://fotohost.org/images/a1e2844c-319kB.jpg Чітко видно що будинок в 64 кв м , без податків і вартості грошей , без вартості землі , збудуваний під керівництвом власника коштує 207 000 , тобто 207000/64=3234 грн , на останні сторінці тієїж гілки форума є повідомлення що будинок вже проданий за 50 000 доларів .
Висновок :
Людина оцінила свою роботу + вартість грошей + вартість землі + податки + оформлення в :
397 000 грн - 207 000 грн = 190 000 грн .
Скільки від цієї суми отримано чистими - мене не обходить , але можу припустити :
190 000 - 80 000 ( земля ) - 5%( від суми продажу податки + нотаріус ) = 90 000 грн .
Роботи тягнулись з жовтня 2009 , так що заробіток в 90 000 грн на протязі пів-року + враховуючи те що людина вкладала власні 300 000 грн - вважаю адекватним прибутком за виконану роботу
Як бачите ні про які прибутки в розмірі 100 - 200 % - не йдеться .
Откель агрессия у Вас, строитель? Впрочем вопрос риторический...
В мене по життю агресивне відношення до персонажів які ведуть суперечку просто ради суперечки , а не для вияснення істини .
1 Що заважає Андрію спробувати самостійно порахувати вартість будівництва кв м , особливо якщо це одноповерхова дачка 9 х 9 м + якщо врахувати що вже разів з пять я викладав розхід основних будматеріалів на квадратний метр .
2 Що заважає поцікавитись реально , а не по слухам цінами на буд- матеріали які діяли в 2006-2010 роках 3 Що заважає прийти в бухгалтерію і поцікавитись начисленнями які робляться на його заробітну плату , а також поцікавитись скільки він повинен зробити щоб отримати на руки якусь певну суму
Я думаю крім власної ліні - нічого .
Але такому персонажу набагато легше знайти ідею а-ля Жириновський ( кожному мужику - по пляшці , кожній жінці - по мужику ) , в викладенні Андрія це звучить :
Будівельники Вас обкрадають і тільки Я Андрюша , борюсь за Ваше щастя відкриваючи Вам очі .
І таким чином очолити толпу в шляху в нікуди.
таки запел о прибылях а не о себестоимости квадратного метра?
прогресс аднака))
хотя извенений я конечно не жду от хамовитого растишки
повторю еще раз для тех кто в бульдозере)))
207/64=3200 грн
при строительстве в 2-3 раза большего дома многие расходы те же газ, вода, канализация, электроэнергия стоимость работ при хороших объемах снижается на 10-30%
поэтому смело можно войти в 2500 или примерно 300 баксов Под Ключ эконом варианта что многие здесь на этом форуме озвучивали от их прорабов (250-300)
budivelnik написав:Шановний Айде ю Жоден з тут присутніх не приймає рішення про покупку житла на протязі двох тижнів по кільком причинам 1 За такий короткий період часу складно назбирати необхідну для купівлі суму грошей
Вы уж простите. но дальше я этот б ред не осилил...
Я принял решение о том. что оставлю квартиру сыну, когда он родился!! А деньги на покупку квартиры у меня были еще ДО продажи своих (семейных) 2-х квартир квартир в 2008. Так что не надо рассказывать что мне нужна динамика на ближайшие 3 года для подобных действий. Вы уже мелите черти что!
Я з свого боку орієнтуюсь не на бульдозеристів , а на нормальних людей , тому наголошую :
1 При збільшенні складності і обєму будинку вартість робіт на одиницю площі не зменшується - а навпаки збільшується .
2 При оптових закупках ціна понижується , але як правило в межах 5-10 % , в той самий час на багатоповерхових будиках збільшується кількість буд матеріалів на кв м житлової площі внаслідок збільшення як товщин стін так і допоміжних технічних площ + складніший конструктив і ця величина становить приблизно +30 % по відношенню до малоповерхового будівництва . Таким чином розхід грошей на буд матеріали в багатоповерховому будинку більший приблизно на 20-30%
Андрюша ще раз повторюю свою пропозицію
Я особисто згоден на 300 доларів еконмваріант під ключ + 100 % премії у Києві . Чому Ви ще бідненький Ви наш , який працює з 20% рентабельністю ще не лижите мої ноги в надії отримати супервигідне замовлення
Вы уж простите. но дальше я этот б ред не осилил...
Я так само , як тільки прочитав кілька слів швидко закінчуючого.... операції Айде , так і зрозумів , Айде далі читати не буде , Айде вже кінчив , а шкода якби трошки потерпів , може й побачив би щось нове .
Так що перетерпів я з десяток , перетерплю ще трьох .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 06 чер, 2010 18:24, всього редагувалось 1 раз.
чем больше квадратура тем ниже цена если ты не в курсах, шоб не объяснять тебе на пальцах, зайди на сайт любой стройконторы и посмотри прайс
Да Андрюша - чим більший метраж , тим нижча ціна , але ..... В межах одного будинку , і в багатоповерховому будинку цей діапазон становить 8000-10000 грн за квадратний метр( різниця максимум відсотків в 30 ) , а в малоповерховому наприклад 5000-7000 , усікаєш , різниця є , але цифри знаходяться в різних діапазонах
а твое предложение о строительстве дома для тебя оставь там же где и твой спор несколько месячной давности - в детском саду в песочнице
Так я ж розумію , Ти справжній пацан , володар свого слова
Пацан сказав - пацан зробив , як не зробив , знову сказав ,
Чи більше подобається
Слово дав - слово забрав
Я з свого боку орієнтуюсь не на бульдозеристів , а на нормальних людей , тому наголошую : 1 При збільшенні складності і обєму будинку вартість робіт на одиницю площі не зменшується - а навпаки збільшується . 2 При оптових закупках ціна понижується , але як правило в межах 5-10 % , в той самий час на багатоповерхових будиках збільшується кількість буд матеріалів на кв м житлової площі внаслідок збільшення як товщин стін так і допоміжних технічних площ + складніший конструктив і ця величина становить приблизно +30 % по відношенню до малоповерхового будівництва . Таким чином розхід грошей на буд матеріали в багатоповерховому будинку більший приблизно на 20-30%
Андрюша ще раз повторюю свою пропозицію Я особисто згоден на 300 доларів еконмваріант під ключ + 100 % премії у Києві . Чому Ви ще бідненький Ви наш , який працює з 20% рентабельністю ще не лижите мої ноги в надії отримати супервигідне замовлення
В 2000 м году на Харьковском массиве в Киеве высотные дома строили по 250 долл.
Так что сопли будивельнык не прокатят. Думай как строить дешевле, если не выходит.