Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 917918919920921 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 18:49

Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 18:51

Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 18:53

В 2000 м году на Харьковском массиве в Киеве высотные дома строили по 250 долл.

В 2010 ціна 1700 , не жуйте соплі , навчіться заробляти , а ціну в 250 я можу влаштувати , одна умова , зробіть мене молодшим на 10 років :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 18:56

вартости грошей" посвящается

Ви мені не скріншот , Ви ссилочку дайте , а я вже скоренько розберусь що й до чого .
Перше що побачив так це ціна не те що не будинку , це ціна коробки без вікон , дверей , землі і так далі .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 19:00

budivelnik написав:

В 2010 ціна 1700 , не жуйте соплі , навчіться заробляти , а ціну в 250 я можу влаштувати , одна умова , зробіть мене молодшим на 10 років :D

Сына -строителя выростил, вот и помолодел. Ждем по 250 долл/метр.
turbina

budivelnik написав:

Сына -строителя выростил, вот и помолодел. Ждем по 250 долл/метр.
turbina

budivelnik написав:

Будивельнык читай внимательно на фото в рекламме написано "Экономия на масштабах. Чем больше дом тем меньше накладные расходы и издержки на строительство". Болванчик вы наш.
Востаннє редагувалось turbina в Нед 06 чер, 2010 19:03, всього редагувалось 1 раз.
turbina

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 19:01

190 коробка
360 под ключ

я уже говорил - землю можете аленям предложить включить в стоимость квадрата
сейчас здесь обсуждается СЕБЕСТОИМОСТЬ метра коттеджа
земля может стоить и 50куе и 1куе сотка
так что не забивайте себе и людям моск :lol:

rpk.com.ua/stroitelstvo-domov-penoblok-penobeton.html

любитель, держи))
Чем больше дом, тем ниже накладные расходы и прочие издержки строительства
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 19:04

budivelnik написав:так і зрозумів , Айде далі читати не буде

Ну ОК. Потрачу свое время на ваши фантазии... Итак по пунктам
budivelnik написав:Жоден з тут присутніх не приймає рішення про покупку житла на протязі двох тижнів

А где я это говорил? Вот это не бред! Решение я принял много-много лет назад, когда у меня родился сын. Что не ясно??? Я говорю не о решении, а о покупке - исполнении решения.

budivelnik написав:1 За такий короткий період часу складно назбирати необхідну для купівлі суму грошей

Бред №1 - смотрите мой ответ выше. Деньги есть и были - мотивации нет, т.к. деньг приносят бОльшие деньги. а цена падает. Ясно???

budivelnik написав: 2. Мінімальна ціна на житло від індекса наприклад домік нет відрізняється в 1,6 раза ( або на 25-60% в залежності від того що брати за базу ) , це далеко не 0,3 % в рік ( похибка на підставі якої Ви робите висновки про мої математичні і аналітичні здібності ) , тому й не дивно , що ті хто хочуть купувати це не хлопчики які стаждають енурезом , а тому вміють як терпіти , так і пробують прогнозувати ціну на більш тривалий ніж 14 днів період + постійно знаходяться в пошуку , адже деколи індивідуальна знижка в 3-5 відсотків саме на те що Вам потрібно може бути надана тій людині яка просто опинилась в потрібний час в потрібному місці

Какой то набор слов. Опять пьяны?? Кто и когда вам говорил. что индекс домика равен минмальной цене на жилье??? Нет слов!
Те. кто покупает для себя руководствуются совсем другими мотивами! Ясно? Для себя любимомго цена м.б. и не принципиальна, если денег хватает! Но сопоставить все эти субъективные критерии - невозможно! Один скажет что Оболонь отстой - другой. кто там вырос - мечта! Поэтому и рассматриваем индекс домика!
Меня интересует сталинка на Печерске - сто раз рассказывал - надоели. И я смотрю цены там. 1-2 раза в месяц прохаживаюсь по объектам. торгуюсь. приценяюсь. безусловно. что с начала года цены упали. Повторю вам еще раз: Тут очень много субъективного. Настолько - что мы не сравним квартиры разного качества в разных домах/районах.
А для сдачи в аренду - вот это уже вопрос. Мы рассматриваем жилье КАК БИЗНЕС! Проснитесь! Мы постоянно обсуждаем покупку квартиры для сдачи в аренду и ВЫГОДУ! Субьективные причины покупки жилья для себя - обсуждать в цифрах не имеет смысла!!! На вашей ветке есть тема где мы считаем доходность. И тут на тебе! Перевл все на покупку для жизни. Ну будивельник для меня - это уже имя нарицательное!!
budivelnik написав: 3 Валютні спекулянти - це інший тип людей , які повинні відслідковувати соті відсотків і приймати швидкі рішення ,тому й Вам дуже важко зрозуміти необхідність прогнозу на тривалі періоди.

Это обо мне? Вряд ли ваш интеллект позволит вам понять что я не валютный спекулянт :D Но пийдется вам поверить мне на слово :D Я осуществляю переход из одной валюты в другую с целью сохранить свои сбережения как минимум - получить допдоход как максимум.
Это совершенно разные вещи! Я не меняю валюту ежедневно или через день с целью словить 0.5-1 копейки, а реагирую только тогда, когда ситуация накаляется и курс начинает движение.
Так что не надо рассказывать басни о том, в чем вы ниже плинтуса вообще!
budivelnik написав: Ви можете покрутитись як лящ на сковорідці ще , і знайти ще якийсь алгоритм обрахунку який позволить Вам підняти абсолютну планку моїх прогнозів ще на 50 доларів за квадрат

ОК Я запощу прогноз будивельника и мы сравним отзывы всех тут присутствующих кто и как считает что означает "до марта стоим на месте. а потом рост 1-3% в месяц".
Не выдумывайте бредни и не будете казаться идиотом!
budivelnik написав:

budivelnik написав: Я з моменту реєстрації і до сьогодні знаходжусь в крайнє правій позиції ( ціну на житло вище мене ніхто не прогнозував

А я поддерживал обвалистов. которые говорили о 200 долларах в 2009-м??? :D
ну просто смешно. Одним словом будивельник!

Я читал ваши посты с полгода - но потом меня достали ваши постоянные математические ошибки - я зарегился и стал ставить вас на место.

budivelnik написав:Розповідати ( без дукументального підтвердження ) про операції заднім числом може будь хто
Проводити активні операції може меньшість
Заробляти на цих операціях може меньшість від меньшості
Якщо Ви відноситесь до цієї меньшості від меньшості - я за Вас радий , тільки мене дивує чому людина яка отримує пристойні прибутки з мінімальними затратами часу настільки агресивна
Агресія як правило признак невдахи , або бідного .

Ну, не большинство по определению :D Самых самых!
А вы считаете что у нас активных граждан большинмтво???

Просто вы в этом профан - и вам так кажется. Научитесь :D
Я человек неагрессивный и скорее добродушный - меня просто раздражает объяснять и рассказывать все по 10 раз. Подчиненные об этом знают - и не бесят. Да и я тупых не беру на работу. А на форуме тут всякие! Есть и недалекие строители со своими прогнозами :D
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 19:20

190 коробка
360 под ключ

я уже говорил - землю можете аленям предложить включить в стоимость квадрата
сейчас здесь обсуждается СЕБЕСТОИМОСТЬ метра коттеджа

Андрюша , і Ви ще не обірвали цей 228-61-23 номер телефона , це взагалі халява , негайно з ними звязуйтесь , і Ви заробите 300 + 100% - 360 = 240 на квадраті без жодного менінгіту , навіть будувати самостійно не прийдеться , просто візьмите в мене 600 , пінобетонному заводу заплатите 360 , 2 місяці очікування і вуаля , Ви при грошах , молодий , багатий і щасливий . Правда прийдеться трошки побігати , бо земельку на халяву десь взяти потрібно , в експлуатацію збудоване здати , але хіба це заботи в порівнянні з 240 доларвми на квадрат . Це ж на кожних 100 кв м по 12000 доларів в місяць , і після цього Ви ще хочете зі мною сваритись :?:
Та з такими задатками , Ви Ахметова за кілька років за пояс заткнете. + будете наймолодшим президентом , Київ за Вас проголосує однозначно , Ви гляньте Черновецький по кг гречки дав і ніхто з мера його скинути не може , а Ви при ціні в 360 за квадрат ( та що там 360 , цеж з накрутками в 200 % , дайош по 120 доларів ) Ви ж всю Україну в Київ переселите , думаю що з такими темпами потрібно буде й Путіну з Медвєдєвим хвилюватись , Ви ж не зупинитесь , і до клятих москалів доберетесь , у них там в Москві взагалі бардак , по 4000 баксів продають.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 917918919920921 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему