Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 921922923924925 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 23:32

budivelnik написав:Андрюша особисто нарвався , :

какие мы грозные :lol:
хамло в квадрате
вы лучше вспомните кто первый сорвался с человеческой речи на животный визг пару месяцев назад :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 23:43

turbina написав:Заемщиков отдадут на растерзание
http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2010/06/06/198923

Аренда обещает вновь стать доходной :twisted:
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 23:49

Андрей_В написав:
budivelnik написав:
математик ***)))
1800-1900 это если 1% в месяц - 1850
а если 3% то уже 2250
если брать даже посередине то получиться 2050, а не 1800-1900
вот так во всем, постояная профанация и передергивание
самое интересное шо находятся залетные алени которые ему верят
или измените прогноз на 1% в мес
или пишите шо будет 2050

*** - це єдине що Ви можете ,я свій підпис модернізував , опишіть тепер Ви як ми будемо скочуватись до 800 . Як на мене до 2012 залишилось всього 18 місяців , таким чином падіння в місяць повинно становити (1620-800 ) / 18 = 45,6 в місяць , щось я цього не спостерігаю .
Ви можете правда спробувати викрутитись і сказати що падіння повинно відбутись до кінця 2012 , тоді в нас є ще 30 місяців , і падіння в місяць повинно становити 820/30=27 доларів , цього також на спостерігається .

все таки модернизував
значит таки прогрес
уже с 22% соскочил на 11%
подумаешь, всего в два раза, какая мелочь :lol:
впрочем у строителей принято на два умножать)))

на меня переключаемся?
ну ну :D
считать умеем? похоже шо нет
я в начале года(тогда по домику было 1650) говорил шо в два раза(максимальное значение) за 2-3 года
т.е. 2,5 года, 30 месяцев от января
значит до лета 2012, до которого не 18 мес а 24

выше я уже говорил о -10-15% за этот год
за 2011 -20-30%(думаю в 2011 году будет достаточно резкое падение, т.к. до РН дойдет волна негатива, которая уже давно дошла до всех остальных рынков, РН всегда реагирует с большим запозданием)
и за пол 2012 года еще 10-15%
это все при неизменности курса грн

Андрей и будивельнык у вас спор весь крутится вокруг себестоимости. Вас по-моему заклинило.
Себестоимость не актуальна вообще сейчас.

А по поводу прозноза клоуна-будивельныка меня всегда интересовало сколько у него продержится терпения не менять в подписи свой прогноз. Уже как видим начал корректировать :)
Востаннє редагувалось turbina в Нед 06 чер, 2010 23:53, всього редагувалось 1 раз.
turbina

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 23:50

budivelnik написав:1 Іншими словами я признав що у нас ціни завищені на велику кількість продукції яка як має , так і не має жодного відношення до будівництва.
2 Мене не дивує завищення цін в автопромі наприклад в 2 рази , хтось же повинен платити податки , але мене дивує завищення цін на гроші , я маю на увазі валюту , адже за перетин кордону доларами ніхто податків не бере , тоді виникає логічне запитання
А чому долари в нас коштують в 2-4 разів дорожче ніж в Америці ( 15-18% кредит в порівнянні з 3-7% там ) .

Я так понимаю вопрос не в том, почему наши банки не могут взять кредит под 3% или получить рефинанс под 1% в баксах (ибо тут все просто), а о простых ипотечниках?

А вот вы сравните условия возврата банками проблемных долгов. У нас просто выселить человека из кредитной квартиры? А у них как 2 пальца. И не важно больна ли бабушка, есть ли там дети или нет - это уже вторично! Потому как там общество по другому устроено (социал. пособия и т.п. на которые можно жить).

Будут у нас подобные условия вышвыривания на улицу неплательщиков - то через некоторое время будут банки давать деньги и под более низкий %.

Через время - потому как у банка нет доверия к этим законам (если их еще примут - в чем я очень не уверен). А значит они будут перестраховываться. Вдруг новая власть прийдет и отменит - а олени начнут в ладоши хлопать - вот как о нас заботятся.

Поймите почему там нет такого - это все равно на человеке отразится - банк в убыток работать не будет, а большая конкуренция обеспечивает прозрачность доходов банков и их разумный уровень. Власть обеспечивает конкуренцию - двигатель экономики. Так что их законы в этой сфере более:
- честны к заемщику
- просты в использовании
- дешевле в общем - не нужны суды, выбивание долга и т.п.. а это еще и допзатраты
- исключают недобросовестных плательщиков - халявщиков, которые кредит берут не для того чтобы платить, а просто так а вдруг повезет...

Вот когда у нас не будут показухой заниматься - будет и у нас 7-9% годовых (но в валюте :D )

И в гривне может будет - при длительной стабильности и низкой инфляции.

Только вот когда это настанет? И настанет ли?
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 23:51

Андрюша а згадайте чию поведінку я спрогнозував на кілька кроків вперід і хто цей мій прогноз як телятко на налигачі виконав :?: Може почервонієте , хочаб перед монітором , а на рахунок відсотків , так я іїх в абсолютні цифри на раз-два переведую
Отже було 1650

1650 - (10-15%) =( 1402+1485)/2= 1443 , зараз 1619 -1443 = 177 / 7 місяців =25 доларів в місяць
за 2011 -20-30%(думаю в 2011 году будет достаточно резкое падение, т.к. до РН дойдет волна негатива, которая уже давно дошла до всех остальных рынков, РН всегда реагирует с большим запозданием)

1443 - 25 % = 1082 , (1443-1082 )/12 = 30 в місяць

1082 - 15%=920 , (1082-920)/6=27
Отже в два рази не вийшло , адже 1650 / 2 = 875 а не 920

Тепер дивимось що я написав трохи скорше
....і сказати що падіння повинно відбутись до кінця 2012 , тоді в нас є ще 30 місяців , і падіння в місяць повинно становити 820/30=27 доларів , цього також на спостерігається
.
Отже з математикою у Вас напряг , тай тикати Вас мордочкою в кізяки можна як котика маленького хоч після кожної вашої фрази .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 23:57

Я так понимаю вопрос не в том, почему наши банки не могут взять кредит под 3% или получить рефинанс под 1% в баксах (ибо тут все просто), а о простых ипотечниках?

Не правильно розумієте .
Для нас долар - товар такий самий як і автомобіль . Ціна на авто росте за рахунок того що на митниці імпортер сплачує море податків . На якій підставі росте ціна на долар , адже податки на митниці ніхто не сплачує , кошти у виробництво цього товару ніхто не вкладає , назад повинно повернутись та сама кількість товару що й прийде до нас . Чому ціна тут на цей товр 18 % річних , а там - 3-4 % річних , якщо нормальна маржа між залученими грошима ( депозит ) і наданими грошима ( кредит ) у всьому світі 1-3 % , чому у нас 14 % :?:
Питання для мене шкурне , адже гроші для мене ресурс який споживає більше ніж наприклад весь цемент з піском на будові.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 чер, 2010 23:57

budivelnik написав:Андрюша а згадайте чию поведінку я спрогнозував на кілька кроків вперід і хто цей мій прогноз як телятко на налигачі виконав :?: Може почервонієте , хочаб перед монітором , а на рахунок відсотків , так я іїх в абсолютні цифри на раз-два переведую
Отже було 1650

1650 - (10-15%) =( 1402+1485)/2= 1443 , зараз 1619 -1443 = 177 / 7 місяців =25 доларів в місяць

1443 - 25 % = 1082 , (1443-1082 )/12 = 30 в місяць

1082 - 15%=920 , (1082-920)/6=27
Отже в два рази не вийшло , адже 1650 / 2 = 875 а не 920

Тепер дивимось що я написав трохи скорше
....і сказати що падіння повинно відбутись до кінця 2012 , тоді в нас є ще 30 місяців , і падіння в місяць повинно становити 820/30=27 доларів , цього також на спостерігається
.
Отже з математикою у Вас напряг , тай тикати Вас мордочкою в кізяки можна як котика маленького хоч після кожної вашої фрази .

Будивельнык! С таким подходом к прогнозированию ты через пол года у меня видсмокчешь как телятко мой прогноз. Что тебе мешает через неделю абсолютно поменять свои подписи?
turbina

Повідомлення Додано: Пон 07 чер, 2010 00:02

А по поводу прозноза клоуна-будивельныка меня всегда интересовало сколько у него продержится терпения не менять в подписи свой прогноз. Уже как видим начал корректировать

Будивельнык! С таким подходом к прогнозированию ты через пол года у меня видсмокчешь как телятко мой прогноз. Что тебе мешает через неделю абсолютно поменять свои подписи?

Айде тепер розумієте чому я не хотів міняти жодної цифри в своєму підписі . Деяким до моєї точності як до неба , а все лізуть , повчають зі своїми 300-400 в Києві при курсі в 14.
В принципі нічого не змінилось , адже наявність цифри 3 % все одно не гарантувала її виконання , тим більше що говорячи мовою форекса існував стоп на рубежі в 1 % , а 3 - так мрія .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 чер, 2010 00:07

budivelnik написав:

Не правильно розумієте .
Для нас долар - товар такий самий як і автомобіль . Ціна на авто росте за рахунок того що на митниці імпортер сплачує море податків . На якій підставі росте ціна на долар , адже податки на митниці ніхто не сплачує , кошти у виробництво цього товару ніхто не вкладає , назад повинно повернутись та сама кількість товару що й прийде до нас . Чому ціна тут на цей товр 18 % річних , а там - 3-4 % річних , якщо нормальна маржа між залученими грошима ( депозит ) і наданими грошима ( кредит ) у всьому світі 1-3 % , чому у нас 14 % :?:
Питання для мене шкурне , адже гроші для мене ресурс який споживає більше ніж наприклад весь цемент з піском на будові.

Начнем стого, что доллар это не товар в том понятии в каком ты понимаешь. Дальше все - это приблуда не соответствующая реальности. А завышенный % по деньгам зашедшим сюда - это
в основном плата за риск. Так как риск большой от захода в Украину, поэтому вернуться назад должно +10% и больше.

В том то и дело, что НИКОГДА НИ ОДИН инвестор не планирует получить назад ту же сумму денег, что вложил ("назад повинно повернутись та сама кількість товару що й прийде до нас").

Ты горе-строитель знаешь ведь, что такое стоимость денег. А пишешь такую ерунду, что уши вянут.

И еще интересно, неужели ты и в форекс залез? и будешь учить там всех? НЮ, НЮ, давай посмотрим :) Лишний ЛОХ на форексе всегда нужен :)
turbina

Повідомлення Додано: Пон 07 чер, 2010 00:19

budivelnik написав:

Не правильно розумієте .

О! ну это совсем просто! Недавно у нас тут банк какой-то прыгал и в ладоши хлопал когда они взяли на западе кредит в 8% годовых. Реально надо бы считать 9-10%. Т.к. при размещении как правило заемщик продает облигации и эту процедуру надо сопровождать и кто-то на западе представляет интересы заемщика - а это допзатраты. Кстати это уже почти докризисный %. А это вообще то вопрос доверия того, кто дает кредит.
Много у нас компаний с кредитным рейтингом AAA? То-то и оно.
И со странаи также - потому и МВФ создан. Потому Греция мечтает взять кредит под 9%, а другие страны могут брать и под 3-4% достаточно легко.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

#<1 ... 921922923924925 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор