|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 26 лип, 2011 11:24
Шановний квесторе, цікаво було б знати Вашу думку шодо куратора НБУ в Кредитпромбанку.
-
aquadialog
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лип, 2011 12:34
aquadialog написав:Шановний квесторе, цікаво було б знати Вашу думку шодо куратора НБУ в Кредитпромбанку.
Ну, я не знайомий з цим паном...тому думки жодної нема ..про нього... Стосовно...льогкої суєти щодо Фініків і Кредитпрому... думка моя ..НЕ змінилася... Обидві банки мають слабкі баланси...але міцні характери..що й обумовлює їх низьке місце розташування в екскізі "банківського льоху"... але вони мені сподобались своєю боротьбою за життя...ці ледь не лопнувші банки... сподіваюсь, що їх не будуть добивати...і дадуть шанс ...вишкрябатися.... Нагадую, про всяк випадок, ... Ризик втрати грошей практично відсутній ЛИШЕ на ЗБЕРІГАЛЬНІЙ поличці ( в межах 1%) І він зростає ...з опусканням до підлоги порядкового нумера Банки..  ПС. Практика кураторства була поширена в країні в гостру фазу кризи ( в Росії вона поширена досі...кураторів мають Сбєр і ВТБ, наприклад..  )...думаю, що в Україні існує багато інших банок, котрим ТЕЖ не завадили наглядачі від центробанку...себто, пристальна увага саме до фініків і кредитпрому-це ризики , в основному , мають НЕ банківське походження...мабуть...хоча...хтозна... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лип, 2011 13:03
квестор
Дякую за відповідь.
-
aquadialog
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лип, 2011 13:15
Барак Обама не согласен с участниками форума, считающими, то 2 августа ничего не произойдет. Он готовит штаты к дефолту
-
Investor_K
-
-
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лип, 2011 13:41
Investor_K написав:Барак Обама не согласен с участниками форума, считающими, то 2 августа ничего не произойдет. Он готовит штаты к дефолту
Красива ІКЕБАНА дозволяє сильно цим фактом... не перейматися.... Хоча...на НАСЛІДКИ ДЕФОЛТУ ЕМІТЕНТА СВІТОВИХ ГРОШЕЙ... Цікаво буде подивитись... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лип, 2011 14:02
квестор написав: НАСЛІДКИ ДЕФОЛТУ ЕМІТЕНТА СВІТОВИХ ГРОШЕЙ... 
Ну, не ДЕФОЛТ, а так... ТЕХдефолт Але наслідки також можуть бути цікаві: зниження рейтингу США, короткострокове здорожчання долара, підвищення ставок...А для України - неможливість нових займів, відтік капіталів, і як наслідок - ймовірна девальвація гривні
-
kokon
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лип, 2011 14:08
kokon написав: квестор написав: НАСЛІДКИ ДЕФОЛТУ ЕМІТЕНТА СВІТОВИХ ГРОШЕЙ... 
Ну, не ДЕФОЛТ, а так... ТЕХдефолт Але наслідки також можуть бути цікаві: зниження рейтингу США, короткострокове здорожчання долара, підвищення ставок...А для України - неможливість нових займів, відтік капіталів, і як наслідок - ймовірна девальвація гривні
Ну,мабуть.. таки...не ТЕХдефолт...а техДЕФОЛТ... З рештою...можливо...а можливо й ні..хтозна.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лип, 2011 17:05
квестор написав: aquadialog написав:Шановний квесторе, цікаво було б знати Вашу думку шодо куратора НБУ в Кредитпромбанку.
Ну, я не знайомий з цим паном...тому думки жодної нема ..про нього... Стосовно...льогкої суєти щодо Фініків і Кредитпрому... думка моя ..НЕ змінилася... Обидві банки мають слабкі баланси...але міцні характери..що й обумовлює їх низьке місце розташування в екскізі "банківського льоху"... але вони мені сподобались своєю боротьбою за життя...ці ледь не лопнувші банки... сподіваюсь, що їх не будуть добивати...і дадуть шанс ...вишкрябатися.... Нагадую, про всяк випадок, ... Ризик втрати грошей практично відсутній ЛИШЕ на ЗБЕРІГАЛЬНІЙ поличці ( в межах 1%) І він зростає ...з опусканням до підлоги порядкового нумера Банки..  ПС. Практика кураторства була поширена в країні в гостру фазу кризи ( в Росії вона поширена досі...кураторів мають Сбєр і ВТБ, наприклад..  )...думаю, що в Україні існує багато інших банок, котрим ТЕЖ не завадили наглядачі від центробанку...себто, пристальна увага саме до фініків і кредитпрому-це ризики , в основному , мають НЕ банківське походження...мабуть...хоча...хтозна... 
..со столбами ничего не произойдет...в крайнем случае произойдет слияние или поглощение... рынок учитывает все... 
-
Плюшкин
-
-
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лип, 2011 17:10
квестор написав: Investor_K написав:Барак Обама не согласен с участниками форума, считающими, то 2 августа ничего не произойдет. Он готовит штаты к дефолту
Красива ІКЕБАНА дозволяє сильно цим фактом... не перейматися.... Хоча...на НАСЛІДКИ ДЕФОЛТУ ЕМІТЕНТА СВІТОВИХ ГРОШЕЙ... Цікаво буде подивитись... 
..зачем так сильно переживать..очередное переформатирование мирового финансового рынка..это обыкновенный рабочий момент.... ..при грамотном управлении капиталлом...бабки нужно зарабатывать при любом раскладе... каждый день....независимо есть кризис или нет кризиса...есть потоп..или нет потопа..  пс ...август- сенябрь..это бархатный и хлебный сезон...для ДЛЯ СТОЛБОВОГО ДВОРЯНСТВА 
-
Плюшкин
-
-
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
|