Ясно. А якісь проценти за це знімуть? Якщо у мене зарплата 2300, то скільки я можу взяти? Дякую.
Шановний(а) mossko!
Обмеження по сумі овердрафту визначаються керівництвом компанії у якій Ви працюєте і є індивідуальними для кожного користувача. Найчастіше, ця сума обмежується розміром середньомісячної заробітної плати.
З розміром відсоткової ставки Ви можете ознайомитись переглянувши відповідний додаток до Договору обслуговування платіжної картки.
Дякуємо за запитання.
Прес-служба Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Фінансова ініціатива» Сайт: http://www.finbank.com.ua/ru/
Шановний Андрію Івановичу, зараз по телебаченню активно рекламується депозитна програма для пенсіонерів, але коли наша бабуся спробувала перевести пенсію до Вашого банку виявилось, що такі послуги не надаються. Підкажіть будь-ласка чи планується найближчим часом отримання банком відповідної ліцензії, чи дозволу (чи як воно там зветься)? Справа в тому, що бабуся живе в Черкасах у приватному секторі і відділення Вашого банку дуже зручно для неї розташоване. А якщо взяти до уваги акційні відсоткові ставки, то дуже хотілося б щоб Ваш банк почав надавати такі послуги Дякую.
Шановний Leopold_S!
Ми з великою повагою та шаною ставимося до всіх наших пенсіонерів, до наших матерів та батьків. Ми вважаємо, що саме вони, як ніхто інший заслужили на гідне життя та забезпечений відпочинок. Саме тому надання доступних та якісних послуг пенсіонерам - один з пріоритетів розвитку нашого Банку.
Цієї осені Пенсійний фонд України проводитиме конкурс з визначення уповноважених банків з виплати пенсій та грошової допомоги.
Наш банк КБ "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" братиме участь у цьому конкурсі і, ми переконані, що отримаємо право виплачувати пенсії та здійснювати інші соціальні виплати.
Про початок надання послуг буде оголошено через ЗМІ, але кожного нашого клієнта пенсійного віку ми повідомимо особисто.
Щиро дякую за запитання. Запевняю, що жодне Ваше запитання чи пропозиція не залишаться без моєї відповіді.
Голова Правління ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» Циктор А.І.
Klastero написав:Учитывая последствия влияния мирового финансового кризиса на банковскую систему Украины, сегодня Национальный банк Украины особое внимание уделяет осуществлению качественного банковского регулирования и надзора . Банк Финансовая Инициатива тоже проверят. Так что, если что - будем в курсе.
Если Вам это будет интересно - в "ФИ" уже несколько недель идет проверка от НБУ. Поскольку куратора ТУДА еще не ввели - значит, не все так плохо Представители пресс-службы могут подтвердить мои слова - а могут и промолчать деликатно
Klastero написав:Mozart А в банках, где ввели кураторов, какой следующий ход?
Если я правильно понял Ваш вопрос - "Не последует ли за вводом кураторов введение временной администрации в банки"? Думаю, нет. Иначе бы СРАЗУ вводили ВА (если бы в этом была необходимость).
Klastero написав:Учитывая последствия влияния мирового финансового кризиса на банковскую систему Украины, сегодня Национальный банк Украины особое внимание уделяет осуществлению качественного банковского регулирования и надзора . Банк Финансовая Инициатива тоже проверят. Так что, если что - будем в курсе.
Если Вам это будет интересно - в "ФИ" уже несколько недель идет проверка от НБУ. Поскольку куратора ТУДА еще не ввели - значит, не все так плохо Представители пресс-службы могут подтвердить мои слова - а могут и промолчать деликатно
А сегодня уже в Банк экономики и развития собрались вводить, но Финансовая Инициатива вроде нигде не мелькает, специально просмотрел несколько ресурсов, по запросу " куратор в банке ФИнансовая Инициатива" только на этот комментарий и выбрасывает.
Здравствуйте! Подскажите сколько стандартно необходимо пройти времени от момента принятия денег в отделении банка до фактического начисления денег на мой счет?
Здравствуйте! Подскажите сколько стандартно необходимо пройти времени от момента принятия денег в отделении банка до фактического начисления денег на мой счет?
Шановна Marqus!
Якщо поповнення відбувається до 16 години, то зарахування коштів буде здійснено протягом дня. При поповненні після 16 години зарахування відбудеться наступного дня.
Дякуємо за запитання.
Прес-служба Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Фінансова ініціатива» Сайт: http://www.finbank.com.ua/ru/
Polza написав:Уважаемая пресс-служба. На сайте банк сообщает о том что в Кривом Роге открылось новое отделение банка на Мелешкина, 40. Хотелось бы узнать, работает ли сейчас отделение по адресу Гагарина, если я не ошибаюсь 27.
Шановна Polza!
Так, згідно з планом розвитку регіональної мережі, 21 липня розпочало роботу Криворізьке відділення №9, яке розташоване по вул. Мелешкіна, 40, прим. 217. Криворізьке відділення №2 продовжує свою роботу в звичайному режимі.
Більш детальну інформацію можна отримати на сайті Банку.
Большое спасибо, что всегда со вниманием относитесь к вопросам.