|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 10 сер, 2011 22:27
Monya3 я какраз так и планировал. Вопрос как столбить курс: заявлением или иском. ПС. Курс блин так быыстро растет что я завтра понесу очередное заявление на депо к которому я только сдал заяву на той неделе. Циферки однако другие уже... ПСС. Юристы мне посоветовали соглашаться закрывать позицию с убытком 9% - мол синица в руках, а через суд это может затянуться, темболее если не требуют подписывать мировую, то потом можно и пеню востребовать. В общем я в раздумии. Посмотрю завтрашний курс и если они не передумают топойдку таки наверно закрываться с сумарным убытком 9,92% после обналичивания.
-
alyoha
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 22:37
Звонила сегодня начальница отделения, предложила завтра-послезавтра забрать всё по курсу НБУ. Отказал: минимум курс продажи банка, у которого есть в наличии требуемый объём, и без подписи всяких бумаг. Подпишусь только при быстрой выплате по курсу продажи + 3% годовых(за 2 года). Будут затягивать процесс, добавится: 4%(на сегодня)по платёжке; 5% годовых упущенной выгоды; и т.д. РS в мае прошлого года предлагал по курсу НБУ в течении 7 месяцев - отказались. Почувствуйте разницу 5 мая 2010 года курс НБУ 299,48 грн/грамм; 10 августа 2011 года курс НБУ 453,59 грн/грамм
-
RA-SWAN
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 23:00
RA-SWAN Ох, а мне всетаки советуют сливаться... Кстати уверен ли ты что предлагали курс НБУ? Мне сегодня озвучили цифру 12836,56 гривен за 1 тр унцию. Это не НБУ и даже не межбанк, а вообще хз какой. Попросил назвать ком курс банка, но назвали только в граммах, а в унции перевести ниосилили, а мне в лом да и не моя забота это.
-
alyoha
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 23:04
Уверен. Курс межбанка-надры был до обеда, после обеда курс повысился до курса НБУ.
-
RA-SWAN
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 23:38
булава я з Вами не спілкувалася, щоб ви мені казали шо робити!!!
-
realinnusik
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 23:41
alyoha Курс на момент подачи иска о гривневом эквиваленте.... Дальше можно забирать вклад и судится за потерянную выгоду (разница в курсе НБУ и надры) + 3% годовых.... Если решите потянуть время то подайте платежки.... добавятся еще % пени..... Но тут Вам решать ибо золото сейчас растет..... потом может и упасть.... главное выбрать момент наиболее выгодный для себя..... Берите калькулятор и считайте + и - ..... По моему у Вас прирост в гривне на золоте составил ого и хвостик ....  так что если потеряете 9% - не велика потеря ..... + остается возможность в случае выиграша по иску о 3% и потеряной выгоде вернуть и их ...... Просто подайте иск о гривневом эквиваленте до того как забрать тело депо.... если есть охота судится.... Если нет то забирайте то что дают, только со спецами посоветуйтесь, и все делайте с холодной головой и взвешенно .....
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 23:57
Люди, рідні ви мої, не вірте тим фінансовим аналітикам, які кажуть, що потрібно зберігати кошти в гривні чи в доларах чи в євро . НІ! Просто вони зацікавлені в тому, щоб люди не вкладались в золото - адже це знімає фінансовий ресурс з ринку. І банкіри, і ті, хто грає на фондовому ринку, інвестиційні фонди і т.д. і т.п. Всі , абсолютно всі, фінансові інституції не зацікавлені в тому, щоб люди зберігали гроші в чомусь такому, до чого вони не матимуть доступу і не змоужть скористатися. От Понч - типовий представник такого лобі. Тут пару сторінок тому писав, що як зняти золото, то продати його буде важко через необхідність проведення експертизи. Абсолютна брехня! Експертиза - так, потрібна. Але я інвестую в золото з 2004 року і купа банків завжди згодні викупити золото з проведнням безкоштовної експертизи. Експертиза не дорога в порівнянні з маржою, яку отримують банки. Якщо зливок - 20 грамів і вище.
Тепер щодо зняття в гривні... 9% плюс один відсоток комісія. Синиця в руках. Але банк витерпіти 2 роки, щоб перед самим зняттям ТА здатися - це ідіотизм. Розумієте, не для того зацікавлені люди рятували банк, щоб він і далі перебував в стані недовіри і постійного обману вкладників. Навіщо тоді вони його рятували - щоб забрати свої депо? Ха. Так для цього вони (Фірташ)вклав більше, ніж там мав. Тобто після забирання своїх депо їм ще потрібно буде продати цей банк, а хто його купить з таким станом виплат по вкладам в золоті?
Ще одне. От Понч каже, що лише 5% від загальної суми заборгованості перед вкладниками - брехня! Було набагато більше. Але тиском і обіцянками багатьох змусили переветси золото в гривневий вклад з щомісячною виплатою відсотків. Надра був лідером у вкладах в золоті і спеціалізувався на цьому. Ще одне. Якщо хочете продати золото , то продайте мені. Я куплю по курсу викупу банка без проведення експертизи. Вірніше, експертизу зробить на місці ювелір. Доведеться пошкодити зливок, але все одно я потім тому ювелірові і продам згодом. Ювелірам непотрібна цілісність зливку. Ще одне. Навіть якщо не буде іншого виходу і після кінця серпня (на 12 число не потрібно розраховувати, бо навмисно затягнуть нормальну виплату, щоб остаточно вбити в людях віру), і я отримаю свій вклад в гривні, то в той же день куплю золото. Додам скільки не витсачатиме і куплю таку ж саму кількість золота. Останнього разу купував в квітні. "експерти" казали - маржа, переоцінене, неліквід і т.д. І що? - вже на 20 % майже виросло з квітня. В доларах! А в рік - взагалі на 44%. Час грає на нас - на золотих вкладників. Чим довше Надра затягуватиме з нормальною видачею, тим більше сам же банк і втрачає. 44% в доларах - задорогувато для банку, чи не так?
-
SerhiiM
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 сер, 2011 00:07
і ще одне. Золото - це та інвестиція, яка непідвладна нашим вітчизняним ні олігархам , ні бандитам при владі. Це не нерухомусть,яку можна обкласти податком, яа потребує постійних витрат на обслуговування. Це не земля, яку можуть змусити обробляти , можуть змусити забудовувати, можуть обкласти податком і т.д. Це не товари, які люди за свої заробені гроші купують, проїдають і нічого не передають нащадкам . Все зароблене - з'їдено! Діти мусять починати з нуля. А відтак вони - раби. За рабську плату працюватимуть на роботодавця, на уряд, на банк, на страхову компанію, на фінансових консультантів. Бо немають економічної свободи, не мають можливості показати їм всім хоч на деякий час середній палець.
Рекламують фондовий ринок? Ха. Хай Ахметов не вкладає мільярди в крупні промислові об'єкти з використанням у бізнесі корупційних та політичних зв'язків, а хай вкладе в фондовий ринок. Хай хоч половину своїх капіталів вкладе. ХАй так само зробить Тігіпко - супер-економіст, Азаров - капустяна голова, Тимошенко, Ющенко - "бідні" обділені жебраки, у яких забрали державне корито.
Простому українцеві немає куди вкласти гроші в Україні окрім як в золото.
Не тримайте гроші в валютних кошиках! Краще вже тоді купіть тону консервів і закопайте в погрібі .
-
SerhiiM
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 сер, 2011 00:09
Monya3 Вот тото же и оно. Сегодня растет, а что завтра - хз. Калькулятором я давно научился пользоваться )). конечно в золоте мой вклад неслабо добавил за последние 2 года и потерять 10% для обналички (помниться я искал кто мне за 20% отката поможет вернуть) не так и много, но ведь это не недозаработаные деньги а фактически потерянные. Ведь весь рост золота - это уже моя прибыль и делиться ей с банком - списывать свои убытки. Жалко отдавать 10%. Но по курсу Нбу как тут предлагали коллеге я бы наверно согласился... ПС. Иск подавать на что, на выплату пени или на возврат депо? ПСС. Иск в каком виде - на выдчу судового наказу или как "полноценное" судебное дело(или как его там назвать)?
-
alyoha
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 сер, 2011 00:10