Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 493494495496497 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Нед 04 вер, 2011 10:20

Вот прочел статью. Пишут, что пузырь может лопнуть и цены упадут.
_http://ubr.ua/finances/stock-market/ceny-na-zoloto-mogut-razrushit-mirovuu-ekonomiku-101356
С неделю назад забрал маму из неврологии. Спасибо врачам. Попутно диагностировали опухоль, камни в почках, желательна операция по установке кардиостимулятора. В пятницу говорил с кардиологом. Какой-то импортный аппарат двухсекционный стоит 24000 грн, если я правильно понял. Украинский стимулятор вроде бесплатно. А должен был отца планово ложить в кардиологию после его инфаркта. Подсчитал расходы на все - где-то вклад в Надре. Вот такая жизнь. Может прийдется переходить на гривну.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 вер, 2011 19:03

Якщо у Вас гроші на поточному рахунку і працівникам Надра банку не вдалось Вас переконати покласти гроші на депо, то зараз є чудова нагода гроші з банку забрати частинами. А саме через дзвінок в колцентр добова пайка для видачі збільшується до 5000 грн. І так щодня.
Вперед.
0203iua

Повідомлення Додано: Нед 04 вер, 2011 19:10

Re: Надра

цій чудовій нагоді вже третій тиждень. до неї ще чудовий -1% за видачу.
булава

Подякував: 3 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 вер, 2011 21:04

tumos
Украинцы поиграть в эту игру вряд ли смогут из-за необходимости платить НДС при покупке золотых слитков у банков, широкого спреда между курсом покупки и курсом продажи, а также необходимостью уплачивать 5%-ный налог при продаже (с разницы между ценой покупки и продажи согласно Налоговому кодексу). "Разница цены между безналичным и наличным металлом — это затраты на штамповку, страховку, транспортировку и стоимость оформления таможенных документов при завозе слитков на территорию Украины либо другой страны",— объясняет Ирина Павленко.
:D якщо в статті таке написано,то ій гроші ціна
SerhiiM

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2011 11:51

вообщето в отделении на артема уже можно снять депозит целиком, что я и сделал.
депо был в долларах, сначала предлагали приходить снимать по 600уе в день(в пересчете на грн), отказался, заказал целиком гривны на след день. отдали -1%. +5грн на закрытие счета. и до свидания надра.

долларов в кассах нет, разве что кто то принесет за кредит..
eugene2009

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2011 12:11

Надра

сегодня доблестный колектив "надра банка" поздравил СМСкой с днем "підприємця" :D
на что это они намекают? :lol:
Lucke

Подякував: 15 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2011 12:17

булава написав:а "начальниця" що вам обіцяла? що з цього нового відкритого вами депо не візьме 1%?

Ну начальниця мене терпить, а головне що йде мені на зустріч і допомагає максимально вигідно забрати гроші. Звичайно це гра з її боку, але всеодно веде поводиться чемно. З нового депо ніякого 1% стягуватися не буде - вона перша доречі це запропонувала. Ну то подивимося ще.. Вони думають значно повільніше чим я міняю свою думку, і ще повільніше чим змінюється ситуація на ринку. Щось всередені мене вже починає хотіти все й одразу і до того ж злитками...
Народ, в чому сенс зберігати їх вдома. Наприклад за якою ціною я можу потім переконівертувати злитки в гроші? Тобто продати на чорному ринку наскільки дороще курса НБУ?
alyoha

Подякував: 25 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2011 12:34

якщо за 1% вона запропонувала, то, мабуть, краще забрати багато, щось залишити на депо, як обіцяли.

_http://finance.ua/ru/metals
булава

Подякував: 3 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2011 13:09

Десь я при так і ромірковую - принципова позиція не дати банку заробити на мені ні копійки при поверненні мені депозиту. Тому забираю все без коміссій і щось лишу на депо який теж при поверненні не підлягає комісіїї.
Але бумаги же не підписані тай банк ще не сказав своЄ "згоден" Тому я залишаю за собою право передумати і вимагати злитками.

ПС. Наведена вами таблиця говорить що загалом банки продають золото дороще курсу НБУ а викуповують дешевше.
Ціна НБУ за 1 гр дорівнює на сьогодні 475гр
Прорпозиціі банків щодо викупу на рівні 462 гр
До того ж можете ще заплалатити за єкспертизу.
Тобто НЕ ВИГІДНО!
З іншого боку фіз особа що хоче купити золото не купить його в банку дешевше ніж 502 гр.
Тому на перетині курсу НБУ і курсу банку десь і буде справедлива ціна чорного ринку. Але знову постає питання єкспертизи(хто платить) і ризику. Сперд між 475 і 502 не такий і великий.
Як висновок - я не розію поки що тих людей що хотять отримати фізичними злитками. Навіщо?
alyoha

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2011 13:27

Как уйти от уплаты 1% при закрытии депо

Пришла мне в голову такая мысль. При открытии новых депо, они открывают новый тарифный пакет где не берется 1% за обналичку.
Итого:
Вам нужно закрыть старый тарифный пакет.
Открыть новый ТП вместе с символическим депозитом (скажем 1000 гр)
Закрыть старый депо с переводом его на текущий счет нового ТП
Я знаю что надра не разрешала закрывать ПТ пока к нему привязан депо, но я не уверен что это правомерно. По крайней мере в договоре вроде такого нет.
alyoha

Профіль

#<1 ... 493494495496497 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор