Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
int13 написав:А по поводу - Банкам забороняється вимагати від клієнта придбання будь-яких товарів чи послуг від банку або від спорідненої чи пов'язаної особи банку як обов'язкову умову надання банківських послуг. Так послуга единая и неделимая - пакет называется
З чого Ви взяли, що це пакет послуг? Ссилку наведіть де прописано, що Приват обслуговує виключно пакетно зарплатні проекти! Оформляються ТРИ різні продукти до кожного ВЛАСНИЙ договір приєднання! Невидавайте бажане за дійсне, Приват в цій ситуації напряму порушує нормативну вимогу Банкам забороняється вимагати від клієнта придбання будь-яких товарів чи послуг від банку або від спорідненої чи пов'язаної особи банку як обов'язкову умову надання банківських послуг.
2. Банкам забороняється вимагати від клієнта придбання будь-яких товарів чи послуг... Что именно приобретается в нашем случае не подскажите? Претензии предъявляйте Авалю, Укрсиббу или Укрсоцу - там пакеты с абонплатой.
TAG написав:
PrivatBank написав:Уважаемый dmitry_ck, в рамках пакетного обслуживания Вашему ребенку предлагается депозитная карта к депозитному вкладу "Копилка" для накопления средств
Так она предлагается или навязывается? Можете полностью текст приказа из ПриватДок о пакетном обслуживании предоставить? Там оформление пакетом ОБЯЗАТЕЛЬНОЕ, или по желанию клиента?
Невидавайте бажане за дійсне, Приват в цій ситуації напряму порушує нормативну вимогу Банкам забороняється вимагати від клієнта придбання будь-яких товарів чи послуг від банку або від спорідненої чи пов'язаної особи банку як обов'язкову умову надання банківських послуг. Чи на Вашу думку заповнення анкети-приєднання означає, що я ВСІ описані продукти використовувати маю ОБОВ"ЯЗКОВО й на це погоджуюсь?
int13 Й якщо я не виявляю бажання оформляти продукти, то незаповнюю відповідні поля! Навіть в ксероксі паспорта вказую, що його надано для отримання виключно зарплатної карти! Й все ж Приват нав"язує депозитку й кредитку незважаючи на ПРЯМЕ ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА. То ж не видавайте бажане за дійсне, вигороджуючи Приват.
BBC написав:int13 Й якщо я не виявляю бажання оформляти продукти, то незаповнюю відповідні поля! Навіть в ксероксі паспорта вказую, що його надано для отримання виключно зарплатної карти! Й все ж Приват нав"язує депозитку й кредитку незважаючи на ПРЯМЕ ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА. То ж не видавайте бажане за дійсне, вигороджуючи Приват.
В чем нарушение, укажите конкретный пункт ЗАКОНОДАВСТВА?
УкрСиббанк Зарплатний проект «All Inclusive» — це отримання зарплати та інших виплат від підприємства за допомогою платіжних карток MasterCard та Visa, а також поєднання банківських і страхових послуг, різноманітних додаткових сервісів та привілеїв в одному рішенні.
УкрСоцбанк Тепер Ви можете оформити необхідну Вам зарплатну картку обравши один із Пакетів банківських послуг.....
Аваль В рамках зарплатного проекту з компаніями та організаціями Райффайзен Банк Аваль пропонує відкриття та обслуговування карткових рахунків на умовах тарифного пакету «Оптимальний»
ПриватБанк В рамках зарплатных проектов банки предлагают осуществлять выплату целевых средств сотрудникам организации на пластиковые карты международных платёжных систем Visa и MasterCard. ПриватБанк предлагает своим клиентам«зарплатный пакет услуг», который обеспечит комплексное обслуживание сотрудников организации, а не только получение заработной платы. ПриватБанк бесплатно предоставляет сотрудникам организации зарплатный пакет, в который входя сразу три карты.
И тут появляется такой себе BBC и объявляет во всеуслышание - вы все Порушили законодавство.
Еще раз, не желаете получать пакет, к Вашим услугам пока еще есть и другие банки. А Приват выдает только пакетом
int13 Дуже гарно орієнтуєтесь на сайті Привата. Дякую за наведені посилання. Зарплатний пакет Привата мене невлаштовує, але відмовитись від нього можу лише звільнившись Все завдяки агенській програмі Привата для керівництва Вибрав інший шлях на картковому рахунку в Приваті "0", депозитці "0", кредитці "0". Хоча 95% розрахунків проводжу за допомогою карток, у тому числі кредитних, але інших банків куди й направляю ВСІ зняті у Приваті кошти.
Уважаемый ВВС, в рамках пакетного обслуживания Вам предлагается кредитная карта "Универсальная" совершено бесплатно. У данной карты есть масса преимуществ (льготный период до 55 дней, участие в программе Бонус+, возможность осуществлять платежи в сети Internet, карта международного формата, т.е. возможна оплата заграницей. Кредитная карта "Универсальная" сделана на базе карты Visa Classic, стоимость которой 150грн, Вам же она открывается бесплатно). Кредитную карту можно использовать как личную дебетную карту. При хранении личных средств более 100грн (выше кредитного лимита) Вам начисляется процент на остаток (10% годовых). Более подробно с системой "Бонус+" Вы можете ознакомиться на сайте http://bonus.privatbank.ua/ , с тарифами кредитной карты - http://privatbank.ua/info/index1.stm...=5_10_5ar.html С уважением, ПриватБанк.
PrivatBank В стилі Приватбанка: http://privatbank.ua/info/index1.stm...=5_10_5ar.html При відкритті Unable to load "/index1.stm...=5_10_5ar.html" Саме через такі незначні проколи при роботі з сервісами Привата й довелось відмовитись від активного використання продуктів Привата. Наразі вибрав для себе оптимальні параметри обслуговування в інших банках. P.S. Дуже добре, що нарешті з'явилась активна офіційна позиція банка на форумі. Чекатиму змін на краще, може колись й повернусь до активних клієнтів Привата, а поки поспостерігаю осторонь з "0" на рахунках.
BBC написав: Зарплатний пакет Привата мене невлаштовує, але відмовитись від нього можу лише звільнившись
Цікаво, якими додатковими проблемами для бухгалтерії (чи керівництву) погрожує ситуація, коли кожен працівник буде самостійно вибирати банк для перерахування зарплатні. Стикався з тим, що ні працівники не проявляють ініціативу, ні керівництво або бухгалтерія навіть чути нічого не хоче про такий "волюнтаризм".
int13 написав: Еще раз, не желаете получать пакет, к Вашим услугам пока еще есть и другие банки. А Приват выдает только пакетом
Во-первых, не знаю, как другие банки, а Укрсиб не навязывает свой долбаный олл инклюзив. У меня там зарплата, так что знаю, о чем говорю. Предлагать предлагали, но зарплатку без проблем открыли и без пакета (и я далеко не один такой). Во-вторых, реалии жизни таковы, что сотрудника не спрашивают, в какой банк его зарплату переводить. Просто предлагают не высовываться и не отсвечивать, чем некоторые банки (Приват, например) и пользуются. Мне просто интересно, были ли прецеденты, чтобы в достаточно крупной фирме какой-то сотрудник сказал, что он хочет получать зарплату на счет в другом банке, а не том, который был выбран руководством. Лично у меня один пример (и это не мой пример, кстати ). Но там не сотрудники пошли поперек высочайшей воли, а разумное руководство предложило на выбор несколько крупных банков.
BBC написав:Невидавайте бажане за дійсне, Приват в цій ситуації напряму порушує нормативну вимогу Банкам забороняється вимагати від клієнта придбання будь-яких товарів чи послуг від банку або від спорідненої чи пов'язаної особи банку як обов'язкову умову надання банківських послуг. Чи на Вашу думку заповнення анкети-приєднання означає, що я ВСІ описані продукти використовувати маю ОБОВ"ЯЗКОВО й на це погоджуюсь?
я так розумію шо придбання - то за бабки. а як на шару - то мона втюхати. Чим бегемот і користуєця. Певно мона судитись може й навіть перемогти, але то добіса часу й грошей...