Шановний Квесторе, що скажете про висловлювання нєкого Соскіна, про те, що гривня впаде до 12грн/1бакс? Я розумію, що то напевно дурість. Але коли та дурість тиражується, це трохи нервує. з.і. 8,6грн/1бакс я ще зрозумію, більше - то занадто.
10/9/9 написав:Шановний Квесторе, що скажете про висловлювання нєкого Соскіна, про те, що гривня впаде до 12грн/1бакс? Я розумію, що то напевно дурість. Але коли та дурість тиражується, це трохи нервує. з.і. 8,6грн/1бакс я ще зрозумію, більше - то занадто.
Робота в п. Соскіна така-ГОВОРИТИ....хоча, коли я колись його слухав наживо він на мене враження НЕ справив... Ймовірність курсу 12грн за 1 долар США - висока... Але... ПІЗНІШЕ... Мабуть....
ПС. Мій "прогноз погоди" залишається незмінним з 14січня сєго года....8+/-2,5%. І БАСТА.
квестор написав:Сведбанк избавляется от физлиц 20.09.2011 14:16
Сведбанк, подконтрольный шведской банковской группе Swedbank, перестанет обслуживать население — финучреждение полностью переключается на работу с корпоративными клиентами. Соответствующее решение принято акционером банка.
«Этот шаг соответствует общей стратегии группы, которая ставит своей целью предоставление универсальных банковских услуг на рынках Швеции и стран Балтии, но избирает более сфокусированные стратегии на рынках других стран. В Украине упор будет сделан на крупный и средний бизнес», — говорится в сообщении пресс-службы Сведбанка.
Процесс преобразования Сведбанка в корпоративный банк займет около двух лет.
«Начиная с сегодняшнего дня украинский Сведбанк начинает ряд мероприятий, направленных на прекращение розничных продаж и выход из розничного сегмента. Однако банк продолжит обслуживать текущих розничных клиентов в Украине в период трансформации, и у них будет достаточно времени для поиска альтернативных решений их будущих финансовых потребностей», — успокаивает финучреждение.
Шкода...але не будем плакати.. Таке життя...
ПС. Свед латаючи пробоїни у своєму дракарі визнає поразку( другим серед "західних")в роздрібному банкінгу і переходить в групу понтових корпоративно-шпекулятивних"модних трендів і брендів", приєднуючись до кумпанії : Сіті, ІНГ, Дойч і КІБ Креді Агріколь...
Процесс преобразования Сведбанка в корпоративный банк займет около двух лет.
брависсимоза два года много воды утечет ..как раз к налу очередному новому кризису..ну-ну посмотрим на розничный бизнес не потянул банк...и пытается скрыть такой недостаток...типа перепрофилирование на корпаротивных клиентов...виртуозы в банке сидят
Batarejkin написав:А что с Креди Агриколь в Украине не так? То что во Франции его подколбашивает знаю.
Среди крупных иностранных банков, которые бросили своих дочек в Аргентине и не стали им помогать во времена кризиса 2001-2002 был и Креди Агриколь. А что будет в случае ВОЗМОЖНОГО кризиса в Украине?...
Batarejkin написав:А что с Креди Агриколь в Украине не так? То что во Франции его подколбашивает знаю.
Среди крупных иностранных банков, которые бросили своих дочек в Аргентине и не стали им помогать во времена кризиса 2001-2002 был и Креди Агриколь. А что будет в случае ВОЗМОЖНОГО кризиса в Украине?...
Не лякайте, пан Квестор ясно дав зрозуміти - криза в Україні неможлива при будь яких обставинах Будуть лише десь-колись-якісь місцеві негаразди. Як от у Біларусі ... Ну й нехай ....
Bolex, Ви передьоргуєте слова Квестора. В Білорусії заєць впав в рази. В Україні ж Квестор бачить коливання відносно долара +-2,5% цього року і +-4% наступного року. Якщо Ви не згідні, приведіть свої прогнози а час покаже. Наразі прогнози Квестора від 14 січня 2011 року в основному справджуються.
tatop написав:Bolex, Ви передьоргуєте слова Квестора. В Білорусії заєць впав в рази. В Україні ж Квестор бачить коливання відносно долара +-2,5% цього року і +-4% наступного року. Якщо Ви не згідні, приведіть свої прогнози а час покаже. Наразі прогнози Квестора від 14 січня 2011 року в основному справджуються.
Я нічого не "передьоргую". Я лише роблю логічні висновки. Повторюватися не бажаю, але якщо вам вже так тяжко прочитати мій допис на попередній сторінці, я спробую.