|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 26 вер, 2011 12:12
tumos tumos написав. Был очень удивлен, что Вам присудили инфляционные на металл. В мене гривня, а до Верховного суду касаційну скаргу подали будто вклад в золоті. Навіть,як аналогічне рішення по золоту,додали рішення Одеского суду. По металу інфляційні не присуджують ( якщо районний суд присудить, то Верховний відмінить), для вашого випадку почитайте в реєстрі судових рішень.
-
Odnopolchanin
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 27 вер, 2011 15:48
Monya3 Банк згоден віддати по виконавчому листу 3% річни та інфляційні, але потрібно сплатити податок 15% з всієї суми.Законно це чи ні, відпишіться.
-
Odnopolchanin
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 27 вер, 2011 16:36
Monya3 Банк згоден віддати по виконавчому листу 3% річни та інфляційні, але потрібно сплатити податок 15% з всієї суми.Законно це чи ні, відпишіться. Они пояснили,что за налог собираются удержать, если подоходный, то его можно заплатить и позже.
-
astor
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 вер, 2011 17:43
astor написав:Monya3 Банк згоден віддати по виконавчому листу 3% річни та інфляційні, але потрібно сплатити податок 15% з всієї суми.Законно це чи ні, відпишіться. Они пояснили,что за налог собираются удержать, если подоходный, то его можно заплатить и позже.
15% только от 3% и инфляции. Не забудьте стребовать платежный документ об уплате налога от вашего имени
-
ostinmartin
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 вер, 2011 18:18
Згоден. ПДВ має бути сплачено з прибутку. Тобто з 3% та інфляційних.... Їх можна платити потім - коли податкова пришле декларацію.... З пені здається ПДВ не стягується....
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 вер, 2011 18:41
Monya3 Спілкування з банком відбулось по телефону. Вияснив, що банк з мене утримає податок 15%.За мене ще й в пенсійний фонд сплатятить, також банківські операції, разом майже 33% . Тому завтра все виясню в відділенні за якими статтями намагаються нагріти. Поспілкувався з держвиконавцем виконавцем по сплаті податку з 3% річних та інфляційних. Відповідь мені була дана така, що за виконавчим листом стягуються всі кошти до копійки, а податок можна сплатити самому в місячний термін(чи є це податком і сам податок, ще потрібно уточнити).
-
Odnopolchanin
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 27 вер, 2011 19:36
Monya3 написав:Згоден. ПДВ має бути сплачено з прибутку. Тобто з 3% та інфляційних.... Їх можна платити потім - коли податкова пришле декларацію.... З пені здається ПДВ не стягується....
НДС(ПДВ) платят только те, кто зарегестрирован как платещик НДС. Простой гражданин не может быть плательщиком НДС, то есть НДС Вы не платите. Подоходный налог могут потребовать заплатить. Но Вы сами решаете платить или не платить. А если платить, то когда платить. По закону Вы можете заплатить весной следующего года, после получения дохода. А вот является ли 3% и инфляционные доходом, который облагается налогом, ещё большой вопрос. Я бы в банке не платил ничего. Но с толковым бухгалтером проконсультировался бы.
-
RA-SWAN
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 вер, 2011 21:42
RA-SWAN написав. Я бы в банке не платил ничего. Но с толковым бухгалтером проконсультировался бы.
Адже відповідно до частини другої статті 22 Цивільного кодексу збитками є: 1) втрати, яких особа зазнала у зв'язку зі знищенням або пошкодженням речі, а також витрати, які особа зробила або мусить зробити для відновлення свого порушеного права (реальні збитки); 2) доходи, які особа могла б реально одержати за звичайних обставин, якби її право не було порушене (упущена вигода).
-
Odnopolchanin
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 вер, 2011 07:44
Мне кажется только у нас в Украине могут додуматься до такого ПДВ с ифляционных выплат.
-
5vva
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
|