|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 01 жов, 2011 18:33
andrewustravel написав:Daralex А я, таких товарисчей, называю трепачами(українською - брехунами).
Ви мене чи турбіну називаєте тріплом ? Якщо мене , то прошу до Львова , якщо побачите 1300 м2 збудованих мною за останніх 3 роки з підтвердженнями від мешканців цього житла , що я це я - я отримаю право постійно називати Вас .... самі виберете як Якщо тяжко їхати - почекайте , за місяць викладу оновлені фото ...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 01 жов, 2011 18:35
andrewustravel написав:А вот позвольте задать интересный вопрос экспертам форума, по теме с которой я немного знаком, особо интересует мнение "посторонним.В" и "яшки-американца".
"риалторов" объединяет одна черта, по которой их можно вычислить моментом - это черноротость с ровного места))) впрочем я уже привык к здешним никчемам, которые могут виртуально покакать и попукать, безнаказанно физически))) но, оставим этот слабым барышням)) Так вот условия: на протяжении 2009-2011годов были проданы квартиры в двух новых домах в городе Обухов(последняя ушла две недели назад). Цены за метр начинались с 5150грн. за 1кв.м. - на этапе дом не сдан в эксплуатацию до 5700грн. за 1кв.м.(по двушкам), по однокомнатным дошли до 7500грн. за 1кв.м. Так вот вопрос: будут ли дорожать квартиры в городе Обухове, если с 2009года по сей день не сдано, не построено и не заложен фундамент ни одного многоэтажного дома?
эти цены и есть киевские, бо покупают там массово киевляне, либо работающие в киеве, шо уже одно и тоже т.е. вот они, реальные цены на киевский бетон ну это я уже говорил по поводу нету там квартир? так будут покупать в других городах спутниках - какая разница с какого города в киев на работу ездить?)) т.е. нужно не пукать в эфир, но чаще читать внимательно форум - все уже давно сказано по этому поводу
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2011 21:53
turbina написав: Daralex написав:turbina Хм... Я бы назвал его инвестором...
Инвестор или спекулянт - какая разница. Главное, что не строитель. Я же не называю себя строителем, хотя когда-то своими силами строил себе гараж.
Если гараж строил, чего же на метро катаешься ?
-
Сиплый
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2011 21:58
budivelnik написав: Daralex написав:turbina Хм... Я бы назвал его инвестором...
А я б назвав себе інвестором в квадраті 1 Інвестую в розвиток власної виробничої бази 2 Отримую прибуток як від фінансових так і від технологічних досягнень (власних ) ПС Для турбіни 1 Повідомлення потрібно читати повністю а не тими частинами які зрозумів. 2 При народженні ( у нас в крайньому випадку ) людину не причисляють до якоїсь касти , тому у випадку проблем в галузі в якій вона працює ( особливо якщо ці проблеми створили зовнішні чинники ) людина має право змінити як вид діяльності так і способи вкладення своїх коштів. ППС для турбіни А обмін валют туди/сюди - це смертельний гріх чи досягенння доступне тільки обраним ? І себе Ви куди приписуєте в лоно тих спекулянтів які нічого не мають і всіх критикують , чи тих хто вклавши 1 грн мріє про мільон ? ПППС для турбіни Коли людина виростила одну квітку - вона не садовод а-ля Мічурін , коли спекулянт на американській нерухомості за все своє життя за гроші тата й мами збудував гараж в пісочниці - він не будівельник А от коли людина за пару останніх років за власні кошти збудувала житла яке продала на мільони гривень - вона може позволити собі називати себе будівельником.
Так турбина "купил житло" в США явно не для жизни а забарижить.
-
Сиплый
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2011 22:19
Сиплый написав: turbina написав: Daralex написав:turbina Хм... Я бы назвал его инвестором...
Инвестор или спекулянт - какая разница. Главное, что не строитель. Я же не называю себя строителем, хотя когда-то своими силами строил себе гараж.
ждет, когда камри по пятёрке будут 
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2011 22:52
ВИТУС написав:Адрюша, ты 
привет Витёк!)) как дела? сколько впарил метров аленям? прашу расклад подробный
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2011 23:34
Сиплый написав: turbina написав: Daralex написав:turbina Хм... Я бы назвал его инвестором...
Ну я тоже на метро катаюсь. И что с этого?
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2011 23:48
budivelnik написав:Відповідь 1Моя заява про те що я рахую свій прибуток ( заощадження) в м2 не розходиться з моїм повідомлення пів-річної давності , що у випадку різкого росту курсу доллара . мені прийдеться на певний термін ( рік-два ) вийти з ринку нерухомості і перевести свої капітали в інші галузі. Пояснення 1 Практично всі тут присутні не усвідомлюють що процес будівництва - досить тривалий і від перших вкладень грошей в обєкт до його продажу проходить в мене від 12 до 36 місяців. 2 В мене є надія , що частина тут присутніх не здивується , почувши що я починаю будівництво і при цьому на момент початку володію тільки сумою яка позволить мені безперебійно працювати на протязі приблизно місяця ( тобто це близько5-10% від загальної суми ). Всі інші гроші надходять до мене виключно від продажу вже раніше збудованного і проданного а також за рахунок погашення попередніми покупцями своїх кредитів перед мною . 3 Таким чином , мені складно аналізувати результати своєї діяльності в грошовому еквіваленті , так як частка готівкових грошей до частки коштів вже вкладених в квадратні метри - становить не більше 10% , а так як частина цих метрів є в стані недобудови з різними ступенями готовності , то оцінювати їх вартісну величину - практично не можливо . 4 Тому знаючи які фізичні обєми мені потрібно виконати над будь якою кількістю наявних в мене м2 , я чітко знаю в будь-який момент скільки в мене житла в приведенні до готових м2. Відповідь 2На рахунок роялів - можу сказати слідуюче Я не маестро і не власник магазину музикальних інструментів , але якби Ви написали що пропонуєте мені обмінювати результати моєї праці на результати Вашої , мене б зацікавили слідуючі ( бетон , метал , металочерепиця , піноаласт , клеї , гіпсокартон )
Будівельник, я звичайно можу лише допустити, так як само собою тільки Вам видно як воно там на справді - кому в чому рахувати, але навіть з вищенаведеного повідомлення можна зробити висновок, що не в метрах а в грошах; це тому що вийти все-таки прийдеться. І ось в цей проміжок часу, "у виході" - бетон, метал, металочерепиця, пінопласт, клей і гіпсокартон, в якості результатів праці когось, не факт що Вас би зацікавли. Але звісно це лише припущення.
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2011 08:52
Kolop Будівельник, я звичайно можу лише допустити, так як само собою тільки Вам видно як воно там на справді - кому в чому рахувати, але навіть з вищенаведеного повідомлення можна зробити висновок, що не в метрах а в грошах; це тому що вийти все-таки прийдеться. І ось в цей проміжок часу, "у виході" - бетон, метал, металочерепиця, пінопласт, клей і гіпсокартон, в якості результатів праці когось, не факт що Вас би зацікавли. Але звісно це лише припущення.
1 Вічного нічого не має , життя динамічне , тому алгоритми прийняття рішень не дивно що змінюються 2 Наприклад . В 2009-2010 , я вивів досить суттєві суми з будівництва на розширення власного торгового бізнесу , але зробив це не тому що очікую розвалу в будівельній галузі , а тому що людське життя коротке і потрібно не ломатись в закриті двері , а вміти заходити з інших боків . 3 З точки зору бізнесу Будівництво потребує настільки багато коштів , що в мене не було можливості за рахунок власних ресурсів будувати по 1000 м2 , продаючи тільки по 300-350 в рік , тому я й запустив кошти туди де вони обертаються швидше. 4 Не факт , що коли я вирішу покинути будівельний бізнес , я все переведу в гроші , я припускаю здачу збудованного в оренду .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1