2 Аристарх
Значит я могу позволить себе кредит, ежемесячная выплата которого по размеру не превышает половины моей зарплаты?
|
|
![]() 2 Аристарх
Значит я могу позволить себе кредит, ежемесячная выплата которого по размеру не превышает половины моей зарплаты?
![]() Банк «Хрещатик» установив прибутковість власних облігацій сБанк «Хрещатик» установив відсоткову ставку за власними облігаціями серії «G» на сімнадцятий, вісімнадцятий, дев’ятнадцятий та двадцятий купонний періоди (з 27.10.11 по 24.10.12) у розмірі 15,5% річних.
Згідно Проспекту емісії облігацій 27 жовтня передбачено достроковий викуп облігацій серії «G». Заявки приймаються з 11.10.11 по 21.10.11. ![]() Совершенно верно. И, на мой взгляд, это справедливо. Наверное. ![]() ![]() ![]() ![]() Я слышал что под эгидой Государственного фонда содействия молодежному жилищному строительству тоже дают ипотечные кредиты для молодёжи, только даже беспроцентные. И что можно обращаться в любой банк чтобы взять кредит по такой программе. Так как этот Фонд содействия молодежному жилищному строительству подписал договора более чем с 20 банками Украины.
![]() Ну, звичайно, якщо брати кредит 800000грн, то треба мати депутатську зарплату. А якщо купувати звичайну однокімнатну квартиру в Києві до 60000$, то програма ДІУ стає дуже привабливою, бо щомісячні виплати стають невеликими
![]() Вот Вы тут общие фразы употребляете, а конкретики никакой. А цифры где? Да я брал кредит на 800 тыс. грн. Скажу более – мой объект стоил больше, просто это та сумма, которой мне не хватало. В Диу мне рассчитали ежемесячную выплату в размере 14,5 тыс . То есть зарплата должна быть в районе 30-ти тыс. А если Вы к примеру берёте в Диу кредит в эквиваленте 60 тыс. долларов – 480 тыс грн. и ежемесячная выплата будет составлять 8,8 тыс грн. и зарплата у Вас должна быть в районе 18-ти тыс. грн…. Это ли не депутатская зарплата? Или Вы хотите сказать, что 18 тыс. грн. это среднестатистическая зарплата по Украине? У меня и такой не наберётся. Так кому и что Вы пытаетесь доказать? Что в Диу кредиты общедоступны для средних слоёв населения?[/quote] Насправді все залежить від першого внеску. Якщо знову ж таки взяти для прикладу однокімнатну квартиру вартістю 480 тисяч гривень, то при сплаті 50% першого внеску, максимальний місячий платіж по кредиту за стандартною схемою на термін 30 років по програмі ДІУ будуть становити 3466.67грн. Кожен вибирає для себе найзручніший варіант. ![]() ![]() Банк «Хрещатик» розширює географію переказівБанк «Хрещатик» розширює співпрацю з системами термінових грошових переказів та пропонує своїм клієнтам скористатися міжнародною системою грошових переказів для приватних осіб UNIStream.
За допомогою UNIStream протягом 10 хвилин клієнти банку — приватні особи можуть перерахувати долари США, євро та російські рублі у більш ніж 190 тисяч точок обслуговування системи переказів, які знаходяться у 95 країнах світу. Детальніше про грошові перекази на сайті банку. ![]()
Расскажите поподробней про молодежные кредиты, о которых вы пишете. Где об этом можно больше узнать и какие там условия?
![]() Кто-нибудь пользовался этой системой UNIStream? Обычно переводил деньги через Western Union, но это одна из дорогих систем. UNIStream дешевле?
|
|