2 Аристарх
Значит я могу позволить себе кредит, ежемесячная выплата которого по размеру не превышает половины моей зарплаты?
|
|
2 Аристарх
Значит я могу позволить себе кредит, ежемесячная выплата которого по размеру не превышает половины моей зарплаты?
Банк «Хрещатик» установив прибутковість власних облігацій сБанк «Хрещатик» установив відсоткову ставку за власними облігаціями серії «G» на сімнадцятий, вісімнадцятий, дев’ятнадцятий та двадцятий купонний періоди (з 27.10.11 по 24.10.12) у розмірі 15,5% річних.
Згідно Проспекту емісії облігацій 27 жовтня передбачено достроковий викуп облігацій серії «G». Заявки приймаються з 11.10.11 по 21.10.11. Совершенно верно. И, на мой взгляд, это справедливо. Наверное. Я слышал что под эгидой Государственного фонда содействия молодежному жилищному строительству тоже дают ипотечные кредиты для молодёжи, только даже беспроцентные. И что можно обращаться в любой банк чтобы взять кредит по такой программе. Так как этот Фонд содействия молодежному жилищному строительству подписал договора более чем с 20 банками Украины.
Ну, звичайно, якщо брати кредит 800000грн, то треба мати депутатську зарплату. А якщо купувати звичайну однокімнатну квартиру в Києві до 60000$, то програма ДІУ стає дуже привабливою, бо щомісячні виплати стають невеликими
Вот Вы тут общие фразы употребляете, а конкретики никакой. А цифры где? Да я брал кредит на 800 тыс. грн. Скажу более – мой объект стоил больше, просто это та сумма, которой мне не хватало. В Диу мне рассчитали ежемесячную выплату в размере 14,5 тыс . То есть зарплата должна быть в районе 30-ти тыс. А если Вы к примеру берёте в Диу кредит в эквиваленте 60 тыс. долларов – 480 тыс грн. и ежемесячная выплата будет составлять 8,8 тыс грн. и зарплата у Вас должна быть в районе 18-ти тыс. грн…. Это ли не депутатская зарплата? Или Вы хотите сказать, что 18 тыс. грн. это среднестатистическая зарплата по Украине? У меня и такой не наберётся. Так кому и что Вы пытаетесь доказать? Что в Диу кредиты общедоступны для средних слоёв населения?[/quote] Насправді все залежить від першого внеску. Якщо знову ж таки взяти для прикладу однокімнатну квартиру вартістю 480 тисяч гривень, то при сплаті 50% першого внеску, максимальний місячий платіж по кредиту за стандартною схемою на термін 30 років по програмі ДІУ будуть становити 3466.67грн. Кожен вибирає для себе найзручніший варіант. Банк «Хрещатик» розширює географію переказівБанк «Хрещатик» розширює співпрацю з системами термінових грошових переказів та пропонує своїм клієнтам скористатися міжнародною системою грошових переказів для приватних осіб UNIStream.
За допомогою UNIStream протягом 10 хвилин клієнти банку — приватні особи можуть перерахувати долари США, євро та російські рублі у більш ніж 190 тисяч точок обслуговування системи переказів, які знаходяться у 95 країнах світу. Детальніше про грошові перекази на сайті банку.
Расскажите поподробней про молодежные кредиты, о которых вы пишете. Где об этом можно больше узнать и какие там условия?
Кто-нибудь пользовался этой системой UNIStream? Обычно переводил деньги через Western Union, но это одна из дорогих систем. UNIStream дешевле?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||