|
Кредитпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 07 жов, 2011 17:53
Так, влаштовувало!
І умови договору я виконував, то чому не можу забрати вклад у понеділок (якщо він закінчується завтра), написавши сьогодні заяву?!
Я і так дарую банку гроші на 2 дні, а в обмін що отримую?
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 17:53
Так, влаштовувало!
І умови договору я виконував, то чому не можу забрати вклад у понеділок (якщо він закінчується завтра), написавши сьогодні заяву?!
Я і так дарую банку гроші на 2 дні, а в обмін що отримую?
-
Chabik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 17:55
ВВГ написав: Chabik написав:Для вкладників банку!! Зверніть увагу, якщо у вас автопролонгація і в день закінчення вкладу ви не можете його забрати! То ніякої можливості (зі слів начальника відділення) забрати ваші гроші на наступний день нема!! Тільки заява на розірвання вкладу -> очікуванндня 2 дні (а то і всі 5) -> зранку грошей нема, почекайте поки привезуть -> якщо вам пощастило, то можете забрати!!  мене таке не влаштовує 
а когда договор подписывался "влаштовувало"?
и какие договора с "автопролонгація"?
-
minus15k$
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 17:58
Chabik написав:Так, влаштовувало! І умови договору я виконував, то чому не можу забрати вклад у понеділок (якщо він закінчується завтра), написавши сьогодні заяву?! Я і так дарую банку гроші на 2 дні, а в обмін що отримую?
прочитайте в договоре по поводу след. рабочего дня... и проценты за выходные насчитают
-
minus15k$
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 18:12
Тобто щоб усі розуміли, якщо б був мораторій на дострокове розірвання, то я грошей взагалі не побачив!! бо.... аавтопролонгація! Круто придумано..
-
Chabik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 18:15
Chabik Не меліть дурниць. Гроші після автопролонгації забрати можна, просто треба банк завчасно попередити, здається за 3 дні. Сам забирав в такому випадку. Автопролонгація створена не для того, щоб клієнта "взути", а для того, щоб йому не треба було постійно бігати до банку, якщо він не збирається гроші забирати. Якщо це вже так дратує - зателефонуйте до колл-центру або напишіть, дадуть повне роз'яснення у встановлений законом термін, та можливо приймуть зміни до своїх продуктів, якщо таких клієнтів буде багато чи таки дії суперечать закону.
-
vasyatko
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 18:20
Так я не кажу що забрати не можна, забрати можна... але чому я повинен "10 разів" ходити у відділення і чекати 3 дні?
Чому не можна попередити за день до закінчення вкладу, що гроші заберу післязавтра, так як завтра не можу??
-
Chabik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 18:26
osya1964 і решта шановного товариства, перепрошую за те, що того самоудовлєтворьонного дістає, коли йому не дають замести сміття під килим.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 18:37
Chabik написав:Чому не можна попередити за день до закінчення вкладу, що гроші заберу післязавтра, так як завтра не можу??
"Таковьі условия регатьі" (с) Киевнаучфильм Якщо не подобається - пресуйте колл-центр, мають достукатися до маркетологів КПБ і ті може щось змінять у своїх продуктах. Мені це теж здається дивним, але для себе я давно спростив схему - користуюся картковим депозитом, щоб рідше відвідувати банк. Щоправда банк нещодавно кинув "подлянку" - замість комісії в одну гривню за переказ поміж картками поставив "0,3% від суми операції, мінімум 1,00 грн." і зараз щоб перекинути гроші з зарплатної картки на депозитну мені таки треба буде йти до банку і обтяжувати працівників банку своєю присутністю, та робити цю операцію безкоштовно. Мабуть буду шукати більш близький для моїх потреб банк.
-
vasyatko
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
|