Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Sain написав:Alex777 а что за -1бакс за "некие услуги"? Пейпелом пользуюсь 3 года, подключены к нему были 4 карты, ни в одной -1 бакс не снимало. Только замораживали 1,95. Для пейпела приватовские карты не выгодны.
1 бакс это вроде как временная блокировка суммы. Через месяц блокировка снимается.
Sain Напишите жалобу сюда http://privatbank.ua/html/2_6_1_5r.html, и запись диалога со службой поддержки приведите, если есть. Рассматривают около месяца, но шансы на решение вопроса есть. У меня позитивный опыт такого рода имеется, даже возврат получал. Совет на будущее: общаться с Приватом письменно, чтобы было чем потом подтвердить свои слова...
V2 написав:З смс-інформуванням по кредитці взагалі якась дивина. Послугу не активовував і ось раптом почали приходити смс. В П24 сказали, що хто активував не знають, плата за користування 3 грн. навіть, якщо я сам не замовляв дану послугу (не гарно "мелочь по карманам тырить"). У відділенні повідомили, що це в них така фішка, якщо активно користуєшся кредиткою підключають дану послугу в тестовому режимі, 1-ий місяць начебто безкоштовно. Далі - 3 грн. Яка інформація відповідає дійсності побачу в кінці місяця, переглянувши інформацію по рахунку.
Знімайте локшину з вух. Вони ще не такого наговорять, щоб платну послугу втулити. Відключайте моментально, не дочікуючись коли в кінці місяця знімуть 3 грн. По основній кредитці послуга платна, по міні без.
V2 написав:З смс-інформуванням по кредитці взагалі якась дивина. Послугу не активовував і ось раптом почали приходити смс. В П24 сказали, що хто активував не знають, плата за користування 3 грн. навіть, якщо я сам не замовляв дану послугу (не гарно "мелочь по карманам тырить").
А мені відповіли, що послуга активована безкоштовно в якості подарунка від банку Нажаль, тільки зараз зрозумів, що активована безкоштовно, а от чи буде щомісячна плата списуватись - не спитав. Щоправда, воно мене не цікавило, бо я все одно відключив, платно воно там чи безкоштовно.
Ні в кого не було ситуації, коли замість нарахування вказаної в чеку суми на бонусний рахунок, ця сумма додатково до вартості покупки теж знімалась з основного? Чи це я такий унікал і мені "везе" з Приватом?
DIV ви не правильно зрозуміли. оплата була з кредитного рахунку, а не бонусного. при цьому, з рахунку зняло не суму, що вказана у фіксальному чеку, а цю сумму + бонус.