2 keps
а манера "а я вот где-то что-то слышал. ваше мнение?" лучше?
я сам хотел попросить ссылку. а задавать такие вопросы без ссылки - пускать волну.
|
|
![]() Re: Платинум Банк2 keps
а манера "а я вот где-то что-то слышал. ваше мнение?" лучше? я сам хотел попросить ссылку. а задавать такие вопросы без ссылки - пускать волну. ![]() еще раз про идентификациюОтрывок из разъяснения НБУ, прочтение которого должно закрыть последнюю тему про идентификацию.
"За результатами узагальнення встановлено, що у переважної більшості банків виникають ускладнення при приведенні ідентифікації клієнтів у відповідність до вимог Постанови. Основними причинами такого ускладнення є: значна кількість рахунків клієнтів, які не підтримують регулярних ділових стосунків з банком; використання клієнтами банків строкових депозитів із зазначенням кінцевих термінів отримання коштів; використання карткових рахунків клієнтами для отримання заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, за якими не передбачено регулярне звернення клієнтів до банку. Враховуючи зазначене, на думку Національного банку України, банки можуть забезпечувати виконання вимоги Постанови щодо ідентифікації клієнтів, ризик проведення якими операцій з легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, не оцінюється банком як високий, шляхом направлення банками у встановлені Постановою строки до таких клієнтів повідомлень із запрошенням до установи банку з метою приведення їх ідентифікації у відповідність до вимог законодавства України. При цьому, у банку має бути документальне підтвердження направлення такого повідомлення. У таких випадках отримання банками інформації від цих клієнтів може здійснюватись в разі їх звернення до банку або проведення ними операцій і понад установлені Постановою строки.
![]() СКАЗКИ ВЕНСКОГО ЛЕСА)))
да чего так переживать ..тяжело лишний раз сходить в отделение ...заполнить бланк индификации..это лишний повод пообщаться с симпатичными барышнями в отделении... может они специально прикалыват клиентов...чтобы подближе познокомиться.... ![]() типа новый формат знакомства ![]() ![]() Плюшкин
Вообще-то это закручивание гаек, только и всего, но у нас народ не испугаешь....и не такое видывали, решили напугать ежика...... А девушки здесь не причем, они все заняты (в смысле работой).
![]() Re: Платинум БанкAnalyst
ааа, мои посты читают и уму-разуму набираются. нужно следить за словами. за мной уже следят )) aquadialog о, вы знаете даже больше меня ) про майора Плюшкин не все тут праздные столбовые, шоб к барышням на кофе вояжировать. лишних сколько раз? вы еще не поняли ) нужно к каждому своему столбу сбегать и там про все свои остальные доложить. ![]() СКАЗКИ ВЕНСКОГО ЛЕСА)))нужно смотреть на жизнь по проще......и тогда жизнь будит бить фонтаном.....радости
![]() ![]() ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|