|
Дельта 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 13 жов, 2011 18:14
Tries А какая разница между "картковим рахунком" та "ЧГ" ? Если уж не знаете, звоните в колл-центр банка...Сложно?
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2011 19:20
Tries написав:панове, то все-таки хто як думає: при поповненні не свого ЧГ чи будуть стягуватися 10грн чи ні? Бо зміни в 10 грн при поповненні невласного карткового рахунку наче стосуються лише карткового рахунки, а щодо ЧГ це начебто не вказано
Вказана комісія не застосовується при поповненні власного карткового рахунку та до відповідних операцій в рамках кредитів на придбання авто, іпотечних кредитів, строкових депозитів, продуктів «Чарівний гаманець», «Золотий гаманець», дебетних карток, пенсійних та зарплатних карток, а також поточних рахунків відкритих в Дельта Банку.
Ключове слово "ВЛАСНОГО"  За поповнення усього ЧУЖОГО та інших операцій, крім зазначених вище, - 10 грн 
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2011 19:44
А Дельта ж кредити на авто не надає? Чи я безнадійно відстав від життя? Ой дурять нашого брата?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2011 19:50
DIV написав: Tries написав:панове, то все-таки хто як думає: при поповненні не свого ЧГ чи будуть стягуватися 10грн чи ні? Бо зміни в 10 грн при поповненні невласного карткового рахунку наче стосуються лише карткового рахунки, а щодо ЧГ це начебто не вказано
Вказана комісія не застосовується при поповненні власного карткового рахунку та до відповідних операцій в рамках кредитів на придбання авто, іпотечних кредитів, строкових депозитів, продуктів «Чарівний гаманець», «Золотий гаманець», дебетних карток, пенсійних та зарплатних карток, а також поточних рахунків відкритих в Дельта Банку.
Ключове слово "ВЛАСНОГО"  За поповнення усього ЧУЖОГО та інших операцій, крім зазначених вище, - 10 грн 
Востаннє редагувалось wolt450 в Чет 13 жов, 2011 20:12, всього редагувалось 1 раз.
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2011 19:53
tatop написав:А Дельта ж кредити на авто не надає? Чи я безнадійно відстав від життя? Ой дурять нашого брата?
Може від Укрпрому перейшли ?
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2011 22:08
Gaz написав: andriyl написав:офіційні представники Дельти прокоментуйте будь-ласка, яка ситуація з поверненням придбаних боргів Укрпрому.Чому не відкриваються відділення Дельти у придбаних приміщеннях Укрпрому? А то не перший раз зустрічаю, що у Вас не все в порядку з оформленням документів про уступку вимоги: antiraid.com.ua/forum/index.php?showtopic=3218
На сколько я знаю (могу ошибаться) - Дельта выкупила долги, но никак не основные средства... Разницу улавливаете?
цілком "улавливаю", навіть можемо з цього приводу більш детально поспілкуватись  Дельта крім викупу боргів, - отримала приміщення (можливо деякі) від Укрпромбанку. І наприклад в моєму місті в жодному приміщенні Укрпрому не відкрили відділення Дельти. Так що чекаю коментарі... Але питання було не в цьому: тільки з вищенаведеного судового рішення вбачається що Дельта про...ла (не отримала грошово кошти в повному обсязі) мінімум 4942497,89 грн. І це лише через неправильно оформлені документи при передачі боргів з Укрпрому. Шановна ОР, Delta Official (інші представники) Так ось мене цікавить: 1.ЧОМУ БУЛИ ДОПУЩЕНІ ТАКІ ПОРУШЕННЯ? 2. Що робиться в напрямі усунення виявлених порушень? 3. Який відсоток поганих кредитів, від загальної кількості отриманих кредитів Укрпрому є зараз на балансі Дельти? Яка загальна сума таких поганих кредитів? Я розумію, що деякі боржники добровільно прийшли, підписали зміни до документів і справно сплачують, але відчуваю що таких небагато. І тільки народ просіче, що можна кредити ЗАКОННО не повертати - ... НЕ відповідайте лише на зручні запитання.
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2011 22:09
Tries написав:панове, то все-таки хто як думає: при поповненні не свого ЧГ чи будуть стягуватися 10грн чи ні? Бо зміни в 10 грн при поповненні невласного карткового рахунку наче стосуються лише карткового рахунки, а щодо ЧГ це начебто не вказано
А можно по еврейски? Спасибо. Задам Вам вопрос - Вы через кассу собираетесь пополнять не свою карту?  (Как-бе несоответствие паспорта и владельца карты... что кассиру какбе намекает...) Я когда общался с руководителем отделения, он сказал, чтобы делал через кеш-ин терминалы...
-
Gaz
-
-
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2011 22:12
tatop написав:А Дельта ж кредити на авто не надає? Чи я безнадійно відстав від життя? Ой дурять нашого брата?
Я так понимаю, что кредиты под авто не на один год давались или я неправ? Иногда лучше жевать... (с) wrigley's 
-
Gaz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2011 22:24
andriyl написав:цілком "улавливаю", навіть можемо з цього приводу більш детально поспілкуватись  Дельта крім викупу боргів, - отримала приміщення (можливо деякі) від Укрпромбанку. І наприклад в моєму місті в жодному приміщенні Укрпрому не відкрили відділення Дельти.
Откуда инфа? Мне аж интересно стало.... andriyl написав:Так що чекаю коментарі... Але питання було не в цьому: тільки з вищенаведеного судового рішення вбачається що Дельта про...ла (не отримала грошово кошти в повному обсязі) мінімум 4942497,89 грн. І це лише через неправильно оформлені документи при передачі боргів з Укрпрому.
Проблема не в этом, если Вы внимательно читали решение суда... Проблема в том, что не предоставили всех документов заемщику, но ведь это устранимо... Передадут заемщику и снова запустят процесс... Денег то он должен... Просто не всё юристы правильно сделали... andriyl написав:Шановна ОР, Delta Official (інші представники) Так ось мене цікавить: 1.ЧОМУ БУЛИ ДОПУЩЕНІ ТАКІ ПОРУШЕННЯ? 2. Що робиться в напрямі усунення виявлених порушень? 3. Який відсоток поганих кредитів, від загальної кількості отриманих кредитів Укрпрому є зараз на балансі Дельти? Яка загальна сума таких поганих кредитів?
"Я фигею дорогая редация, пишет вам Анечка 9 лет..." (с) Анекдот. И еще один вопросик: а ты кто такой? Акционер? Директор наблюдательного совета? Или гос-фин мониторинг? Чтобы тебе отчитывались о своей работе??? Максимум на что Вы можете расчитывать - это годовой отчет банка, остальное - это в исключительных случаях и скажем так "во изъявление жеста доброй воли..."
-
Gaz
-
-
-
-
Профіль
-
-
|