Дельта 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 377378379380381 ... 615>
Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 18:14

Tries
А какая разница между "картковим рахунком" та "ЧГ" ?
Если уж не знаете, звоните в колл-центр банка...Сложно?
idealstorm

Подякував: 19 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 19:20

Tries написав:панове, то все-таки хто як думає: при поповненні не свого ЧГ чи будуть стягуватися 10грн чи ні? Бо зміни в 10 грн при поповненні невласного карткового рахунку наче стосуються лише карткового рахунки, а щодо ЧГ це начебто не вказано

Вказана комісія не застосовується при поповненні власного карткового рахунку та до відповідних операцій в рамках кредитів на придбання авто, іпотечних кредитів, строкових депозитів, продуктів «Чарівний гаманець», «Золотий гаманець», дебетних карток, пенсійних та зарплатних карток, а також поточних рахунків відкритих в Дельта Банку.

Ключове слово "ВЛАСНОГО" :!:

За поповнення усього ЧУЖОГО та інших операцій, крім зазначених вище, - 10 грн :!:
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 19:44

Кредити на авто?

А Дельта ж кредити на авто не надає? Чи я безнадійно відстав від життя?
Ой дурять нашого брата?
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 19:50

DIV написав:
  Tries написав:панове, то все-таки хто як думає: при поповненні не свого ЧГ чи будуть стягуватися 10грн чи ні? Бо зміни в 10 грн при поповненні невласного карткового рахунку наче стосуються лише карткового рахунки, а щодо ЧГ це начебто не вказано

Вказана комісія не застосовується при поповненні власного карткового рахунку та до відповідних операцій в рамках кредитів на придбання авто, іпотечних кредитів, строкових депозитів, продуктів «Чарівний гаманець», «Золотий гаманець», дебетних карток, пенсійних та зарплатних карток, а також поточних рахунків відкритих в Дельта Банку.

Ключове слово "ВЛАСНОГО" :!:

За поповнення усього ЧУЖОГО та інших операцій, крім зазначених вище, - 10 грн :!:
Востаннє редагувалось wolt450 в Чет 13 жов, 2011 20:12, всього редагувалось 1 раз.
wolt450

Подякував: 15 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 19:53

tatop написав:А Дельта ж кредити на авто не надає? Чи я безнадійно відстав від життя?
Ой дурять нашого брата?

Може від Укрпрому перейшли ?
wolt450

Подякував: 15 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 19:58

tatop
А Укпромбанк надавав. Тепер вони клієнти Дельти, яка викупила боржників з бебехами. :wink:
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 22:08

Gaz написав:
  andriyl написав:офіційні представники Дельти прокоментуйте будь-ласка, яка ситуація з поверненням придбаних боргів Укрпрому.Чому не відкриваються відділення Дельти у придбаних приміщеннях Укрпрому?
А то не перший раз зустрічаю, що у Вас не все в порядку з оформленням документів про уступку вимоги:
antiraid.com.ua/forum/index.php?showtopic=3218

На сколько я знаю (могу ошибаться) - Дельта выкупила долги, но никак не основные средства... Разницу улавливаете?

цілком "улавливаю", навіть можемо з цього приводу більш детально поспілкуватись :)
Дельта крім викупу боргів, - отримала приміщення (можливо деякі) від Укрпромбанку. І наприклад в моєму місті в жодному приміщенні Укрпрому не відкрили відділення Дельти. Так що чекаю коментарі...
Але питання було не в цьому:
тільки з вищенаведеного судового рішення вбачається що Дельта про...ла (не отримала грошово кошти в повному обсязі) мінімум 4942497,89 грн.
І це лише через неправильно оформлені документи при передачі боргів з Укрпрому.

Шановна ОР, Delta Official (інші представники)
Так ось мене цікавить:
1.ЧОМУ БУЛИ ДОПУЩЕНІ ТАКІ ПОРУШЕННЯ?
2. Що робиться в напрямі усунення виявлених порушень?
3. Який відсоток поганих кредитів, від загальної кількості отриманих кредитів Укрпрому є зараз на балансі Дельти? Яка загальна сума таких поганих кредитів?

Я розумію, що деякі боржники добровільно прийшли, підписали зміни до документів і справно сплачують, але відчуваю що таких небагато.
І тільки народ просіче, що можна кредити ЗАКОННО не повертати - ...

НЕ відповідайте лише на зручні запитання.
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 22:09

А можно по еврейски? Спасибо.
Задам Вам вопрос - Вы через кассу собираетесь пополнять не свою карту? :) (Как-бе несоответствие паспорта и владельца карты... что кассиру какбе намекает...)
Я когда общался с руководителем отделения, он сказал, чтобы делал через кеш-ин терминалы...
Gaz

Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 22:12

tatop написав:А Дельта ж кредити на авто не надає? Чи я безнадійно відстав від життя?
Ой дурять нашого брата?

Я так понимаю, что кредиты под авто не на один год давались или я неправ? :lol:
Иногда лучше жевать... (с) wrigley's :lol:
Gaz

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 22:24

andriyl написав:цілком "улавливаю", навіть можемо з цього приводу більш детально поспілкуватись :)
Дельта крім викупу боргів, - отримала приміщення (можливо деякі) від Укрпромбанку. І наприклад в моєму місті в жодному приміщенні Укрпрому не відкрили відділення Дельти.

Откуда инфа? Мне аж интересно стало....

andriyl написав:Так що чекаю коментарі...
Але питання було не в цьому:
тільки з вищенаведеного судового рішення вбачається що Дельта про...ла (не отримала грошово кошти в повному обсязі) мінімум 4942497,89 грн.
І це лише через неправильно оформлені документи при передачі боргів з Укрпрому.

Проблема не в этом, если Вы внимательно читали решение суда... Проблема в том, что не предоставили всех документов заемщику, но ведь это устранимо... Передадут заемщику и снова запустят процесс... Денег то он должен... Просто не всё юристы правильно сделали...

andriyl написав:Шановна ОР, Delta Official (інші представники)
Так ось мене цікавить:
1.ЧОМУ БУЛИ ДОПУЩЕНІ ТАКІ ПОРУШЕННЯ?
2. Що робиться в напрямі усунення виявлених порушень?
3. Який відсоток поганих кредитів, від загальної кількості отриманих кредитів Укрпрому є зараз на балансі Дельти? Яка загальна сума таких поганих кредитів?

"Я фигею дорогая редация, пишет вам Анечка 9 лет..." (с) Анекдот.
И еще один вопросик: а ты кто такой? Акционер? Директор наблюдательного совета? Или гос-фин мониторинг? Чтобы тебе отчитывались о своей работе??? Максимум на что Вы можете расчитывать - это годовой отчет банка, остальное - это в исключительных случаях и скажем так "во изъявление жеста доброй воли..."
Gaz

Профіль

#<1 ... 377378379380381 ... 615>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор