|
Дельта 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 24 жов, 2011 16:31
big539 А скільки просили? Позитивна кредитна історія від Привата є?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 24 жов, 2011 16:34
big539 написав: BBC написав:big539 А вони й так одразу дають максимальний розмір (10000 грн) без довідки про доходи при наявній позитивній кредитній історії. Вище без цієї довідки не піднімуть.
Ну я как бы нищеброд, у меня 5000 
Я колись взагалі пропонував буржуїнам КК1 взагалі не видавати, щоб не перетворювати її в депозитну. А ось у Вашої дружини, шановний Big539, який кредитний ліміт?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 16:41
BBC написав:big539 А скільки просили? Позитивна кредитна історія від Привата є?
Я нисколько не просил, просто карту открыл, сразу дали 5к мне и 5к жене. Прошло 4месяца - на карте таки и остался лимит 5к. Кредитная история у меня в привате отличная, давно пользуюсь голдой у них с макс лимитом (ну если точно, то 24к), уже три раза предлагали за последние три месяца платину по льготке. Рейтинг высоченный. Единственная проблема - я нищеброд по меркам дельты. Так как у меня нет зарплаты.  Они дают кредитки тем у кого есть з/п. А тем кто сам платит куче народу з/п - таким не дают. Ржака в том что несколько людей которые у меня работают (официально причём) имеют кредитки от разных банков (в том числе и от дельты), по многим из них мне звонили и уточняли "действительно ли такие то работают у меня", а вот мне, их работодателю - не выдавали долго. 
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 16:45
tatop написав: big539 написав: BBC написав:big539 А вони й так одразу дають максимальний розмір (10000 грн) без довідки про доходи при наявній позитивній кредитній історії. Вище без цієї довідки не піднімуть.
Ну я как бы нищеброд, у меня 5000 
Я колись взагалі пропонував буржуїнам КК1 взагалі не видавати, щоб не перетворювати її в депозитну. А ось у Вашої дружини, шановний Big539, який кредитний ліміт?
Татоп, ну чё вы решили что я буржуин? Вот к примеру дельта считает что я как раз таки наоборот - нищеброд!  И вообще, мне почему то кажется что лучше иметь в клиентах лишнего буржуина, чем проблемного алкаша какого то, который получил кредитку, пропил с неё бабос и потом ховается от коллекторов.
-
big539
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 16:45
grigol33 написав:или "Тоді ми їдемо до вас". prostobankir.com.ua/individualnyy_biznes/stati/identifikatsiya_ot_nbu_starshiy_brat_sledit_za_toboy
Еще раз (после своего предыдущего поста на предыдущей странице) повторяю: НИКАКИХ бумажных анкет клиент-физлицо в соответствии с Постановлениями 189 (22) НБУ заполнять и подписывать не должен. Физлицо должно только предъявить паспорт и идентификационный код. Вся остальная информация о клиентах физлицах (имушествах, счетах и т.д.) для ЭЛЕКТРОННЫХ анкет банка «вынюхивается и выискивается» банком САМОСТОЯТЕЛЬНО из всяких открытых и публичных источников на свой страх и риск.
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 16:56
tatop написав:Це було не в Дельті. На вітці банку, де це було тако ж не можу написати. Мій товариш приніс стопку депозитних договорів, які скінчилися і менеджер своєю рукою вписала в анкету (опитувальника): назву банку, МФО та номер рахунку в графі вклади в інших банках.Зауважень не було. Товариш розписався в анкеті і попрощався з менеджером.
А мені також не в Дельті  , коли запропонували анкету і я трішки замислився, щоб там таке написати у відповідь на "слизькі" запитання, менеджер САМ сказав: "пишить скрізь "ні". Після цього я навіть трішки обурився - що я бомж чи що, що навіть житла не маю? І написав, що маю квартиру аж за 10000 грн і автомобіль аж за 1000 грн  . А про рахунки послухався, написав - "ні" 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 16:57
Classif написав: grigol33 написав:или "Тоді ми їдемо до вас". prostobankir.com.ua/individualnyy_biznes/stati/identifikatsiya_ot_nbu_starshiy_brat_sledit_za_toboy
Еще раз (после своего предыдущего поста на предыдущей странице) повторяю: НИКАКИХ бумажных анкет клиент-физлицо в соответствии с Постановлениями 189 (22) НБУ заполнять и подписывать не должен. Физлицо должно только предъявить паспорт и идентификационный код. Вся остальная информация о клиентах физлицах (имушествах, счетах и т.д.) для ЭЛЕКТРОННЫХ анкет банка «вынюхивается и выискивается» банком САМОСТОЯТЕЛЬНО из всяких открытых и публичных источников на свой страх и риск.
правильная мысл...что банки вынюхивает... обратите вимания что анкеты разных банков отличаются между собой..то есть не имеют единного стандарта...если это было по распоряжению НБУ...то согласно данного распоряжени... банки анкетировали клиентов по единому образцу... а так банки делают отсебячину..в результате чего анкеты различаютя ... в анкетных вопросах ..и по своей структуре... 
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 16:59
BBC написав:big539 А вони й так одразу дають максимальний розмір (10000 грн) без довідки про доходи при наявній позитивній кредитній історії. Вище без цієї довідки не піднімуть.
Ну я как бы нищеброд, у меня 5000  [/quote] Я колись взагалі пропонував буржуїнам КК1 взагалі не видавати, щоб не перетворювати її в депозитну. А ось у Вашої дружини, шановний Big539, який кредитний ліміт?[/quote] Татоп, ну чё вы решили что я буржуин? Вот к примеру дельта считает что я как раз таки наоборот - нищеброд!  И вообще, мне почему то кажется что лучше иметь в клиентах лишнего буржуина, чем проблемного алкаша какого то, который получил кредитку, пропил с неё бабос и потом ховается от коллекторов.[/quote] Та це я так напівжартома. Поясню свою позицію. Якби у Вас був ліміт 25 тисяч Дельта повинен був кожен місяць платити Вам кешбек 250 грн, а якщо 50 то і карта Приватам Вам не потрібна була б і Дельта Вам максимум за свої ж гроші мусила доплачувати 500 грн. ТОбто, не заробляти на кредитах, а нести збитки. Це як в анекдоті, хватить торгувати, а то здачі немає чим давати...
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 17:12
tatop написав:Та це я так напівжартома. Поясню свою позицію. Якби у Вас був ліміт 25 тисяч Дельта повинен був кожен місяць платити Вам кешбек 250 грн, а якщо 50 то і карта Приватам Вам не потрібна була б і Дельта Вам максимум за свої ж гроші мусила доплачувати 500 грн. ТОбто, не заробляти на кредитах, а нести збитки. Це як в анекдоті, хватить торгувати, а то здачі немає чим давати...
Не, карта привата всё равно нужна. В Метро принимают только её. Поэтому даже если дельта и одумается и даст мне номаный лимит - всё равно буду юзать приватовскую метро-карту. Ну или пущай дельта законтачит с МетроКешЭндКери - будет вообще заипцо!  Я тогда вообще ВСЕ свои покупки буду оплачивать исключительно дельтапланом 
-
big539
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 жов, 2011 17:41
tatop написав:Та це я так напівжартома. Поясню свою позицію. Якби у Вас був ліміт 25 тисяч Дельта повинен був кожен місяць платити Вам кешбек 250 грн, а якщо 50 то і карта Приватам Вам не потрібна була б і Дельта Вам максимум за свої ж гроші мусила доплачувати 500 грн. ТОбто, не заробляти на кредитах, а нести збитки. Це як в анекдоті, хватить торгувати, а то здачі немає чим давати...
Навпаки Дельта отримала б прибуток від безготівкових операцій з оплати товарів/послуг 325/750 грн й лишень частину прибутку витратила на кеш-бек. А кеш бек отримати у розмірі 500 грн можна за місяць маючи й "0" ліміт розраховуючись власними коштами з кредитки. Чи малось на увазі, що КК № 1 має "пільговий" період?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1