думаю нет, даже т/с наверное можно не открывать

|
|
![]() Re: Промінвестбанк..., я не навиже этот банк, потратить 1,5 часа в очереди что з закрыть депо и это центральное отделение!!!!!!!!!!:((((((
и плюс к этому еще бонус в виде того что снять проценты нельзя просто как было раньше, а нужно открывать карточку и мои процы уже на ней ![]() кароч все для удобства клиентов, в нужном направленнии развиваетесь ![]() ![]() Balik2 Все, що Ви пишете правда.
Але в ПІБа є раціональне зерно. Воно полягає в тому, що при видачі нової платіжної картки, це коли термін старої вже закінчився, конверт з новим пін кодом не видається. Діє старий пін код. Ви уявляєте яка це економія для банків які мають сотні тисяч пластикових платіжних карток. ![]() Re: Промінвестбанктак прикол в тому що в мене не було картки до цього а був звичайний поточний рахунок на який капали відсотки і в минулому місяці я без проблем отрмав свої проци, а в цьому місяці у них покращення життя, особливо актуально для клієнтів які закривають депо
![]() ![]() Re: Промінвестбанкне думаю шо я ще захочу мати справу з ПІБом після того як він не виконав умов договору і відмовився приймати поповнення
![]() ![]() А Вам карточка реально понадобилась для снятия? У меня была похожая ситуация, карту тоже впарили, но она оказалась НЕ НУЖНА для снятия закончившегося вклада. ![]() Re: Промінвестбанквклад мне отдали, не отдают проценты за последний месяц
![]()
|
|