Тобто своїх батьків Ви завантажувати не хочете , а мене що збираєтесь ?
Вибачте , але в мене свої діти.
І у власника ненависного Вам хруща також свої діти , тому в угоду Вашим він своїх голодними також залишати не збирається.
|
|
![]() Тобто своїх батьків Ви завантажувати не хочете , а мене що збираєтесь ? Вибачте , але в мене свої діти. І у власника ненависного Вам хруща також свої діти , тому в угоду Вашим він своїх голодними також залишати не збирається.
![]() budivelnik
budivelnik да нет я не хочу что бы ваши дети были голодными ![]() ну и родителей всех всех желающих купить недвижимость тоже так нельзя напрягать ![]() просто имею мысль шо с 5000тыш в месяц ни на шо расчитывать нельзя даже в Одессе маме я уже не буду говорить за ваш киев ![]()
![]() Tyler
не понимаю ваших мучений. Есть сайт, где общаются профессиональные риэлторы, заходите к ним на сайт и задаете им этот вопрос.
![]() odessit2007
1 Мій Львів ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Я постійно пишу , що спроба заманити всій найкращих в Київ обіцянками великих можливостей - це і є найуспішніший лохотрон на який повелось море людей не вміючих рахувати гроші . Для мене особисто ясно як два + два , що 99% повіривших в обіцянку суперможливостей все своє життя потратять на заробляння квартири в Києві , і це було б нічого , якби вони змогли заробити , але зароблять дай бог щоб 10-20% , а інших 80-90% повернуться в свої міста/містечка/села без грошей і з поламаними долями. А все тому , що переоцінили свої можливості. Тому нагадую для всіх . Не: Кожен зможе стати багатим А: тільки Кожен зі ста зможе стати багатим Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 27 жов, 2011 13:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() Без проблем. Українська мова багата. Давайте перефразуємо і замість слова правило використаємо слово гіпотеза
І для того щоб Ви і далі не змогли чіплятись до слів я продублюю своє повідомлення з виправленнями , Отже : Давайте висунемо гіпотезу , яка базується на слідуючому алгоритму розрахунку : гипотеза, это греческое слово, и сути не меняет - это предположения. Вы считаете возможным строить расчеты на предположениях. Вы дома строите тоже на основе ваших предположений, или расчетов, учитывающих знания математики, физики и ещё много чего?
![]()
"починається десь ...." - "новий преміум клас (мерседес)". Це тотожно ? Міцність/вартість - не розумію логіки. Призначення різне. Там в транспорті крім міцності ще багато на що звертають увагу ![]() Востаннє редагувалось Kolop в Чет 27 жов, 2011 13:39, всього редагувалось 1 раз.
![]() Kolop
"Будівельник, повертаємося до питання кілька сот раз обговореного тут і не тільки тут - "Який дохід потрібен щоб купити житло в Києві"?" хочу уточнить - какое "житло"? Комнаты и район для начала.
![]() Oven
Тобто зробити якісь математичні заперечення моїй табличці:
Ви не в стані , тому вирішили їх заперечити зубоскальством ? Конструкцію я рахую , але спочатку роблю ескіз , який є простим припущенням можливої конструкції , тільки після уточнень і порівнянь ескізів я приступаю до конкретних розрахунків. Ви на зараз не змогли зрозуміти навіть припущення , про який конкретний розрахунок можна з Вами далі говорити ?
![]()
зачем так нервничать? В СССР жили по разному, и в разные годы ещё более "по разному". Если вы были комсомольским или партийным деятелям, то вы конечно жили на зарплату, и кооперативы не строили - зачем? Квартиру и так дадут, а в обкомовском буфет, бутерброды с икрой по 20 коп. А остальным нужно было работать и зарабатывать, на взятки за абсолютно все, для того, что бы дефицит достать - а это практически все группы товаров. Я ни где не говорил, что жильё будет доступно всем. Но если оно доступно 1% населения столицы и 0,1% населения страны, в этой стране, что-то не правильно.
![]()
Интереснее пофантазировать на тему изменения (прироста/убыли) среди представителей групп. А то так получится что представители первых 3-х групп УЖЕ купили себе квартиру ![]() И что будет когда это произойдет? (когда доля потенциальных покупателей из первых 3-х групп будет снижаться от года к году ) ![]()
|
|