|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:07
убийца эфира когда буду ехать во Львов с удовольствием с вами встречусь....
Не боїтесь що якийсь ряний обвинувачувач спробує приклеїти ярличок растішки ? Будете їхати , попередьте , скину в скриньку телефон.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2990 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:18
budivelnik написав:убийца эфира когда буду ехать во Львов с удовольствием с вами встречусь....
Не боїтесь що якийсь ряний обвинувачувач спробує приклеїти ярличок растішки ? Будете їхати , попередьте , скину в скриньку телефон.
чего боятся то? можно кому угодно какие угодно ярлыки вешать только объективная реальность остается объективной реальностью... с весны цена на недвигу подросла.... сейчас опять вниз движется но в массе своей ещё не опустилась до уровня весны... но думаю что опустится...
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:19
budivelnik написав: jde написав: turbina написав:А вы случайно не с Ген Прокуратуры??? Дело по будивельныку уже на 5 томов настрочили. Все знают будивельныка. Было бы кого выявлять во лжи 300 раз. Кому оно надо?
Нет. И при этом не работаю вообще не в госорганах. И никогда не работал... Понимаете - можно сказать брехло и все, а можно привести цитаты с датами, ссылками... Понимаете разницу?
Сказати можна все що хочеш А прийняти пропозицію/парі на 10 000 грн - слабо ? Тим більше в свої правоті Ви впевнені , залишилось тільки погодитись ..... і програти Зі мною - це не 500% на фонді .
Не слабо! Я как раз готовлю видематериал обо всем этом. В условиях пари будет указано, что в 2009-м году: - вы продали квартиры не своим родственникам - договра д.б. с нотариально заверено, с номерами - я проверю их регистрацию - вы продали в 2009-м 3х125 + 120 +140 - предоставляете сканы с оригиналов Мне как раз не хватает видеоматериальчиков о нашей встрече... Смотрите на ютубе!!! 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:34
budivelnik написав: Kolop написав: budivelnik написав:[.[ Чудово . Значить якомусь маразматику , який підтримує Вашу позицію ( буде дешевше ) і розхвалює свою поведінку ( всі на фонду і депо і саме тому йому потрібно щоб всі вважали що буде дешевше ) - можна мене обливати брудом , а мені відстоювати свою честь - не варто ?
А всі власники квартир за вказаною Вами адресою зараз в Києві?
Як я розумію , Ви натякаєте на те що це гілка по цінам Києва ? Тоді в мене до Вас зустрічне запитання : А коли будівельника не київських квартир на цій гілочці брудом обливали, чому Ви не поцікавились в обливаючого навіщо він це робить ?
Ні. Я не це маю на увазі. Я маю на увазі те, що ВАМ  якщо ВЖЕ хочете шось доказати, то іхати напевно Вам потрібно разом з документами та власниками. 
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:40
jde Я не знаю що там хто готує , але 1 Прізвища осіб власників з моїм ніяк не асоціюються 2 На сьогодні в мене на руках техпаспорт на будинок , де шість осіб ( як не дивно всі жіночої статі ) є власниками кожна по одній квартирі.
Висновок А чому ж якщо так впевнені , не прийняли умови , як не як 10 000 грн за добу заробити - досить не погано . Правда боюсь що такі гроші Ви бачили тільки в телевізорі .
ПС Десь приблизно рік тому , я подібним чином зупинив потік бруду зі сторони Андрія_в , так що Вам також прийдеться зробити вибір а - зникнути з цих сторінок б - вибачитись в - показати всім що Ви ніхто і звуть Вас ніяк.
Що вибираєте ? До речі , всі Ваші відповіді читаю не тільки я , а й сотні інших і деякі з них розуміючи що Вам важко , пробували Вас підтримати бо ваші викрики співпадали з їхніми мріями , але Ваша поведінка - не залишає мені вибору . Прийдеться чавити Вас до кінця , як клопа.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:42
jde написав: budivelnik написав: jde написав:Нет. И при этом не работаю вообще не в госорганах. И никогда не работал... Понимаете - можно сказать брехло и все, а можно привести цитаты с датами, ссылками... Понимаете разницу?
Сказати можна все що хочеш А прийняти пропозицію/парі на 10 000 грн - слабо ? Тим більше в свої правоті Ви впевнені , залишилось тільки погодитись ..... і програти Зі мною - це не 500% на фонді .
Не слабо! Я как раз готовлю видематериал обо всем этом. В условиях пари будет указано, что в 2009-м году: - вы продали квартиры не своим родственникам - договра д.б. с нотариально заверено, с номерами - я проверю их регистрацию - вы продали в 2009-м 3х125 + 120 +140 - предоставляете сканы с оригиналов Мне как раз не хватает видеоматериальчиков о нашей встрече... Смотрите на ютубе!!! 
этим постом вы признаете своё поражение!
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:44
Kolop написав: Kolop написав: budivelnik написав:[.[ Чудово . Значить якомусь маразматику , який підтримує Вашу позицію ( буде дешевше ) і розхвалює свою поведінку ( всі на фонду і депо і саме тому йому потрібно щоб всі вважали що буде дешевше ) - можна мене обливати брудом , а мені відстоювати свою честь - не варто ? А всі власники квартир за вказаною Вами адресою зараз в Києві?
Як я розумію , Ви натякаєте на те що це гілка по цінам Києва ? Тоді в мене до Вас зустрічне запитання : А коли будівельника не київських квартир на цій гілочці брудом обливали, чому Ви не поцікавились в обливаючого навіщо він це робить ?
Ні. Я не це маю на увазі. Я маю на увазі те, що ВАМ  якщо ВЖЕ хочете шось доказати, то іхати напевно Вам потрібно разом з документами та власниками. 
1 Поки що доказувати нікому , головний брудообливач забився в куточок і тихенько тявкає в паніці . 2 Вам не приходило на думку , що я нікому , нічого не винен. ? А тим більше , власники збудованих мною метрів мають і свої справи і не збираються для того щоб кожному істерику щось доводити їхати до Києва ? Це ж не їх суперечка , це моя .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:47
roman tr. написав: ostrovsd написав:Глупости не пишите. Какой может быть НДФЛ, когда юрлицо продает квартиру физлицу???
будивельнык говорил, что продавцом выступает юрлицо? может я и упустил, т.к. скролю его посты. если так, то вы правы, никаких 5% нет. но я думаю, там все-таки физик, потому что через физика все равно дешевле строить и продавать такие небольшие объекты.
Прошу прощения, он действительно оказался физлицом. Только какой он тогда строитель? Он "постильщик" на форуме, тролль или еще кто. Но на строительство у него просто не может оставаться времени!
-
ostrovsd
-
-
- Подякував: 127 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 21:49
Kolop написав: Kolop написав: budivelnik написав:[.[ Чудово . Значить якомусь маразматику , який підтримує Вашу позицію ( буде дешевше ) і розхвалює свою поведінку ( всі на фонду і депо і саме тому йому потрібно щоб всі вважали що буде дешевше ) - можна мене обливати брудом , а мені відстоювати свою честь - не варто ? А всі власники квартир за вказаною Вами адресою зараз в Києві?
[1 Поки що доказувати нікому , головний брудообливач забився в куточок і тихенько тявкає в паніці . 2 Вам не приходило на думку , що я нікому , нічого не винен. ? А тим більше , власники збудованих мною метрів мають і свої справи і не збираються для того щоб кожному істерику щось доводити їхати до Києва ? Це ж не їх суперечка , це моя/quote] .
А Вам не приходило на думку що Вам ніхто нічого не винен, що іхати до Вас щоб Ви довели що Ви праві у форумній суперечці це занадто. Да і Ви з власниками як домовлятися збиралися, що б вони "гостя" чекали?
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 лис, 2011 22:03
Kolop Я маю на увазі те, що ВАМ  якщо ВЖЕ хочете шось доказати, то іхати напевно Вам потрібно разом з документами та власниками. 
1 А може по порядку ? Звинувачують мене , чи звинувачую я ? Спочатку звинуватили мене , значить по правилам дуелі я вибираю зброю і місце для сатисфакції 2 Особисто для Вас є різниця Відповісти на одне два запитання за чашкою кави дома , чи кидати все і їхати за 600 км , щоб відповідати на це ж запитання ? Думаю що є , тому попросити людей дома відповісти - я можу , просити їх пертись в Київ - я навіть не буду 3 Є сума в 10 000 грн , з якої я зможу компенсувати незручності для приїзжаючого , тим більше що на форумі є й Львівяни . той самий Василь_львів , або Ігор Павлович з валютної гілки , ( поважний форумчанин , жодного разу не помічений на цих сторінках , не цікавиться нерухомістю - значить безпристрасний арбітр в цьому питанні , цікавиться курсом євро - значить не проти заробити кілька сотень гривень за годинку-другу роботи)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1