Народ, вклад Юбілейний, на 20 місяців, я вірно розумію, при розриві в перший рік перераховують ТІЛЬКИ ТРИ останні місяці на ставку Гаманець, після року - ТІЛЬКИ ОДИН місяць за ставкою Гаманець???
І щодо бісової ідентифікації, наскільки строго?
|
|
![]() Re: ХрещатикНарод, вклад Юбілейний, на 20 місяців, я вірно розумію, при розриві в перший рік перераховують ТІЛЬКИ ТРИ останні місяці на ставку Гаманець, після року - ТІЛЬКИ ОДИН місяць за ставкою Гаманець???
І щодо бісової ідентифікації, наскільки строго? ![]()
Невелике уточнення Головне не класти рівно по ФГВ 150к, а меньше.. Тому що якщо після тимчасової адміністрації до реальної виплати проходять місяці, можна проср-ти бісову купу процентів... ![]() Re: ХрещатикА у чому проблема вкладу під 20% на 20 місяців? Не розумію, чого ви вважаєте це стрьомним?
![]() Возможно, причина в том, что 20 месяцев - это достаточно долгий срок, больше полутора года, а наша нестабильная экономика крайне непредсказуема. Тут не знаешь, какой уровень инфляции через месяц будет, не то, что через полтора года. Плюс - эти постоянные пророчества второй волны кризиса. Правда Хрещатик пережил прошлый кризис нормально. С возвратом депозитов ни у кого проблем не было, не взирая даже на мораторий НБУ. В этом плане не думаю, что стоит переживать.
![]() Просто я саме у пошуках банку для депозиту і умови Хрещатика мені подобаються. Але попередні пости щодо 20% дещо збентежили. Тобто можна вкладати гроші і не боятись за те, що вони прогорять?
![]() Такого вам никто не может пообещать. Возможно, - это сезонный всплеск щедрости в плане высоких процентов на депозиты. А через пол года таких уже не найдем. А возможно наоборот – это будут еще выше. Опять же тотальная непредсказуемость нашей страны. Пока гривну держат, а что будет завтра - никто не знает. Но уверен, что вы сможете забрать свои деньги через 20 месяцев после вклада с процентами и без проблем.
![]()
В этом и я соглашусь. Мой тесть как вложил в конце 2007-го, так до сих пор и перезаключает, лишь ставки варьируют и убеждён, что и вторую волну Хрещатик выстоит. ![]() Re: ХрещатикНе могу понять, почему все так уверены в надежности Хрещатика. Судя по отчетности дела у банка не очень, капитал маленький, при маленьких резервах нет прибыли совсем, адекватность капитала низкая, больших кредитов выдано много...
Плюсы конечно тоже есть в виде пакета акций у города, малой доли валютных кредитов в активах, но по итогу все равно очень стремно нести деньги в эту банку, особенно в предверии второй волны... ![]() Шановний SSilent!Протягом року банк «Хрещатик» демонструє надійну стабільність та позитивну динаміку розвитку по всіх напрямках діяльності.
За 10 місяців поточного року чисті активи банку зросли на 11 %, кошти корпоративних клієнтів – на 20%, кошти фізичних осіб – на 3%, кредитно-інвестиційний портфель – на 2,5%. Прибуток банку станом на 01.11.11 становить 1,2 млн грн. Резерви на відшкодування можливих втрат з урахування фінансового стану позичальників сформовані повністю. Щодо нормативів НБУ, то протягом року банком не порушено жодного нормативу, зокрема, норматив адекватності капіталу станом на 01.11.2011 становить 13,86% (за вимогами НБУ – не менше 10%).
|
|