Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 270271272273274 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Суб 05 лис, 2011 02:51

Re: Хрещатик

Народ, вклад Юбілейний, на 20 місяців, я вірно розумію, при розриві в перший рік перераховують ТІЛЬКИ ТРИ останні місяці на ставку Гаманець, після року - ТІЛЬКИ ОДИН місяць за ставкою Гаманець???

І щодо бісової ідентифікації, наскільки строго?
Le}{us

Подякував: 6 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лис, 2011 02:55

Hella написав:У меня не один вклад и не в одном банке. И я даже в тот кризис не забирала деньги, а переложила на 2 года на максимальные проценты. Осталась довольна. Следующий буду перекладывать в декабре, интересно, какие проценты будут тогда. Так что меня мораторий не пугает, лишь бы платили проценты. А насчет курса... ну, тут не угадаешь. Где-то найдешь, где-то потеряешь.

Невелике уточнення

Головне не класти рівно по ФГВ 150к, а меньше.. Тому що якщо після тимчасової адміністрації до реальної виплати проходять місяці, можна проср-ти бісову купу процентів...
Le}{us

Подякував: 6 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 15:53

А у чому проблема вкладу під 20% на 20 місяців? Не розумію, чого ви вважаєте це стрьомним?
Villy

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 16:57

Villy написав:А у чому проблема вкладу під 20% на 20 місяців? Не розумію, чого ви вважаєте це стрьомним?

Возможно, причина в том, что 20 месяцев - это достаточно долгий срок, больше полутора года, а наша нестабильная экономика крайне непредсказуема. Тут не знаешь, какой уровень инфляции через месяц будет, не то, что через полтора года. Плюс - эти постоянные пророчества второй волны кризиса. Правда Хрещатик пережил прошлый кризис нормально. С возвратом депозитов ни у кого проблем не было, не взирая даже на мораторий НБУ. В этом плане не думаю, что стоит переживать.
Remady

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 17:39

Просто я саме у пошуках банку для депозиту і умови Хрещатика мені подобаються. Але попередні пости щодо 20% дещо збентежили. Тобто можна вкладати гроші і не боятись за те, що вони прогорять?
Villy

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 18:38

Такого вам никто не может пообещать. Возможно, - это сезонный всплеск щедрости в плане высоких процентов на депозиты. А через пол года таких уже не найдем. А возможно наоборот – это будут еще выше. Опять же тотальная непредсказуемость нашей страны. Пока гривну держат, а что будет завтра - никто не знает. Но уверен, что вы сможете забрать свои деньги через 20 месяцев после вклада с процентами и без проблем.
Remady

Повідомлення Додано: Пон 07 лис, 2011 17:50

да...
очень жаль что нет свободной гривны.
я бы рискнул.. 20% на сегодня не мало. и в этой банке не стрёмно.
стрёмно продать валюту и положить на гривнёвый вклад..

но тут дело выбора......
ВВГ

Подякував: 91 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 лис, 2011 20:08

Remady написав:
  Villy написав:А у чому проблема вкладу під 20% на 20 місяців? Не розумію, чого ви вважаєте це стрьомним?

Возможно, причина в том, что 20 месяцев - это достаточно долгий срок, больше полутора года, а наша нестабильная экономика крайне непредсказуема. Тут не знаешь, какой уровень инфляции через месяц будет, не то, что через полтора года. Плюс - эти постоянные пророчества второй волны кризиса. Правда Хрещатик пережил прошлый кризис нормально. С возвратом депозитов ни у кого проблем не было, не взирая даже на мораторий НБУ. В этом плане не думаю, что стоит переживать.

В этом и я соглашусь. Мой тесть как вложил в конце 2007-го, так до сих пор и перезаключает, лишь ставки варьируют и убеждён, что и вторую волну Хрещатик выстоит.
Витамин

Подякував: 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 лис, 2011 20:37

Не могу понять, почему все так уверены в надежности Хрещатика. Судя по отчетности дела у банка не очень, капитал маленький, при маленьких резервах нет прибыли совсем, адекватность капитала низкая, больших кредитов выдано много...
Плюсы конечно тоже есть в виде пакета акций у города, малой доли валютных кредитов в активах, но по итогу все равно очень стремно нести деньги в эту банку, особенно в предверии второй волны...
SSilent

Подякував: 17 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2011 14:44

Шановний SSilent!

Протягом року банк «Хрещатик» демонструє надійну стабільність та позитивну динаміку розвитку по всіх напрямках діяльності.
За 10 місяців поточного року чисті активи банку зросли на 11 %, кошти корпоративних клієнтів – на 20%, кошти фізичних осіб – на 3%, кредитно-інвестиційний портфель – на 2,5%. Прибуток банку станом на 01.11.11 становить 1,2 млн грн. Резерви на відшкодування можливих втрат з урахування фінансового стану позичальників сформовані повністю. Щодо нормативів НБУ, то протягом року банком не порушено жодного нормативу, зокрема, норматив адекватності капіталу станом на 01.11.2011 становить 13,86% (за вимогами НБУ – не менше 10%).
xcitybank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 270271272273274 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор