|
Идеи: портфель-2011 (архив) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Фондовий ринок
Додано: Сер 16 лис, 2011 13:53
Ой дерганые инвесторы пошли, ой дерганые  П.С. А я то свой фьюч успел слить по хорошей цене. Вот он плюс более-менее нормальной ликвидности. Еще Ясю свою слил с прибылью (благо у меняя ее совсем чуть-чуть было).
-
Филипп
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 лис, 2011 13:55
Я думаю это реакция рынка на новости: Українські й російські вкладники МММ-2011 скаржаться, що їм перестали виплачувати гроші по внесках.
Газета "Сегодня" зазначає, що такі скарги поширюються в інтернеті.
Видання нагадує: суть внеску в МММ-2011 у тому, що кожен учасник здобуває в піраміді віртуальні МММ-долари (маврики), їхня вартість постійно зростає – різниця в ціні і є дохід, який можна забрати в будь-який час.
Усі вкладники діляться по ієрархії: на рядових учасників, десятників, сотників, тисячників і темників. Звичайні учасники утворюють "десятки", на чолі яких стоять десятники. Вони, у свою чергу, перебувають під контролем сотника, а ті – під тисячниками і т.д.
На офіційному сайті повідомляється, що кількість вкладників уже перевалила за 5 мільйонів, і серед них сотні тисяч українців.
Ошукані вкладники пишуть особисто засновнику МММ Сергію Мавроді й у мережі.
"Я вклався в МММ-2011 і потрапив на гроші", - обурюється на форумі один із ошуканих вкладників під ніком topinvestor2011.
"Вступив у МММ у березні. У мене не було онлайн-банкінгу, на що мій сотник сказав, мовляв, усе гаразд, і якщо захочу забрати виграш, то він без проблем заплатить. Однак, коли я зажадав виграш, одразу ж знайшлася купа причин, з яких він не може мені виплатити. Першою була та, що в мене немає онлайн-банкінгу! У підсумку сотник мені заявив, що в піраміді немає правил, і виплачувати він мені нічого не буде", - повідомив вкладник.
"Мавроді, поверни мої гроші!", - вимагає він.
Людина під ніком Nikolay також нарікає: "На початку літа я вклав 1000 доларів. У серпні вирішив забрати набіглі відсотки – 300 доларів, хоча обіцяли більше. Але вирішив, що я просто новенький. Вклав знову 1300 доларів. Але тепер не можу ніяк домогтися, щоб мені повернули мій внесок із наваром!".
"Сотник обіцяв усе виплатити через декілька днів. Але вони вже розтяглися на місяць. Слухавку ніхто не бере, мої повідомлення просто ігнорують", - додає Nikolay.
А десятник із Києва Сергій Камінський каже, що не знає про затримки по внесках: "Я тільки позавчора виплатив шістьом своїм вкладникам близько 16 тисяч гривень".
Мавроді ж заявляє, що всі обвинувачення – блеф.
"Немає жодних труднощів. У хід уже прямі провокації й наклеп пішли. Раніше такого не було. Схоже, хтось занепокоївся уже всерйоз", - заявив він газеті.
"Динаміка зростання все крутіша. Вона настільки висока, що ми не встигаємо персонал набирати. Українці дуже активні, і ми скоро розширимо рекламну кампанію в Україні", - запевнив Мавроді "Сегодня". 
-
komp
-
1
-
- Подякував: 2457 раз.
- Подякували: 3459 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 16 лис, 2011 13:57
Филипп написав:Ой дерганые инвесторы пошли, ой дерганые  П.С. А я то свой фьюч успел слить по хорошей цене. Вот он плюс более-менее нормальной ликвидности. Еще Ясю свою слил с прибылью (благо у меняя ее совсем чуть-чуть было).
Плечи слил по хороошим еще ценам, остальное пока держу. Может откуплю пониже. Надо понять только на чем слив. Как-то уж больно лихо.
Востаннє редагувалось MacAndrew в Сер 16 лис, 2011 13:57, всього редагувалось 1 раз.
-
MacAndrew
-
-
- Подякував: 915 раз.
- Подякували: 955 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лис, 2011 13:57
komp Вот беда, а я-то хотел 50% портфеля в январе туда инвестировать! 
-
StalkerXJ220
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лис, 2011 13:59
Слив скорее всего на данных об инфляции в Еврозоне и признании Баррозу, что кризис уже стал системным и бороться с ним все сложнее, несмотря на принимаемые меры.
-
StalkerXJ220
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лис, 2011 14:02
StalkerXJ220 написав:Слив скорее всего на данных об инфляции в Еврозоне и признании Баррозу, что кризис уже стал системным и бороться с ним все сложнее, несмотря на принимаемые меры.
Баррозу ляпнул, итальянские бонды доходность в момент подскочила до 7,16 и понеслось. Доходность бондов сразу упала (может ЕЦБ выкупает), а рынки не восстановились
-
Камикадзе
-
-
- Подякував: 589 раз.
- Подякували: 954 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 лис, 2011 14:09
Так он это сказал еще давно сказал, после его выступления рынки продолжали расти
-
Student1
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лис, 2011 14:11
San у дракоши сервера упали
-
nosastay
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 16 лис, 2011 14:13
nosastay написав:San у дракоши сервера упали
правильное решение, сразу видно профессионалы. Биржа, туши тоже свет!! 
-
Maxgreen
-
-
- Подякував: 236 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
|