Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 508509510511512 ... 831>
Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:09

sashaa250174 написав:
  budivelnik написав:
sashaa250174
Слабый покупатель - слабые продажи

Я продовжу цей ряд
Слабі продажі - мале виробництво- велике безробіття = гаплик всім .

Якщо Ви радієте і робите все щоб гаплик настав - то може Ви мазохіст і любите коли Вам зле ? .
Я наприклад люблю коли мені добре , а ще більше люблю коли зі мною добре :D :oops: .
Це якраз те , чим ми з Вами відрізняємось . Я живу в Країні в якій більш/менш нормально і роблю все щоб в ній було краще , а Ви розповідаєте про переваги СРСР , а самі живете в лайні ( це Ваш світогляд , тому Вас на оптиміста вже не переробиш ).

Да я радию что лоп пузырь на РН , тебе этого не понять :!:
Да я радию что появляется возможность у большей прослойки населения шансов на покупку недвижимости :!:

1 Я не бачу ніякого лопання бульбашки по тій простій причині , що її не було . Як коштувало житлов Києві 8000-20000 грн за м2 так і коштує , або 1 м2 як дорівнював 2-3 місяцям роботи середньостатистичного так і дорівнює
2 Я не бачу збільшення прошарку населення яке може купити - і зменшена кількість угод це підтверджує.
Да я радию что многие поняли что прежде чем принимать решение нужно сначало взвешивать всё , а не слушать таких пустозвонов как ты :!:
Да я радию что люди иначе теперь ставятся к кредитам ...
И многому ещё радию ...

1 Я завжди настоював на тому що за будь яке рішення відповідає той хто його прийняв
2 Хто з нас пустозвон - це питання відкрите
3 Я особисто будую за свої і не беру , а надаю кредити - так в чому моя вина ? В тому що я маю що надати , а ти ні ?
Ваш национализм весь заканчивается на этом , когда удобно кричишь что "я за Украину всем порву" , а тут же её загоняешь в могилу и самих жителей называешь , обзываешь и тд
Это к слову ...

А при чому тут націоналізм ? Для Ваш що , кожен хто використовує у спілкуванні рідну мову ( яка до речі є й державною ) - є націоналістом ? Чи просто сказати нічого - а хочеться ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:13

budivelnik написав:
  budivelnik написав:1 Я не бачу ніякого лопання бульбашки по тій простій причині , що її не було . Як коштувало житлов Києві 8000-20000 грн за м2 так і коштує , або 1 м2 як дорівнював 2-3 місяцям роботи середньостатистичного так і дорівнює
2 Я не бачу збільшення прошарку населення яке може купити - і зменшена кількість угод це підтверджує.
Да я радию что многие поняли что прежде чем принимать решение нужно сначало взвешивать всё , а не слушать таких пустозвонов как ты :!:
И многому ещё радию ...

1 Я завжди настоював на тому що за будь яке рішення відповідає той хто його прийняв
3 Я особисто будую за свої і не беру , а надаю кредити - так в чому моя вина ? В тому що я маю що надати , а ти ні ?
Ваш национализм весь заканчивается на этом , когда удобно кричишь что "я за Украину всем порву" , а тут же её загоняешь в могилу и самих жителей называешь , обзываешь и тд
Это к слову ...
А при чому тут націоналізм ? Для Ваш що , кожен хто використовує у спілкуванні рідну мову ( яка до речі є й державною ) - є націоналістом ? Чи просто сказати нічого - а хочеться ?

СМЫСЛА НЕТ ВЕСТИ БЕСЕДЫ , ДУБ ДЕРЕВО :!:
obval

Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:16

sashaa250174
И что значит не печёт ну не смешите меня :D если продает (выставляет на продажу ) значит хочет продать :mrgreen:

Для того щоб сміятись над тим хто виставив - потрібно знати а для чого він це зробив .
Якщо для того щоб по нічним клубам пошлятись - це одне , а якщо для того щоб якесь інше житло купити - так тоді він і не продавець зовсім , а замаскований покупець . Адже хоче своє гірше поміняти на чуже краще . А так не буває . Тому в разі коли людина виставляє своє житло з метою купити інше - її нічого не тисне , і поки вона не знайде оптимальний баланс між тим що в неї є і тим що вона хоче - до того часу їй до пятої точки вибрики власників 15 000 -40 000 доларів які хочуть однокімнатну в Києві.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:17

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

sashaa250174 написав:Будут сидеть 10 лет и медитировать на "в какую-то граничную для себя цену"

А через 10 лет сможет на деньги с аренды купить еще одну такую же!!!))) Продаван ничего не теряет(при условии что квартира сдается в аренду. Вот и весь секрет.
Netorgovec

Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:17

Xenon написав:теряют ОБА - это время ! (жизнь не бесконечна).

а если серьезно - то что теряет продавец если ему ну не печет продать?
ну вот хочет он продать 2шку и купить 3шку; или продать 3шку панельку 70х и купить другую 3шку в новом доме ? ну не печет ему, будет продавать пока не продаст по удобной для себя цене.

Вон Даралекс недавно описал свою сделку, продал на 10% ниже (если не ошибаюсь) чем была стартовая цена, продавал с полгода. на коленях ни перед кем не ползал с мольбами купить "хоть засколько то там" :mrgreen:

так что кому реально печет - тот скинет сколько нужно (при торге) и продаст; а кому не печет - будут продавать и год и 2 и дольше.
также и с покупателями - если не печет, будут арендовать, жить с родителями/бабушками ждать год, 2 или больше- это дело личное, никто никого в шею не гонит

Поддерживаю полностью.
Я был бы готов купить 2к на Позняках в сданном новострое с отделкой за 60 (макс - 65) тысч долл, так как считаю эту сумму достаточно адекватной нашим реалиям жизни и иканомики. Прожив до 10 лет на съемных квартирах разного качества в разных районах особого неудобства в этом не нахожу, но и перспектив не вижу. В ближайшие 5 лет собираюсь эту проблему решить – и здесь не критично будет ли это через 1 год, или через 3. Если нужно будет ждать 5 – значит буду ждать 5лет. Тогда уже точно будет «па пиццот» )))).

Дальнейшее не относится к автору сообщения, на которое я отвечаю.
И Сашок, ты молод и глуп. Хотя, глядя на дату рождения, поправлюсь – ты уже не молод.
В игнор.
Danilov777

Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:18

sashaa250174 написав:
  budivelnik написав:1 Я не бачу ніякого лопання бульбашки по тій простій причині , що її не було . Як коштувало житлов Києві 8000-20000 грн за м2 так і коштує , або 1 м2 як дорівнював 2-3 місяцям роботи середньостатистичного так і дорівнює

И многому ещё радию ...

Это к слову ...

СМЫСЛА НЕТ ВЕСТИ БЕСЕДЫ , ДУБ ДЕРЕВО :!:[/quote]
Це Ви про себе , чи аргументи скінчились ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:26

Xenon
Продавал я с конца сентября ;)
Продажа ситуативная, но на объект таки был постоянный спрос. И сейчас еще звонят. Брокеры...
Daralex

Подякував: 388 раз.
Подякували: 1807 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:30

vano написав:
  Danilov777 написав:Да если бы я с вами был ее родственником, да отдал бы вам половину наличными – 7500 долл, и рассказал бы сказки о том, шо такое время – сичас по пиццот за метр.

Знаете ли, далеко не каждые родственники имеют 7500 в заначке.

У меня родственники отказались по гос. помощи оплачивать по 3200 грн/метр (400 долл) в связи с отсутствием денег (2010-2011 гг)
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:32

Daralex написав:Xenon
Продавал я с конца сентября ;)
Продажа ситуативная, но на объект таки был постоянный спрос. И сейчас еще звонят. Брокеры...

извиняюсь, значит немного ошибся.

ну т.е продали квартиру за 2 месяца, при этом скинув цену примерно на 10%.
что вполне нормально для текущего состояния рынка - ИМХО.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 лис, 2011 14:34

budivelnik
Вважаю, що ви розмовляєте на рідній ВАМ мові. Але не на державній, не на українській. Якщо вважаєте її українською, то вибачте, такої кількості помилок та "суржиків" я давно не зустрічав. Тому, будь-ласка, не ганьбіть неньку Україну і не робіть заяв, що ви розмовляєте на українській мові.
Ваша мова - це якийсь місцевий діалект з незрозумілим суржиком.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

#<1 ... 508509510511512 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор