|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 28 лис, 2011 11:57
Спасибо Квестору!!!! Но всетаки Австрийцы надежнее и россиян и тем более украинскихгос банок.
Востаннє редагувалось ua-ua-ua в Пон 28 лис, 2011 12:18, всього редагувалось 1 раз.
-
ua-ua-ua
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 11:59
Павлуша написав:Приєднуюся до вітань постійних дописувачів цієї гілки та вітаю пана Квестора з 3-ою річницею надзвичайно змістовної та цікавої гілки. Завдяки рейтингу банок та Екібані я маю орієнтири як зберегти та іноді примножити зароблені кошти. Тому зичу пану Квестору міцного здоров'я, злагоди в родині, успіхів у справах. Висловлюю Вам велику подяку за Ваш труд. Коли я бачу зараз по ТБ рекламу якогось банку, перше що спадає на думку, чи є він у списку пана Квестора, а друге - він зберігальний чи примножувальний:D Это точно....я всегда прежде всего думаю: а где есть эта банка в "списке Квестора"?. Поэтому- респект и уважуха. ps Кто-то должен....(с)
-
Завсiх
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 12:16
Завсiх написав: Павлуша написав:Приєднуюся до вітань постійних дописувачів цієї гілки та вітаю пана Квестора з 3-ою річницею надзвичайно змістовної та цікавої гілки. Завдяки рейтингу банок та Екібані я маю орієнтири як зберегти та іноді примножити зароблені кошти. Тому зичу пану Квестору міцного здоров'я, злагоди в родині, успіхів у справах. Висловлюю Вам велику подяку за Ваш труд. Коли я бачу зараз по ТБ рекламу якогось банку, перше що спадає на думку, чи є він у списку пана Квестора, а друге - він зберігальний чи примножувальний:D Это точно....я всегда прежде всего думаю: а где есть эта банка в "списке Квестора"?. Поэтому- респект и уважуха. ps Кто-то должен....(с) ))))Прикольно: я читаю ветку в обратном порядке и, соответственно про ".....кто-то должен курлыкать в лесу. Без этого лес не может стоять. ..." (с) и собственно новый рейтинг Квестора прочиталпосле того как написал пост....с "кто-то должен"))) Поэтому: двойной респект и уважуха Квестору! Ура.
-
Завсiх
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 12:42
-
ТупУм
-
- Критикан
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 447 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 13:35
tatop написав:Шановний Квесторе. Дякую за список торОК50 банків. Якщо можна запитання. Припустимо проведено стрестест при курсі за долар в 9,50 гривень. Яка кількість зі списку топОК50 залишиться?
Теж приєднуюсь до привітань Квестору з нагоди річниці дуже цікавої і корисної гілки... А замість подарунка СПРОБУЮ ЧАСТКОВО відповісти на запитання ЙОМУ щодо стресів з курсом 9,5 у такий спосіб: «Не знаю, хто залишиться у списку, але цілком МОЖЛИВО, що при такому курсі 1-й банк у списку трішки опуститься у рейтингу, а останній трішки підвищиться, бо останній має краще співвідношення активів та зобов'язань в іноземній валюті ніж 1-й, і тому зазнає менших збитків від курсових коливань»… "Ну і нехай…" 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 14:12
Classif написав: tatop написав:Шановний Квесторе. Дякую за список торОК50 банків. Якщо можна запитання. Припустимо проведено стрестест при курсі за долар в 9,50 гривень. Яка кількість зі списку топОК50 залишиться?
Теж приєднуюсь до привітань Квестору з нагоди річниці дуже цікавої і корисної гілки... А замість подарунка СПРОБУЮ ЧАСТКОВО відповісти на запитання ЙОМУ щодо стресів з курсом 9,5 у такий спосіб: «Не знаю, хто залишиться у списку, але цілком МОЖЛИВО, що при такому курсі 1-й банк у списку трішки опуститься у рейтингу, а останній трішки підвищиться, бо останній має краще співвідношення активів та зобов'язань в іноземній валюті ніж 1-й, і тому зазнає менших збитків від курсових коливань»… "Ну і нехай…" 
Згоден , в цілому, звісно... Стосовно деталей....усьо залежить від причини значної девальвації, бо якщо це буде реакція на недостатньо " мотивовану" емісію гривні -це один розклад, котрий більш несимпатичний для верхньої частини списку( в основному)......і зовсім інша справа коли знецінення нашої рідної національної грошової одиниці буде наслідком значного і різкого загострення проблєм світових ринків, тоді , звісно, кептивно стурбована нижня частина зблідне більше.. Але, безумовно..."ну і нехай"... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 14:23
ТупУм написав:http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2011/11/28/260533
Ну, на мій погляд продаж або скорочення ще 20-30 % відділень Укрсибу тільки на користь( як кажуть спортсмени -пора "сушитись")...бо бути операційно неефективним таким ... просто непристойно....для доньки банки №1 у світі .. тому , я-За. Вкупі з оцим.. УкрСиббанк (Харьков, группа BNP Paribas) увеличивает уставный капитал на 18%, или на 1,36 млрд гривен, — до 8,872 млрд гривен, сообщил агентству «Интерфакс-Украина» председатель правления УкрСиббанка Филипп Жоанье. «Сегодня, 25 ноября, состоялось собрание акционеров УкрСиббанка. Акционеры приняли решение о проведении дополнительного выпуска акций на сумму 1,36 миллиарда гривен», — сказал банкир. В настоящее время уставный капитал банка составляет 7,512 млрд гривен. УкрСиббанк основан в 1990 году. К началу октября-2011 BNP Paribas S. A. (Франция) владел 84,9995% уставного капитала банка, Европейский банк реконструкции и развития — 15%. Согласно данным Нацбанка Украины, на 1 октября 2011 года по размеру общих активов (42,235 млрд гривен) УкрСиббанк занимал пятое место среди 175 действовавших в стране банков.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 17:24
квестор написав:48)Національні інвестиції
Гм. Публічне акціонерне товариство "Банк "Національні інвестиції" Інформація про власників істотної участі: Огородник Наталія Анатоліївна 23,2500 Анонимный. 4-я группа. Собственный капитал мизерный, прибыль близка к нулю. Чем же он так отличился, что попал в список элитных самцов-производителей, опередив сотню соседей ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 18:11
підкажіть хто знає - за зняття дєнажок з Дельтівської картки (Зол.Гаманця зокрема) у касі Платинум банку є комісія, якщо так то який відсоток від суми? дякую за відповідь!!
-
дядя Ваня
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-